Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja tez kcem klona-rybona, ja też...
A co do 18 letniego syna to cioteczka w jakieś maliny wszystkich wpuszcza- mam fotę-dowodówkę. W kołysce byś go ciotuchno musiała spłodzić :eviltong:

Ps. Chyba zaraz jakieś prześcieradło teściowej poświęcę, żeby hasło manify o klona-rybona nań umieścić! :evil_lol:

• Replies 348
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ależ mój syn naprawdę urodzony jest 24 grudnia 1990 roku ,miałam wtedy 21 ipół roku a że tak wyglądam to zasługa jaszczurczego jadu odziedziczonego po mojej mamusi, to on tak konsrewuje. Zęby jadowe mam jak trza i konserwuję je w zoo a nie u stomatologa:diabloti:,jady świetnie balsamują!!!!!

Posted

I ja do Ciebie jutro mojego niewinnego TZ wysyłam? :-o:crazyeye::-o

Ps. A jad to może byś zaczęła sprzedawać... sama bym nabyła taką malutką fioleczkę....

Posted

[quote name='teapot']
Ps. Chyba zaraz jakieś prześcieradło teściowej poświęcę, żeby hasło manify o klona-rybona nań umieścić! :evil_lol:[/quote]
Oooo tak :cool2:

Posted

No to ja dorzucę słoiczki, zrobimy z tego kremiki i na bazarku wystawimy.

Ciotkę Rybon przeba przydusić na słoiczku, z ząbków tryśnie balsamik i będzie kaska na biedne zwierzaki. :evil_lol:

O w mordę a gdzie tu szacun? :roll:

Be jestem... strasznie be :p

Ja też chce taki słoiczek.

Posted

niestety ja produkuję tylko pół tej dawki co moja rodzicielka więc poproszę jao pomoc ciekawe czy mi nieodmówi, komu,komu jadzik żmijki rybonki????? całuję Was na dobranoc moje kochane cioteczki eksperymentatorki naukowe,klonowniczki i kolekcjonerki jadzików ...... wiedzmuchny dogomaniackie.... dobrej nocki.A o TZa się nie bój,obejdę się z nim jak najostrożniej, obiecuję

Posted

To co -kiedy szturmujemy? Znam adres... za mną tłumy -se urodę poprawimy!!! :cool3::evil_lol::cool3:
Zapewniam - warto z lekka rybona przydusić, oj warto...

Posted

dobrej nocki.

żżaaadnych słoików, tylkoplastik wchodzi w grę, mogą być takie kałówki dobadania kooopska, bo mi moje jadowitki połamiecie i nikt nie poużywa. Powiem Wam jutro w sekrecie jak sięto stosuje:diabloti:

Posted

[quote name='rybon36']dobrej nocki.

żżaaadnych słoików, tylkoplastik wchodzi w grę, mogą być takie kałówki dobadania kooopska, bo mi moje jadowitki połamiecie i nikt nie poużywa. Powiem Wam jutro w sekrecie jak sięto stosuje:diabloti:[/quote]
Dobra, to ja najpierw aptekę przyatakuję...
Spokojnej nocy Rybonie Jadowity! ;)
Słodkich snów cioteczki!

Posted

nie mogła ominąć wątku wspaniałego a tak skrzwdzonego psa.
szkoda że nie mozna tu używać wylgaryzmów bo bym mogła się wypowiedzieć o jego byłych "właścicielach" dosłownie tak jak o nich myślę.

Mam nadzieję, że psiak dojdzie szybko do siebie i trafi na ludzi którzy udowodnią mu, że można być szczęśliwym.

Posted

[quote name='agata-air']

Mam nadzieję, że psiak dojdzie szybko do siebie i trafoi na ludzi którzy udowodnią mu, że można być szczęśliwym.[/quote]
Z pewnością szybko dojdzie do siebie...u rybonowej to innej opcji nie ma :cool3:

Posted

[CENTER][B]Na dobranoc ja przytaczam beczkę pełną "jędzowatości,
sarkazmu i żmijowatości made in Isadora":

[IMG]http://images24.fotosik.pl/264/23bfdd5e5c250bd9.png[/IMG]
[/B][/CENTER]

Posted

ha! dach oczywiściwe się unosił i unosi, kupsa nawalił jak stary majeran, siki też były ale skóra zupełnie dziś juz blada, cebula żwawy, wyszedł ładnie na spacerek , szczerzy się już na całego i do tego szczeka!!!

Posted

[quote name='rybon36']ha! dach oczywiściwe się unosił i unosi, kupsa nawalił jak stary majeran, siki też były ale skóra zupełnie dziś juz blada, cebula żwawy, wyszedł ładnie na spacerek , szczerzy się już na całego i do tego szczeka!!![/QUOTE]
Marzé o tym zeby zobaczyc takiego usmiechajácego wyszczerzonego Majerana!

Posted

on opuszcza dość nisko szyję, głowę zadziera leciutko i unosi wargi odsłaniając zęby i potrząsa w tym momencie na boki głową tak, jakby tzrymał w pysku plasterek cytryny