Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

basia bonnie napisał(a):
jakieś zastrzeżenia co do mojej cudownej grzyweczki?:diabloti: Foto robiła goldenka:) w pędzącym pociągu:cool3:

ja mam zastrzeżenia do twojego tuszu do rzęs:cool3::diabloti: bo Ci się grudki zrobiły:eviltong:
ale masz b. ładną twarzyczke :)

Posted

[quote name='baffi2']ja mam zastrzeżenia do twojego tuszu do rzęs:cool3::diabloti: bo Ci się grudki zrobiły:eviltong:
hehe, wszyscy mi mówią, że ja maluje rzęsy ;) a tuszu to ja używam może raz na kilka miesięcy? dosłownie;) baaardzo rzadko maluję ;)ja mam b.długie rzęsy :) i wszyscy zawsze mi mówią, że ja maluje, no więc mówie im, żeby dotknęli no i mają czyste ręcę, tzn. nie mają na ręce tuszu do rzęs, którego nie używam:) na tej fotce też bez tuszu ;)
moje ponoć długie rzęsy:

[quote name='Basia i Barni']jakie piekne zdjecie Basiu - masz cere jak dupa niemowlaka :diabloti:
traktuje to jako komplement :diabloti:

Posted

gops napisał(a):
ile najmlodsza osoba na zlocie ma lat? aaaa i czy w domkach sa lodowki?:oops:

Lodówki są. Już zdążyłam się dopytać :diabloti: a co do pierwszego pytania to nie wiem ;)

Posted

ufff to dobrze bo niewytrzymam bez jogurtow :) lodowka najwazniejsza :diabloti: a jakiej wielkosci sa pokoje? mam obawy co do tego ze w jednym domku bedzie np 5 osob i zmieszcza sie 3 duze psy..

Posted

gops napisał(a):
ile najmlodsza osoba na zlocie ma lat? aaaa i czy w domkach sa lodowki?:oops:

z tego co wiem to 13 lat... :)
a teraz to 11 bo dopisała się gossia...

Posted

Herspri napisał(a):
Ile dusz sprzedałaś diabłu za takie cudne rzęsy :diabloti: :loveu:
Nic tylko pozazdrościć ;)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

możesz sobie doczepić:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

baffi2 napisał(a):
jakie gruuube i dłuuugie... :loveu::evil_lol:

...rzęsy:evil_lol::evil_lol:
Junka napisał(a):
hehe masz rzęsy jak u krowy :evil_lol:

Odezwała się... koza:diabloti::evil_lol:

Posted

basia bonnie napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Odezwała się... koza:diabloti::evil_lol:

:mad:
To był kompelment :cool3: widziałaś kiedyś krowie rzęsy :cool3:

Posted

gops napisał(a):
ufff to dobrze bo niewytrzymam bez jogurtow :) lodowka najwazniejsza :diabloti: a jakiej wielkosci sa pokoje? mam obawy co do tego ze w jednym domku bedzie np 5 osob i zmieszcza sie 3 duze psy..

Jak w końcu uda nam się dojechać do ośrodka to wszystko sprawdzimy, Komar będzie mierzył zapałką długość pokoi:evil_lol:

Posted

rose napisał(a):
Jak w końcu uda nam się dojechać do ośrodka to wszystko sprawdzimy, Komar będzie mierzył zapałką długość pokoi:evil_lol:

to życzymy powodzenia komarkowi:cool3: :evil_lol: :diabloti:

Posted

Napisał gossia
Niestety się nie patrzy na sposób pisania! Jak Ci nie pasuje to nie! Nie przyjade na zlot ! Stale masz jakieś wonty! Co nie pasuje Ci że mam 11 lat? Powiem Ci że grubo się mylisz bo niestety nikt mnie w klasie nielubi bo za dobrze się ucze! Ale za to każdy starszy mówi że jestem b. fajna i miła! Nie chcesz to nie wiesz nie zmuszam ! Myślisz że ty mnie przekonałaś że mam suczki nie dopuszczać swoimi głupimi tekstami!!! To tu też się grubo mylisz!:angryy::mad::shake:

BORA
Posłuchaj dziecko, nie machaj mi tu pałkami na pw, bo się skończy to dla Ciebie banem.

Skończyłam rozmowę już dawno. Nie mam zamiaru do niczego przekonywać, moja suka jest po sterylce i bardzo jej z tym dobrze, a Twojej współczuje właścicieli....