Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bo Bora to już stara torbica .I z małolatami się zadawać niechce! Borcia mam na ciebie FOCHA!Jakbys się postarała to dałabyś radę przyjechac!:(
Diabełkowa-dlaetgo powinno się mieć kontrole nad własnym psem i to wystarczy:)
A z Logana tez niezłe ziółko z tego co wyczytałem

Posted

ziolko jesli chodzi o jego zabawki dlatego nie bede brac zabawek ani puszczala psa samopas wiecznie tylko na chwile na krotka zabawe potem trening, trening oj bedzie ciezko :evil_lol: cos czuje ze jak zobaczy tyle psow to nie bedzie wiedzial co ze soba zrobic ale az dziwne bo na akcji pedigree zachowywal sie swietnie ale dawnoo to bylo ;p

kiedy bedzie dokladnie miejsce ustalone bo widze ze jeszcze sie wahacie :) mam nadzieje ze bedzie pogoda moze zrobic ten zlot kolo 20 ?

Posted

Jedna rzeczmnie dziwi,że marudzenie że daleko, a że miejsce nie takie itp, jakby nie patrząc Asia chce dobrze chce dla Was coś zorganizować, wiec nie ma co narzekać tylko się cieszyć,że podjeła się tego wyzwania, bo w sumie mogła tylko sobie zorganizować taki zlocik dla osób która uważa że chciałaby spędzić z nimi chwile i z psami, a robi dla wszystkich. Bo idea zlotu upada dogomaniackiego wiec Asia chce ją potrzymac i trzeba jej podziękować za to;)

Posted

obojetnie gdzie by sie go zorganizowalo to dla kogos i tak bedzie daleko wiec nigdy nie mozna wszystkich zadowolic ja tam sie bardzo ciesze ze bedzie zlot i nie moge sie juz go doczekac 300 kilometrow w sumie nie jest zle ;]

Posted

KaRa_ napisał(a):
Chyba nikt nie jest na tyle głupi by brać suczke z cieczką na taki zlot, gdzie pełno samców będzie;)

I jeszcze raz podkreślam ŁAGODNE psy co ma się do nich jakąś pewność, ja bym nie chciała żeby mojego psa coś pogryzło czy coś;).

furciaczek kiedyś poczytywałam Twojego bloga i wydaje mi się,tak jak ja zrozumiałam,że Prezesik do najłagodniejszych nie należy chociaż też nie do najagresywniejszych;)

Niestety dobrze zrozumialalas, Prezio byl kiedys strasznym agresorem:shake: Zagryzl by wszytko co sie rusza zaczynajac od ludzi konczac na muchach...ale po dlugich misiacach ciezkiej i konsekwentnej pracy jest o niebo lepiej:loveu: Nie atakuje juz psow nawet sie z niektorymi bawi:cool3: Ludzi olewa totalnie albo przylazi sie pomiziac jak juz kogos zna:loveu: Fur tez nie nalezy do okazow nastawionych przyjacielsko do calego swiata swiata, ma wredny charakterek fakt ale gdy pancia jest w poblizu to anioleczek:evil_lol: i glownym problemem moze byc to ze bedzie slinic innych uczestnikow zlotu:diabloti:
Bylabym naprawde nieodpowiedzialna zabierajac na zlot niewychowane i nieposluszne i agresywne psy, jak im sie cos w glowkach znowu przestawi to zostana w domciu a pancia sama pojedzie na zlocik:p... z cieczka problemu nie bedziemy mieli tez bo mala juz po sterylce:loveu:

Posted

prosze mnie dopisac z psem (nie wiem którym) domek albo namiot [zalezy od psa z którym jade ] :razz: ale wiem ze chce jechac :multi::multi::multi: bynajmniej staram sie dostosowac z praca ;) Ustalcie termin abym mogła zrobic sobie urlop plissssssss:cool1:

Posted

BORA napisał(a):
Szkoda, że mnie nie będzie :placz: Wiem, że wszystkim przykro z tego powodu :diabloti: :evil_lol:

nawet tak nie mow:shake: bo Cie przytargamy sila :evil_lol:

Posted

mam nadzieje ze beda jakies ogolnodostepne kibelki dla namiotowiczow bo jak mi sie w nocy zachce isc za potrzeba to nie bede przeciez wszystkich budzic zeby mnie do domku wpuscili.... no zobaczymy jak bardzo bede zdesperowana

Posted

[quote name='KaRa_']A to dlaczego???:mad::mad::mad:
Do sierpnia tyle czasu...niewiadomo co to będzie :eviltong:

[quote name='olekg18']Bo Bora to już stara torbica .I z małolatami się zadawać niechce! Borcia mam na ciebie FOCHA!Jakbys się postarała to dałabyś radę przyjechac!:(
Oluś podpadłeś :mad: :mad: :mad: Teraz to ja mam focha :obrazic::x

