Miśka84 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
SZPiLKA23 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 [quote name='miśka84']podnosimy pieseczka :multi:[/quote] 1............... Quote
gagata Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Uważajcie,dzisiaj poniedziałek....skończcie z tym spożywaniem na wątku:evil_lol: Quote
Talcott Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [quote name='gagata']Uważajcie,dzisiaj poniedziałek....skończcie z tym spożywaniem na wątku:evil_lol:[/quote] Sama chyba dziś coś poważnie walnęła a teraz nauk udziela:mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Miśka84 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 :turn-l::turn-l::turn-l::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Talcott Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Przez skromność " dziewiczą" nawet nie przytoczę -łeeee :angryy: No niech Ciotka Gagata usiądzie w kącie i przemyśli swoje brzydkie pomysły :evil_lol: Quote
Neczka Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 A ja się tutaj wtrącę z drobnym offem... ;) Zapraszam na wątek Diankowej orzechowskiej koleżanki - Diamandy. [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/diamanda-mlodziutki-szalony-diamencik-w-scenerii-krat-orzechowskiego-boksu-123047/#post11091900[/url] Quote
żaba88 Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 [quote name='gagata']Uważajcie,dzisiaj poniedziałek....skończcie z tym spożywaniem na wątku:evil_lol:[/quote] Każdy poniedziałek jest beznadziejny! Quote
gagata Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Tal, odszczekałam....:ekmm: Zabo, no coś Ty, gdyby nie było poniedziałku, to by człowiek nie pamiętał,że miał weekend....poniedziałek to kara za grzechy sobotnio-niedzielne:p Dobrze,że chociaż Miśka w szkole....:cool3: Quote
gagata Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Zabolu ?????:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Miśka84 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='gagata']Tal, odszczekałam....:ekmm: Zabo, no coś Ty, gdyby nie było poniedziałku, to by człowiek nie pamiętał,że miał weekend....poniedziałek to kara za grzechy sobotnio-niedzielne:p Dobrze,że chociaż Miśka w szkole....:cool3:[/quote] No nie! Piwa mi bez dowodu nie sprzedają bo podobno nie wyglądam nawet na 18:placz: i tu mnie tez za małolatę biorą:flaming: Moja edukacja można powiedzieć, że się zakończyła:siara:. Cioteczka Gagata pewnie tak pomyślała bo napisałam, że z rodzicami jeszcze mieszkam - też nad tym ubolewam. No może po obronie (nie wiem kiedy to nastąpi bo promotor robi problemy) będzie praca i całkowite usamodzielnienie. Oby. Pozdrawiam Wszystkich, ale się rozpisałam:roll::oops: Quote
żaba88 Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Tak, przyznaje się. Czasami palę trawę, a do tego liście i gałęzie. Co zrobić... Praca w zieleni. Quote
gagata Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Zaba, uffff:eviltong: Miśka, czyli jednak jeszcze szkoła i wagary:evil_lol::eviltong:, ale piwo Ci postawię...nawet pod Jasną Górą, a co ! Quote
Recommended Posts