Natussiaa Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Chyba raczej nikogo nie ma.. Niestety nie..:roll: Quote
Koperek Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Czy dziewczynka może spać gdzieś w ciepłym na posłaniu, czy to raczej buda lub co gorsza beton jej przeznaczony??? Quote
mala002 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Wrzuta.pl - Żaba i jeż A przy okazji HOOOP:p Quote
Koperek Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Ponawiam pytanie: CZY ŻABCIA MA MIEJSCE, GDZIE MOŻE SPAĆ W CIEPŁYM I NA CIEPŁYM??? Quote
Natussiaa Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 [quote name='Koperek'][I]Ponawiam pytanie:[/I] [SIZE=3]CZY [B][COLOR=magenta]ŻABCIA[/COLOR][/B] MA MIEJSCE, GDZIE MOŻE SPAĆ W CIEPŁYM I NA CIEPŁYM???[/SIZE][/quote] Tego niestety nie wiem,ale budę ma na pewno;) Quote
Koperek Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Do dziewczynki nikt nie zagląda nawet... STRASZNA JEST SAMOTNOŚĆ NA STAROŚĆ!:-(:-(:-( ...i powolne umieranie w odosobnieniu:placz: Piękność i mądrość i nikt nie pomoże!:placz: Quote
aganela Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Kochana staruszka prosi o nowy dom!!!!!!!!:placz::placz::placz:na cito!!! Quote
Koperek Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Spójrzcie... u góry Żabcia, a u dołu moja Bona... UMARŁ W BUTACH!:-( Quote
1doberman Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Żabcia hop hop do góry masz piękny wiek jak na takiego dużego psiaka fajnie jakbyś zaznała jeszcze troszku miłości i czułości. Domku przygarnij żabci;)ę Quote
GoskaGoska Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Koperek Ty sié nie zastanawiaj tylko bierz szunię na DT, bo jak się suni coś stanie to będziesz miala wyrzuty sumienia, ze tego nie zrobilas. To starsza siostra blizniaczka twoje Bony. Nie obrazajac nikogo z KOnina, nie ma tam wolontariuszy, nie wiem czy sunia ma ogloszenia - jakie ma sznase w ten sposob - zero. Koperek a jak będzie u ciebie to i moze jeszcze dom staly znajdzie:evil_lol: Quote
Koperek Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='GoskaGoska']Koperek Ty sié nie zastanawiaj tylko bierz szunię na DT, bo jak się suni coś stanie to będziesz miala wyrzuty sumienia, ze tego nie zrobilas. To starsza siostra blizniaczka twoje Bony. Nie obrazajac nikogo z KOnina, nie ma tam wolontariuszy, nie wiem czy sunia ma ogloszenia - jakie ma sznase w ten sposob - zero. Koperek a jak będzie u ciebie to i moze jeszcze dom staly znajdzie:evil_lol: Ta mina na końcu bardzo w temacie zołzo jedna!:mad: Przecież mnie rodzinka wyklnie na wieki wieków!!! Tak mi jej szkoda, a wiesz sama, że jest jeszcze rozsądek... Żarcie to i może by się znalazło (choć 3 duży pies to masakra), ale na leki na bank potrzebne w tym wieku + opieka to kiedy i gdzie?????? Przysięgam, że na to już by nie było:shake: Od stycznia szykuje się nowa robotka to może, może... Ale ona potrzebuje przed tą zimą cieplego schronienia!!!!!!!!!!!!!!!!!:-( Quote
GoskaGoska Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 no jesli chodzi o finanse to mysle , ze dogomaniaczy pomoga :loveu: opieke by miala lepsza u Ciebie niz w schronie, Koperku prawda jest taka , ze nie wiele psow ma szanse trafic do dogomaniaczki, a wiecej milosci by u Ciebie miala niz w schronisku nawet jak czasu nie masz za wiele. bede cie kusic będę ;) az sie nie skusisz Quote
mala002 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Koperku sie nie zastanawiaj tylko bierz sunke:eviltong:, jesli masz mozliwosc, to ja bym sie nie zastanawiala, bo ona pewnie nie przezyje zimy w schronie:-(. Jak przestanie juz zupelnie wstawac to ja uspia i dobrze o tym wiesz:placz:. Finansowo moge pomagac, chociaz na leki;). Quote
Recommended Posts