basia bonnie Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 mieliśmy wklejać swoje "mordy":evil_lol: więc.... :roll: Quote
gops Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 ale masz grzywe :razz: bardzo fajna fotka :diabloti: Quote
basia bonnie Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 gops napisał(a):ale masz grzywe :razz: bardzo fajna fotka :diabloti: jakieś zastrzeżenia co do mojej cudownej grzyweczki?:diabloti: Foto robiła goldenka:) w pędzącym pociągu:cool3: Quote
gops Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 ile najmlodsza osoba na zlocie ma lat? aaaa i czy w domkach sa lodowki?:oops: Quote
baffi2 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 basia bonnie napisał(a):jakieś zastrzeżenia co do mojej cudownej grzyweczki?:diabloti: Foto robiła goldenka:) w pędzącym pociągu:cool3: ja mam zastrzeżenia do twojego tuszu do rzęs:cool3::diabloti: bo Ci się grudki zrobiły:eviltong: ale masz b. ładną twarzyczke :) Quote
Basia i Barni Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 jakie piekne zdjecie Basiu - masz cere jak dupa niemowlaka :diabloti: Quote
basia bonnie Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='baffi2']ja mam zastrzeżenia do twojego tuszu do rzęs:cool3::diabloti: bo Ci się grudki zrobiły:eviltong: hehe, wszyscy mi mówią, że ja maluje rzęsy ;) a tuszu to ja używam może raz na kilka miesięcy? dosłownie;) baaardzo rzadko maluję ;)ja mam b.długie rzęsy :) i wszyscy zawsze mi mówią, że ja maluje, no więc mówie im, żeby dotknęli no i mają czyste ręcę, tzn. nie mają na ręce tuszu do rzęs, którego nie używam:) na tej fotce też bez tuszu ;) moje ponoć długie rzęsy: [quote name='Basia i Barni']jakie piekne zdjecie Basiu - masz cere jak dupa niemowlaka :diabloti: traktuje to jako komplement :diabloti: Quote
Herspri Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 gops napisał(a):ile najmlodsza osoba na zlocie ma lat? aaaa i czy w domkach sa lodowki?:oops: Lodówki są. Już zdążyłam się dopytać :diabloti: a co do pierwszego pytania to nie wiem ;) Quote
Herspri Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Ile dusz sprzedałaś diabłu za takie cudne rzęsy :diabloti: :loveu: Nic tylko pozazdrościć ;) Quote
gops Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 ufff to dobrze bo niewytrzymam bez jogurtow :) lodowka najwazniejsza :diabloti: a jakiej wielkosci sa pokoje? mam obawy co do tego ze w jednym domku bedzie np 5 osob i zmieszcza sie 3 duze psy.. Quote
baffi2 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 gops napisał(a):ile najmlodsza osoba na zlocie ma lat? aaaa i czy w domkach sa lodowki?:oops: z tego co wiem to 13 lat... :) a teraz to 11 bo dopisała się gossia... Quote
basia bonnie Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Herspri napisał(a):Ile dusz sprzedałaś diabłu za takie cudne rzęsy :diabloti: :loveu: Nic tylko pozazdrościć ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: możesz sobie doczepić:evil_lol::evil_lol::evil_lol: baffi2 napisał(a):jakie gruuube i dłuuugie... :loveu::evil_lol: ...rzęsy:evil_lol::evil_lol: Junka napisał(a):hehe masz rzęsy jak u krowy :evil_lol: Odezwała się... koza:diabloti::evil_lol: Quote
gops Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 to dobrze :) tak wiec nie bedac najmlodsza czuje sie bardzo dobrze :diabloti: Quote
Junka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 basia bonnie napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Odezwała się... koza:diabloti::evil_lol: :mad: To był kompelment :cool3: widziałaś kiedyś krowie rzęsy :cool3: Quote
basia bonnie Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Junka napisał(a)::mad: To był kompelment :cool3: widziałaś kiedyś krowie rzęsy :cool3: oj wiem, wiem Droga Kózko:loveu::loveu::diabloti: Quote
rose Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 gops napisał(a):ufff to dobrze bo niewytrzymam bez jogurtow :) lodowka najwazniejsza :diabloti: a jakiej wielkosci sa pokoje? mam obawy co do tego ze w jednym domku bedzie np 5 osob i zmieszcza sie 3 duze psy.. Jak w końcu uda nam się dojechać do ośrodka to wszystko sprawdzimy, Komar będzie mierzył zapałką długość pokoi:evil_lol: Quote
gops Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 heh ok to ja czekam na wadomosci tylko sprawdzcie wystko ;) i najwazniejsze czy niema pajakow... Quote
baffi2 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 rose napisał(a):Jak w końcu uda nam się dojechać do ośrodka to wszystko sprawdzimy, Komar będzie mierzył zapałką długość pokoi:evil_lol: to życzymy powodzenia komarkowi:cool3: :evil_lol: :diabloti: Quote
Junka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 tylko ja chce wymiar ile bedzie tych zapałek to jak przyjade to zmierze czy komar dobrze policzył :evil_lol: Quote
gossia Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Napisał gossia Niestety się nie patrzy na sposób pisania! Jak Ci nie pasuje to nie! Nie przyjade na zlot ! Stale masz jakieś wonty! Co nie pasuje Ci że mam 11 lat? Powiem Ci że grubo się mylisz bo niestety nikt mnie w klasie nielubi bo za dobrze się ucze! Ale za to każdy starszy mówi że jestem b. fajna i miła! Nie chcesz to nie wiesz nie zmuszam ! Myślisz że ty mnie przekonałaś że mam suczki nie dopuszczać swoimi głupimi tekstami!!! To tu też się grubo mylisz!:angryy::mad::shake: BORA Posłuchaj dziecko, nie machaj mi tu pałkami na pw, bo się skończy to dla Ciebie banem. Skończyłam rozmowę już dawno. Nie mam zamiaru do niczego przekonywać, moja suka jest po sterylce i bardzo jej z tym dobrze, a Twojej współczuje właścicieli.... Quote
rose Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Asiu zaznacz Manixe na różowo-zaliczkowo:eviltong: Junka spoko:eviltong: Quote
gops Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 a w domek na ile jest podzielony? dobra ..wiem jak pojedziecie to sprawdzicie :roll: Quote
Recommended Posts