Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gagata']Uważajcie,dzisiaj poniedziałek....skończcie z tym spożywaniem na wątku:evil_lol:[/quote]

Sama chyba dziś coś poważnie walnęła a teraz nauk udziela:mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

A ja się tutaj wtrącę z drobnym offem... ;)

Zapraszam na wątek Diankowej orzechowskiej koleżanki - Diamandy.

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/diamanda-mlodziutki-szalony-diamencik-w-scenerii-krat-orzechowskiego-boksu-123047/#post11091900[/url]

Posted

Tal, odszczekałam....:ekmm:
Zabo, no coś Ty, gdyby nie było poniedziałku, to by człowiek nie pamiętał,że miał weekend....poniedziałek to kara za grzechy sobotnio-niedzielne:p
Dobrze,że chociaż Miśka w szkole....:cool3:

Posted

[quote name='gagata']Tal, odszczekałam....:ekmm:
Zabo, no coś Ty, gdyby nie było poniedziałku, to by człowiek nie pamiętał,że miał weekend....poniedziałek to kara za grzechy sobotnio-niedzielne:p
Dobrze,że chociaż Miśka w szkole....:cool3:[/quote]
No nie!
Piwa mi bez dowodu nie sprzedają bo podobno nie wyglądam nawet na 18:placz: i tu mnie tez za małolatę biorą:flaming:
Moja edukacja można powiedzieć, że się zakończyła:siara:. Cioteczka Gagata pewnie tak pomyślała bo napisałam, że z rodzicami jeszcze mieszkam - też nad tym ubolewam. No może po obronie (nie wiem kiedy to nastąpi bo promotor robi problemy) będzie praca i całkowite usamodzielnienie. Oby.
Pozdrawiam Wszystkich, ale się rozpisałam:roll::oops: