KaRa_ Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Rinuś']Ale w tym Jankowie to widzę,że też duzo ludzi pewnie będzie :shake: Rinuś co my nie powiemy to dla Ciebie źle:shake:że daleko,że dużo ludzi,że do wody dostep musisz miec itp Quote
goldenka245 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 JA tylko proszę, żeby na zlocie kontrolować i pilnować orzecha:diabloti: .....:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 goldenka245 napisał(a):JA tylko proszę, żeby na zlocie kontrolować i pilnować orzecha:diabloti: .....:evil_lol: Dlaczego?;) Quote
Rinuś Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='KaRa_']Rinuś co my nie powiemy to dla Ciebie źle:shake:że daleko,że dużo ludzi,że do wody dostep musisz miec itp To nie jest dla mnie źle... no ale przecież jeśli woda jest a ja mam psa który kocha wodę i się okaże że psy nie moga się tam kąpać to przecież nie warto jechać i męczyć psa prawda? zresztą nie tylko mój pies na dogo uwielbia wodę i zapewne właścicielom byłoby na rękę,żeby można było tam kąpać psa... a że daleko to nie ja pisałam...dla mnie może być...:cool1: no wyobraź sobie ,że jedziemy gdzie jest pełno dzieci ( tak jak Asi powiedział ten Pan) i 20 psów biega po ośrodku...:shake: Quote
KaRa_ Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Rinuś']To nie jest dla mnie źle... no ale przecież jeśli woda jest a ja mam psa który kocha wodę i się okaże że psy nie moga się tam kąpać to przecież nie warto jechać i męczyć psa prawda? zresztą nie tylko mój pies na dogo uwielbia wodę i zapewne właścicielom byłoby na rękę,żeby można było tam kąpać psa... a że daleko to nie ja pisałam...dla mnie może być...:cool1: no wyobraź sobie ,że jedziemy gdzie jest pełno dzieci ( tak jak Asi powiedział ten Pan) i 20 psów biega po ośrodku...:shake: dlategoAsia szuka dalej...jej pies też lubi pewnie wodę, mój lubi wode wiec co za problem, jak chcesz możesz pomóc szukać Asi jakiś ośrodków w centrum Polski tym razem wybrana pozostała( na kolejne 5zlotów :diabloti:) Wielkopolska, bo po Ślązakach najwięcej jechało Wielkopolan wiec trzeba się przyjemnościami dojazdu dzielić i dać innym taniej dojechać bo bliżej. Quote
goldenka245 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 KaRa_ napisał(a):Dlaczego?;) Zapytaj go, będziecie musieli go ode mnie odizolować:evil_lol: Quote
Patikujek Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Widzę że w ośrodku tym: http://mosir.i-pila.pl/?go=plotki&id=cennik mają 10-osobowe domki, to w sam raz dla nas:multi: Quote
goldenka245 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Patikujek']Widzę że w ośrodku tym: http://mosir.i-pila.pl/?go=plotki&id=cennik mają 10-osobowe domki, to w sam raz dla nas:multi: A ile to będzie kosztowac?:cool3: Quote
Patikujek Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Doba w domku 10-odobowym jest tam napisane że 160 zł. to jak to podzielić na 10 osób to po 16 złoty od osoby(to jak za namiot) fajnie tylko nie wiem jak tam z psami, Asia musi się wypowiedzieć Quote
KaRa_ Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Patikujek napisał(a):Doba w domku 10-odobowym jest tam napisane że 160 zł. to jak to podzielić na 10 osób to po 16 złoty od osoby(to jak za namiot) fajnie tylko nie wiem jak tam z psami, Asia musi się wypowiedzieć w tamtym roku w maju był tam obóz klikerowy wiec sporo psów było;) Quote
Agga Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Jeśli był tam obóz klikerowy były i psy. Więc tylko się upewnić trzeba:diabloti: Z Pozka to już do Piły będziemy mieli rzut beretem:multi: Mam tylko nadzieje, że wszystko się ułoży tak jak powinno:p Quote
Patikujek Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Jak też, więć Asiuniu daj później znać co jak gdzie i kiedy a poza tym co myslicie o terminie zjazdu 5-9 lub 6-10?? Quote
aleb Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 a poza tym co myslicie o terminie zjazdu 5-9 lub 6-10?? Ale jaki miesiąc? Quote
sacred PIRANHA Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 aleb napisał(a):Ale jaki miesiąc? caly czas sierpien:loveu: Quote
goldenka245 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 aleb napisał(a):Ooo, to się zastanowię :razz: Zapisuj się!:diabloti: Quote
