Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 405
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Koperek'][I]Ponawiam pytanie:[/I]

[SIZE=3]CZY [B][COLOR=magenta]ŻABCIA[/COLOR][/B] MA MIEJSCE, GDZIE MOŻE SPAĆ W CIEPŁYM I NA CIEPŁYM???[/SIZE][/quote]

Tego niestety nie wiem,ale budę ma na pewno;)

Posted

Do dziewczynki nikt nie zagląda nawet... STRASZNA JEST SAMOTNOŚĆ NA STAROŚĆ!:-(:-(:-( ...i powolne umieranie w odosobnieniu:placz:

Piękność i mądrość i nikt nie pomoże!:placz:

Posted

Koperek Ty sié nie zastanawiaj tylko bierz szunię na DT, bo jak się suni coś stanie to będziesz miala wyrzuty sumienia, ze tego nie zrobilas. To starsza siostra blizniaczka twoje Bony. Nie obrazajac nikogo z KOnina, nie ma tam wolontariuszy, nie wiem czy sunia ma ogloszenia - jakie ma sznase w ten sposob - zero. Koperek a jak będzie u ciebie to i moze jeszcze dom staly znajdzie:evil_lol:

Posted

[quote name='GoskaGoska']Koperek Ty sié nie zastanawiaj tylko bierz szunię na DT, bo jak się suni coś stanie to będziesz miala wyrzuty sumienia, ze tego nie zrobilas. To starsza siostra blizniaczka twoje Bony. Nie obrazajac nikogo z KOnina, nie ma tam wolontariuszy, nie wiem czy sunia ma ogloszenia - jakie ma sznase w ten sposob - zero. Koperek a jak będzie u ciebie to i moze jeszcze dom staly znajdzie:evil_lol:
Ta mina na końcu bardzo w temacie zołzo jedna!:mad:

Przecież mnie rodzinka wyklnie na wieki wieków!!! Tak mi jej szkoda, a wiesz sama, że jest jeszcze rozsądek... Żarcie to i może by się znalazło (choć 3 duży pies to masakra), ale na leki na bank potrzebne w tym wieku + opieka to kiedy i gdzie?????? Przysięgam, że na to już by nie było:shake: Od stycznia szykuje się nowa robotka to może, może... Ale ona potrzebuje przed tą zimą cieplego schronienia!!!!!!!!!!!!!!!!!:-(

Posted

no jesli chodzi o finanse to mysle , ze dogomaniaczy pomoga :loveu: opieke by miala lepsza u Ciebie niz w schronie, Koperku prawda jest taka , ze nie wiele psow ma szanse trafic do dogomaniaczki, a wiecej milosci by u Ciebie miala niz w schronisku nawet jak czasu nie masz za wiele.
bede cie kusic będę ;) az sie nie skusisz

Posted

Koperku sie nie zastanawiaj tylko bierz sunke:eviltong:, jesli masz mozliwosc, to ja bym sie nie zastanawiala, bo ona pewnie nie przezyje zimy w schronie:-(. Jak przestanie juz zupelnie wstawac to ja uspia i dobrze o tym wiesz:placz:. Finansowo moge pomagac, chociaz na leki;).