majqa Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 I siem dojgrałaś...szykujem krócjatem na Poznańńń...:mad:
Margo05 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Gonia, nie uczyli Cię w szkole pisać wypracowań? Pisz Ty w całości, bo ja tu zaraz zejdę. Błagam Cię o TĘ WIADOMOŚĆ :loveu: Ulżyj mej cierpiacej duszy i daj coś optymistycznego, zanim się zapłaczę do końca :placz: (będziesz miała wtedy mojego TŻ na grzbiecie, bo on mnie kocha strasznie i pomści mą śmierć z zapłakania :mad:)
sleepingbyday Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 goopia gonia. za karę będzie musiała oddac pixie :evil_lol:
majqa Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Nie mogę się doczekać, kiedy Margo będzie miała popuszczkę...:evil_lol:
Margo05 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Normalnie weźta coś zróbta, bo mam niewyróbkę z niewytrzymką, zamorduję normalnie !!!
GoniaP Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 No i zadzwoniłam, jak obiecałam, kiedy lekarze powiedzieli, że zagrożenie minęło, i z Pixie będzie już tylko lepiej. Znów rozmawiało nam się super. Kilka razy rozmawiałam też z żoną Pana Witka, Sylwią. Ona miała plan, by obdarować swoich Rodziców, wyczerpawszy wszelkie inne pomysły. To miłośnicy rasy. W domu mają astka, 50kg ciamajdy.
GoniaP Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Wczoraj umieściłam Pixie, jej galerię i apel o pomoc w szukaniu domu dla księżniczki na stronie Emir (w podpisie). A dziś jak pisałam post nt. wyjazdu Halinki do Meksyku, zadzwoniła Sylwia...
Margo05 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='majqa']Nie mogę się doczekać, kiedy Margo będzie miała popuszczkę...:evil_lol:[/quote] No ładnie, śmiać się z bliźniego :placz: Zamorduję babsko paskudne no!!! Znaczy się dwa babska, bo Gonię też!!!
sleepingbyday Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 wierzę... a nie znam pixeliny osobiście... ciebie miłość do pixie nie powinna dziwić, masz taką pixelozę, jakiej żadne atari nie przechodziło.... a teraz czas na emocje [B][SIZE=5][COLOR=darkred]JUUUUPII!!! IIIIHHAAAAHHAA[/COLOR][/SIZE][/B]
GoniaP Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Oglądając zdjęcia Pixie, mając w pamięci moje relacje, czytając o Niej, myśląc o Niej od 3 miesięcy, doszli do wniosku, że ją kochają, że nie chcą by trafiła gdzie indziej, aniżeli do ich domu, pod ich skrzydła. Chcą zaadoptować naszą Księżniczkę z pełną świadomością! Wierzycie? Bo ja jeszcze nie!
sleepingbyday Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='Margo05']Gonia, ja CIę kocham normalnie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Będę żyła :multi::multi::multi::multi:[/quote] ZA CO, WKURZAJĄCA JEST :mad: WIE, ZE JEJ UJDZIE TO PŁAZEM, BO PIXIAK MA DOM I SIKAMY POD SIEBIE ZE SZCZĘŚCIA.... MOŻE TO TA POPUSZCZKA, O KTÓRA CHODZIŁO....
Margo05 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Gonia, ja CIę kocham normalnie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Będę żyła :multi::multi::multi::multi:
agaga21 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 :placz::loveu::placz::loveu::placz::loveu::placz::loveu::placz::loveu::placz::loveu::placz::loveu::placz::loveu::placz::loveu::placz::loveu: a ja cię kocham i nienawidzę!!!cieszę się ogromnie ale też jest mi zal że na mnie nie poczeka.. [quote name='GoniaP']Oglądając zdjęcia Pixie, mając w pamięci moje relacje, czytając o Niej, myśląc o Niej od 3 miesięcy, doszli do wniosku, że ją kochają, że nie chcą by trafiła gdzie indziej, aniżeli do ich domu, pod ich skrzydła. Chcą zaadoptować naszą Księżniczkę z pełną świadomością! Wierzycie? Bo ja jeszcze nie![/quote]
majqa Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Kiedy rozpierniczamy szampana o ścianę??? :multi: :multi: :multi:
agaga21 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 wedle życzenia :drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::beerchug::beerchug::beerchug::beerchug::beerchug::beerchug::drinka::drinka::drinka::drinka:[quote name='majqa']Kiedy rozpierniczamy szampana o ścianę??? :multi: :multi: :multi:[/quote]
Margo05 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='sleepingbyday']ZA CO, WKURZAJĄCA JEST :mad: WIE, ZE JEJ UJDZIE TO PŁAZEM, BO PIXIAK MA DOM I SIKAMY POD SIEBIE ZE SZCZĘŚCIA.... MOŻE TO TA POPUSZCZKA, O KTÓRA CHODZIŁO....[/quote] Popuszczka? Jaka popuszczka!!! U mnie niagara poszła skąd się dało!!!
agaga21 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='GoniaP']Pierwszego rozpierdzielimy jak zawiozę Pixie do Gdyni. (mam nadzieję). A drugiego miesiąc po fakcie. Co Wy na to??[/quote] to kiedy jedziecie?
agaga21 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 zwariowany wieczór-i posty wariują!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
GoniaP Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 [quote name='majqa']Kiedy rozpierniczamy szampana o ścianę??? :multi: :multi: :multi:[/quote] Pierwszego rozpierdzielimy jak zawiozę Pixie do Gdyni. (mam nadzieję). A drugiego miesiąc po fakcie. Co Wy na to??
majqa Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Ty dla mnie jesteś sexy chłop, bo masz jaja jak mało który!
GoniaP Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 [quote name='agaga21'] a ja cię kocham i nienawidzę!!!cieszę się ogromnie ale też jest mi zal że na mnie nie poczeka..[/quote]Agatko, mam nadzieję, że na Ciebie nie poczeka. Szczerze Ci piszę... Wiesz jak jest.' I nie martw się, jak już osiądziesz na włościach, znajdę Ci wymarzonego psiaka. Jeśli tylko dasz mi hasło. Wiesz, że powierzyłabym Ci Pixie... ale ze względu na sytuację lepiej będzie, jak pojedzie do domu już...:calus::calus::calus:
GoniaP Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 [quote name='majqa']Yes Sir! :loveu:[/quote] Chyba: M'aam :eviltong:
Recommended Posts