[quote name='orzech']nawet tak nie mow:shake: bo Cie przytargamy sila :evil_lol:
To czekam na was w sierpniu, wpadnijcie mnie porwać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A tak serio to nie będę się zapisywała, zresztą już nie ma dla mnie miejsca w domku z Asią, Karą i Rose :placz:Jeżeli zlot zahaczy o weekend to może uda mi się wpaść na weekend, pod warunkiem, że przenocujecie mnie w domku :eviltong: :diabloti:

Posted

[quote name='Rinuś']no mam nadzieję :)
a jak wygląda sprawa z kąpielą psów w jeziorku?można normalnie? czy będą się burzyć ?
Jeśli chodzi o psy, to jest tylko zakaz wprowadzania ich na plażę główną. Na innych plażach często widywałam psy, ale tylko leżące na trawce. Część ośrodków wypoczynkowych ma swoje prywatne plaże i to od nich będzie zależało, czy psy będą mogły wchodzić do wody, czy nie. Będę o to pytała, jak będę dzwonić do tych ośrodków. Ale jest jeszcze mnóstwo plaż dzikich, gdzie na pewno można z psiakiem poszaleć w wodzie. :p
A woda jest na szczęście czyściutka. :multi:

[quote name='Rinuś']Bo jak tam jest jeziorko ale pies nie może w nim pływać to my nie jedziemy...bo nie będę patrzyła jak Brutus się męczy patrząc na nie :shake:
Jak najbardziej rozumiem, bo nie po to jest jeziorko, żeby psy mogły tylko popatrzeć. Ale dla mnie też jest najważniejsze, żeby psy mogły sobie poszaleć w wodzie. :cool3:

[quote name='BORA']Szkoda, że mnie nie będzie :placz: Wiem, że wszystkim przykro z tego powodu :diabloti: :evil_lol:
BORA, Ty tam nie marudź, tylko przyjeżdżaj! :mad: Przecież wiesz, jak Torcia lubi takie wyjazdy. :cool3:

[quote name='KaRa_']Jedna rzeczmnie dziwi,że marudzenie że daleko, a że miejsce nie takie itp, jakby nie patrząc Asia chce dobrze chce dla Was coś zorganizować, wiec nie ma co narzekać tylko się cieszyć,że podjeła się tego wyzwania, bo w sumie mogła tylko sobie zorganizować taki zlocik dla osób która uważa że chciałaby spędzić z nimi chwile i z psami, a robi dla wszystkich. Bo idea zlotu upada dogomaniackiego wiec Asia chce ją potrzymac i trzeba jej podziękować za to;)
Dzieki KaRa. :loveu: :evil_lol:

[quote name='Usia']prosze mnie dopisac z psem (nie wiem którym) domek albo namiot [zalezy od psa z którym jade ] :razz: ale wiem ze chce jechac :multi::multi::multi: bynajmniej staram sie dostosowac z praca ;) Ustalcie termin abym mogła zrobic sobie urlop plissssssss:cool1:
Postaramy się ustalić termin tak szybko jak tylko się da. ;)

[quote name='diabelkowa']mam nadzieje ze beda jakies ogolnodostepne kibelki dla namiotowiczow bo jak mi sie w nocy zachce isc za potrzeba to nie bede przeciez wszystkich budzic zeby mnie do domku wpuscili.... no zobaczymy jak bardzo bede zdesperowana
Co do kibelków dla namiotowiczów, to nie wiem jak sprawa wygląda, ale będę o to pytać. ;)

Jeśli kogoś pominęłam na liście albo coś źle wpisałam, dajcie znać, to poprawię. ;)

Tu jest link do strony o Boszkowie
http://www.boszkowo.info/

A tu bezpośredni link do ofert ośrodków, jakby ktoś chciał popatrzeć:
http://www.boszkowo.info/?redir=mod_arts.php&a=showcat&id=14

Oprócz tych ośrodków jest jeszcze całe mnóstwo innych. Także zapowiada się dzisiaj dla mnie pracowity dzień. :evil_lol:

Posted

BORA napisał(a):
A tak serio to nie będę się zapisywała, zresztą już nie ma dla mnie miejsca w domku z Asią, Karą i Rose :placz:Jeżeli zlot zahaczy o weekend to może uda mi się wpaść na weekend, pod warunkiem, że przenocujecie mnie w domku :eviltong: :diabloti:

Myślę, że zahaczy. :loveu: Ok, to masz miejsce zaklepane na wycieraczce. :cool3:

Posted

KaRa_ napisał(a):
Asia później ułoży plan domków które osoby z kim z próśbami innych pewnie

Ja mówie z góry nie chce z KaRą :evil_lol: tzn w domku moze wytrzymam ale nie w pokoju:eviltong: Kto mnie przygarnie?:razz:

Posted

rose napisał(a):
Ja mówie z góry nie chce z KaRą :evil_lol: tzn w domku moze wytrzymam ale nie w pokoju:eviltong: Kto mnie przygarnie?:razz:

Taa,taa ty nie chcesz Djuczka:placz::lol:

Posted

rose napisał(a):
Co do tych ośrodków to SAMI SWOI mi sie najbardzoej widzi.. A co Wy o tym sądzicie?;)

Przyznam ze i mi ich oferta najbardziej podpada :cool3: