Atkaaaa Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Ale ta Twoja sucz sławna:diabloti:[U] [/U][URL="http://nasza-klasa.pl/profile/15914297/gallery?order_by=id&page=2"][/URL] Quote
Olusia Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 O... ja cie... Znowu? :shake: To już przesada... Quote
Tengusia Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 obserwuje kradzieze tozsamosci naszych psow (waszych psow) i prosze gdyby ktos zobaczyl moje psy na NK dajcie znac ;) Quote
Martyna&Zara Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Niee, no. Kocham podziwiać Sheilę, ale tylko na dogo i na jej blogu.... Na szczęście( a może i nie) Toff to nie cudny border collie...... Quote
Dynamique Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 OMG... co te dzieci mają z tego ? :roll: Zabawę ? :roll: Quote
Dynamique Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Ahh no i jeszcze prośba... Gdyby widział ktos takiego kundla (czyt. Border Collie :evil_lol:) na naszej klasie lub gdzieś indziej: [URL]http://img367.imageshack.us/img367/1782/lucky4ek1.jpg[/URL] Prosze o info na PW, bo już dwa razy znajdywali mi go ludzie na onetowskich blogach :shake: Quote
Rottie Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 [quote name='shangri_la']hej ;), a dlaczego akurat 50 cm ? pozdrawiam[/quote] Żeby w agility do klasy medium się zaliczała :evil_lol: Quote
Rottie Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 [quote name='Atkaaaa']Ale ta Twoja sucz sławna:diabloti:: [URL="http://nasza-klasa.pl/profile/15914297/gallery?order_by=id&page=2"]Logowanie do nasza-klasa.pl[/URL][/quote] :shake: Kolejny raz :angryy: Będę musiała napisać do adminów NK o usunięcie tych profili :razz: Quote
Rottie Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Właśnie postraszyłam dzieci, które wykorzystały zdjęcia Sheili do swoich profilów :evil_lol: Potem napiszę list do adminów N-K. Quote
Czarna_Owieczka Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Rottie']Żeby w agility do klasy medium się zaliczała :evil_lol:[/QUOTE] Medium jest poniżej 43 cm w kłębie. Quote
Martyna&Zara Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Rottie']Właśnie postraszyłam dzieci, które wykorzystały zdjęcia Sheili do swoich profilów :evil_lol: Potem napiszę list do adminów N-K.[/quote] Ładnie to tak??:diabloti: Jeszcze na krześle podskoczą i oskarżą, Cię o znęcanie się nad nimi:diabloti: Quote
Shaunell Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Rottie, ile razy Ci mówiłam, że Sheila jest cudna! Tak, już chyba za późno na 'witamy w domu', ale pozwól, że do napiszę;) Witaj w domu, Sheilko! Cudna:loveu: Quote
Shaunell Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='Russellka']A Rottie karmi swojego psa błotem! :turn-l:[URL]http://img208.imageshack.us/img208/2489/17998276jf1.jpg[/URL][/quote] Niestety się mylisz:angryy: Chyba sama wiesz, że robisz to z zazdrości:crazyeye: Quote
Atkaaaa Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='border_collie&westie']Niestety się mylisz:angryy: Chyba sama wiesz, że robisz to z zazdrości:crazyeye:[/quote] e... że co?:evil_lol: ide nadrabiac galerie bo chyba coś mnie ominęło :D Sheila:loveu::loveu::loveu: Quote
Rottie Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 [quote name='Atkaaaa']e... że co?:evil_lol: ide nadrabiac galerie bo chyba coś mnie ominęło :D Sheila:loveu::loveu::loveu:[/quote] Ona dopiero początkująca na Dogo, chyba nie zrozumiała przenośni :lol: ;) Quote
Martyna&Zara Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Coś panienka się u mnie nie pojawia, a ja tak wiernie jej cudnej Sheili kibicuję..... Udzielam ostatniego upomnienie, bo jak nie to papa(żartuję chyba musiałabym być chora psychicznie żeby tu nie zaglądać:diabloti::diabloti:) Tak czy siak zapraszam do mnie:cool3: Quote
Shaunell Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='Rottie']Ona dopiero początkująca na Dogo, chyba nie zrozumiała przenośni :lol: ;)[/quote] No, najwyraźniej nie zrozumiałam:p Quote
Marta & Figa Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 a gdzie nowe zdjęcia?? :mad: nadal chodzicie na przedszkole? zamierzacie isc na kurs dla dorosłych psów? bo moze my zaczniemy wpadać :roll: Quote
Shaunell Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 [quote name='Marta & Figa']a gdzie nowe zdjęcia?? :mad: [/quote] No właśnie. Gdzie fotki? Ile z Miśką mamy czekać?:diabloti: Quote
Boness. Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Coś tu cicho i mało aktualnych fotek jakby :shake: A my wątek niedługo swój założymy :D Quote
Shaunell Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [quote name='Boness.']Coś tu cicho i mało aktualnych fotek jakby :shake: A my wątek niedługo swój założymy :D[/quote] No widzisz Aga, my też prosimy, a ta Rottie się nie odzywa:mad: Fotek mało, a ja przecież kocham patrzeć na tą cudną Sheilkę! :loveu: Quote
Dynamique Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Jak Pani sie moze znęcać nad dziećmi :lol::lol::lol::lol::lol: Chyba ma Pani to chyba po mnie :roll::lol: A tak serio :) Czekamy na nowe foty sheili :cool3: Quote
Atkaaaa Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Sheila?Sheila?:loveu::loveu: Gdzie jesteś?! Rottie/Avari:diabloti: fotki! Quote
Rottie Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 Jako, że u mnie rozpoczęły się właśnie ferie, obiecuję wstawić sporo nowych fotek :lol: Quote
Shetanka Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='Rottie']Jako, że u mnie rozpoczęły się właśnie ferie, obiecuję wstawić sporo nowych fotek :lol:[/quote] Trzymamy Cię za słowo :diabloti: Quote
Recommended Posts