Rawa Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Izabela124.']A tak na marginesie co to jest nóż do harakiri? Nóż, a w zasadzie sztylet, którym robi się harakiri = seppuku. Quote
Magot Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Dianeczka']Nóż, a w zasadzie sztylet, którym robi się harakiri = seppuku. Fajnee:razz: Quote
Izabela124. Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Dianeczka']Nóż, a w zasadzie sztylet, którym robi się harakiri = seppuku.:crazyeye::crazyeye: Ciekawe czy to boli:evil_lol::evil_lol: Ale nie mam zamiaru sprawdzac:eviltong: Chyba, ze na kims:multi::multi: Quote
Rawa Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 magda_drakkar napisał(a):Fajnee:razz: Nooo... :razz: Iza, jakbyś się jednak zdecydowła to mogę być Twoim kaishaku. Quote
gops Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 sprawdz na mnie :diabloti: a ja potem bede cie straszyc do konca twojego zycia jak mnie zbaijesz :evil_lol: fajna zabawa :eviltong: Quote
Izabela124. Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Dianeczka napisał(a):Nooo... :razz: Iza, jakbyś się jednak zdecydowłą to mogę być Twoim kaishaku.Nie, dzivkujv bardzo, no chyba, ze Drakkar i Bobi mniv nivzle w nocy wkurza to sie zastanowie:razz: Albo im to zrobie:evil_lol::evil_lol::multi::multi::multi: Quote
Izabela124. Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 gops napisał(a):sprawdz na mnie :diabloti: a ja potem bede cie straszyc do konca twojego zycia jak mnie zbaijesz :evil_lol: fajna zabawa :eviltong:Serio, moge?:razz::multi::multi::multi: Ja tam duchow sie niv boje:eviltong::eviltong: Gozej z pajakami i pobivraniem krwo brrr:shake::shake: Quote
Magot Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Izabela124. napisał(a):Nie, dzivkujv bardzo, no chyba, ze Drakkar i Bobi mniv nivzle w nocy wkurza to sie zastanowie:razz: Albo im to zrobie:evil_lol::evil_lol::multi::multi::multi: O kurde, to my chyba będziemy jednak spać na zewnątrz:evil_lol: Quote
Rawa Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 gops napisał(a):sprawdz na mnie :diabloti: a ja potem bede cie straszyc do konca twojego zycia jak mnie zbaijesz :evil_lol: fajna zabawa :eviltong: Mi duchy nie straszne. :evil_lol: Jestem o wiele bardziej przerażająca. :diabloti: Quote
gops Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 mozesz :razz: ja tez sie boje pajakow i jesli jakis bedzie w domku to nie wejde..najpierw bedzie trzeba je zabic.. Quote
Izabela124. Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 gops napisał(a):mozesz :razz: ja tez sie boje pajakow i jesli jakis bedzie w domku to nie wejde..najpierw bedzie trzeba je zabic..Zabijac to niv, ale ma ktos je zbarc bym ich nie widzila. To trzymam za slowo, mam tu siwadkow, ze zgodzilas sie, na wyciachanie brzucha:multi::multi::multi: Quote
Rawa Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 gops napisał(a):mozesz :razz: ja tez sie boje pajakow i jesli jakis bedzie w domku to nie wejde..najpierw bedzie trzeba je zabic.. Gdzieżby zabijać?! Toż to żywe, biedne, zagubione stworzenia! Quote
Magot Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 gops napisał(a):mozesz :razz: ja tez sie boje pajakow i jesli jakis bedzie w domku to nie wejde..najpierw bedzie trzeba je zabic.. Osz ty, ja ci dam bezbronne pajączki zabijać:-x Quote
gops Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 to przy okazji moze mnie odchudzi :diabloti: ja tez niemoge widziec ale jak nie zabija to mam wrazenie ze tam wroca bo to tez ich domek :roll: Quote
Junka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 ja wiem Iza wam to zrobi jak będzie lunatykowac :evil_lol: Quote
gops Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 ja gadam przez sen ale nie lunatykuje :diabloti: Quote
Izabela124. Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 gops napisał(a):to przy okazji moze mnie odchudzi :diabloti: ja tez niemoge widziec ale jak nie zabija to mam wrazenie ze tam wroca bo to tez ich domek :roll: A z zcego to ma cie odchudzac? :crazyeye: Alv pajaczki tez chca zyc, alv ja ich tylko nie lubiam Quote
Magot Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 gops napisał(a):ja gadam przez sen ale nie lunatykuje :diabloti: ja podobno się śmieje przez sen:lol: Więc uwaga jak mnie śmiechawica w nocy napadnie:diabloti: Quote
Izabela124. Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Junka napisał(a):ja wiem Iza wam to zrobi jak będzie lunatykowac :evil_lol: Ja nie lunatykuje:eviltong::eviltong::shake::shake: Ale za to moj braciak tak, nivzle przeboje z nin byly:evil_lol::evil_lol: Ale to na zlocie wam opowiem jak mi przypomniecie Quote
Junka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Pajaków nie wolno bo tfu tfu bedzie padac :mad: Quote
Izabela124. Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Junka napisał(a):Pajaków nie wolno bo tfu tfu bedzie padac :mad: :crazyeye::crazyeye: Takivgo zabobona to ja nie slychalam Quote
gops Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 heh no ja gadam rozne rzeczy ale nie smialam sie nigdy ;) jak to z czego? z tych zbednych 2 kilo na brzuchu :diabloti: Quote
Magot Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Izabela124. napisał(a)::crazyeye::crazyeye: Takivgo zabobona to ja nie slychalam Nie?:razz: Toż to prawda stara jak świat:) Quote
Recommended Posts