Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysia_ napisał(a):
jesli wszystkie są czworonogami to masz w domu 13 zwierzaków? :loveu::evil_lol:

tak, potwierdzam:loveu: wszystkie poznałem i wymiziałem...

ale Muko nie mogłem zabrać:shake:

Posted

rose napisał(a):
Ojej:eviltong: no to rzeczywiście spora gromadka:p

Ale za to jaka kochana:loveu:! Tylko trochę mało towarzyska :diabloti::mad::angryy::sg168::boom:...

Posted

Matusz napisał(a):
tak, potwierdzam:loveu: wszystkie poznałem i wymiziałem...

ale Muko nie mogłem zabrać:shake:

Ostatniego "nabytku" - tymczasowiczki Fifi - nie poznałeś!:biggrina:

Posted

rose napisał(a):
Asia !!! Co z zaliczka?:p bo jeśli niepotrzebna to ja ja mogę zawsze na jakis godziwy cel przeznaczyć:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Aniu, jutro rano zadzwonię do Pani z ośrodka, bo dzisiaj miałam takie urwanie głowy, że zupełnie o tym zapomniałam. :splat:
Wybaczysz mi? :oops:

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Aniu, jutro rano zadzwonię do Pani z ośrodka, bo dzisiaj miałam takie urwanie głowy, że zupełnie o tym zapomniałam. :splat:
Wybaczysz mi? :oops:

Oj Asiu, Asiu:eviltong: skleroza.. alzheimer?:evil_lol: ale niech Ci będzie wybaczam:eviltong: uczą mnie, że do ludzi z alzheimerem trzeba mieć cierpliwość, doceń moją dobrą wolę:evil_lol:

Posted

rose napisał(a):
Oj Asiu, Asiu:eviltong: skleroza.. alzheimer?:evil_lol: ale niech Ci będzie wybaczam:eviltong: uczą mnie, że do ludzi z alzheimerem trzeba mieć cierpliwość, doceń moją dobrą wolę:evil_lol:

Chyba muszę zacząć popijać Buer Lecithin czy jak to się tam pisze. :lol:

Posted

Ja się na pewno zdeklaruję niedługo i bardzo chcę jechać, ale to niestety jest uzależnione od wyników Pałka :shake: Ma okropny wynik badań histop. wyciętego nadziąslaka i jeśli coś będzie nie tak i będzie potrzebne leczenie, to niestety sie wypiszę :shake:

A jeśli jadę, to Kanzaj, co sie łamiesz, ja też na pewno wszystkich nie zabiorę ;)

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Ja się na pewno zdeklaruję niedługo i bardzo chcę jechać, ale to niestety jest uzależnione od wyników Pałka :shake: Ma okropny wynik badań histop. wyciętego nadziąslaka i jeśli coś będzie nie tak i będzie potrzebne leczenie, to niestety sie wypiszę :shake:

A jeśli jadę, to Kanzaj, co sie łamiesz, ja też na pewno wszystkich nie zabiorę ;)

No to życzymy dużo, dużo zdrówka Pałkowi. :glaszcze:

Posted

komar napisał(a):
no to kiedyś tam pisałem o stworzeniu dłuższego filmiku ze zlotu:-) padło na zlot nr 2 bo... bo tak:-)

http://www.youtube.com/watch?v=tzvVYSOZQ5o

:-)

a czy Asia dzwoniła do ośrodka??:D

A dzwoniłam, dzwoniłam. :cool3:
Możemy odwiedzić ośrodek kiedy chcemy, bramka jest zepsuta, więc Pani powiedziała, że jakoś wejdziemy, gdyby nikogo nie było. ;)
Ale powinni być tam jacyś faceci i coś naprawiać.
Pani będzie w ośrodku dopiero od 15 kwietnia.