KaRa_ Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Patikujek napisał(a):Jak też, więć Asiuniu daj później znać co jak gdzie i kiedy a poza tym co myslicie o terminie zjazdu 5-9 lub 6-10?? od 6-10 wtedy łatwiej mi będzie wziąść urlop bo wezme od pon do pt a weekend i tak wolny będę miała :lol: Quote
orzech Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='goldenka245']JA tylko proszę, żeby na zlocie kontrolować i pilnować orzecha:diabloti: .....:evil_lol: ja nie wiem czy Ci w ogole pozwole pojechac.... to bedzie chyba 8 miesiac:lol:... wiec dla dobra naszej dzidzi chyba zostaniesz w domku, a ja poszaleje sobie :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='ulvhedinn']Asia ja jeszcze poszukam namiarów na ten ośrodek w Karpicku, w którym byłam, tyle, że tam zadnych luksusów nie ma, sa pokoiki na 2-4 osoby chyba ze trzy duże przyczepy do wynajęcia i pole namiotowe. Ale psy raczej lubią (byłam z trójka).... No i piekne jezioro, mało ludzi... No to czekam na namiary. :cool3: [quote name='Rinuś']To nie jest dla mnie źle... no ale przecież jeśli woda jest a ja mam psa który kocha wodę i się okaże że psy nie moga się tam kąpać to przecież nie warto jechać i męczyć psa prawda? zresztą nie tylko mój pies na dogo uwielbia wodę i zapewne właścicielom byłoby na rękę,żeby można było tam kąpać psa... a że daleko to nie ja pisałam...dla mnie może być...:cool1: no wyobraź sobie ,że jedziemy gdzie jest pełno dzieci ( tak jak Asi powiedział ten Pan) i 20 psów biega po ośrodku...:shake: Rinuś, te zdjęcia, które tam były, na pewno były robione na plaży głównej, a tam zawsze jest pełno ludzi i psów zazwyczaj wprowadzać nie można, a już pozwalać im pływać tym bardziej nie można. Ale jeziora mają zazwyczaj jeszcze plaże poboczne i plaże dzikie, gdzie psy jak najbardziej mogą się pluskać. [quote name='KaRa_']dlategoAsia szuka dalej...jej pies też lubi pewnie wodę, mój lubi wode wiec co za problem, jak chcesz możesz pomóc szukać Asi jakiś ośrodków w centrum Polski tym razem wybrana pozostała( na kolejne 5zlotów :diabloti:) Wielkopolska, bo po Ślązakach najwięcej jechało Wielkopolan wiec trzeba się przyjemnościami dojazdu dzielić i dać innym taniej dojechać bo bliżej. Masz rację KaRa, moja psica uwielbia wodę, toż to cocker. Także na pewno nie wybiorę miejsca, gdzie psy będą miały absolutny zakaz wchodzenia do wody. ;) Ale na pażach głównych niestety nie będą raczej mogły korzystać z kąpieli. [quote name='KaRa_']w tamtym roku w maju był tam obóz klikerowy wiec sporo psów było;) No właśnie, obóz był w maju, czyli przed sezonem, nie wiadomo jak sytuacja będzie wyglądała w środku sezonu. :roll: [quote name='Patikujek']Jak też, więć Asiuniu daj później znać co jak gdzie i kiedy a poza tym co myslicie o terminie zjazdu 5-9 lub 6-10?? [quote name='KaRa_']od 6-10 wtedy łatwiej mi będzie wziąść urlop bo wezme od pon do pt a weekend i tak wolny będę miała :lol: Też myślę, że termin 6 - 10 bedzie lepszy. ;) Quote
Patikujek Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Ok to może zapiszmy ten termin, i będzie oki bo wiadomo nigdy wszystkim nie dopasujesz a tak będzie już wiadomo kiedy wolne brać:) Quote
KaRa_ Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 A Sieraków? http://www.mojeeldorado.nxs.pl/ Karpicko ponoć suuuper bo brat tam był w tym roku http://jelonek.spanie.pl/ Wprawdzie nie Wielkopolska, Bory Tucholskie http://tlen1.spanie.pl/ Quote
goldenka245 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 W Borach Tucholskich (w sumie to w okol chojnic) mam znajomych ;) Świetnie tam jest:) wiec dla dobra naszej dzidzi chyba zostaniesz w domku, a ja poszaleje sobie Czy tobie się coś nie pomyliło? :D Quote
Axusia Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Nie jestem w temacie i nie chce mi sie przelatywać all stron, czy jest jakies inne miejsce ? blizej Gdyni ? Quote
olekg89 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Axusia napisał(a):Nie jestem w temacie i nie chce mi sie przelatywać all stron, czy jest jakies inne miejsce ? blizej Gdyni ? Orzech- FOCH.Nie odzywaj się do mnie! Oo domek 10osobowy byłby super! A Orzecha na zlocie bd pilnował JA!Bo jest mój i tylko mój:) Quote
goldenka245 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Olek to odizoluj tomka ode mnie :diabloti: Quote
Recommended Posts