Jump to content
Dogomania

Rottweilerowata suka wywalona pod blokiem-RADOM,znalazła wreszcie dom!!

Recommended Posts

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tomku, chyba nie ma w ogłoszeniu informacji, że jest już wysterylizowana, a to ważna informacja. Dzięki za allegro, masz dobrą rękę i na pewno sunia niebawem znajdzie domek.

Posted

red napisał(a):
Tomku, chyba nie ma w ogłoszeniu informacji, że jest już wysterylizowana, a to ważna informacja.(...)

Ja tylko skopiowałem "wypociny" ciotki tygrysiczki :razz:
Opis uzupełniony.

Posted

Dzięki, Tomku dodaj jeszcze jeden telefon do kontaktu 0660-360-303. Sunia ma ok. roku i tu też moze zmień, bo ona jest młodziutka, kilkanaście miesięcy to chyba za dużo. Przepraszam, że się czepiam ...

Posted

red napisał(a):
Dzięki, Tomku dodaj jeszcze jeden telefon do kontaktu 0660-360-303. Sunia ma ok. roku i tu też moze zmień, bo ona jest młodziutka, kilkanaście miesięcy to chyba za dużo. Przepraszam, że się czepiam ...

Czep się lepiej swojej imienniczki :diabloti:
To ona wsadziła mnie na "minę" :cool3:
Oczywiście poprawię.

P.S. Poprawiłem. Tylko, że 12 to też kilkanaście ;-)

Posted

sytuacja jest nieciekawa.Kobieta która obecnie ma sunię na tymczasie wyprowadza się i nie może zabrać jej ze sobą .Dom stały z Radomia rozmyślił się.I znowu martwy punkt.Mam nadzieję ze nie będzie musiała trafic do schronu,że ktoś zaoferuje choćby tymczas