Asia & Ginger Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Basia i Barni napisał(a):teee ty masz łeb ....:megagrin: racja, a mozesz mi ta trójke przytrzymac do czwartku? aha i ile to do poznania ze slaska gdzies ze 350 km? Nie mam pewności ile to może być, ale myslę, że jakoś tak, bo ode mnie do Gliwic jest jakieś 200 km z groszem, a do Poznania mam jeszcze jakieś 100 km, więc 350 może wyjść do Sierakowa. rose napisał(a):Ale 3 osobowe to chyba zajęte są, nie?:eviltong: Nie tak do końca, w moim domku są na razie 3 osoby, ale może jeszcze Borcia pojedzie, a jak nie, to zawsze możemy kogoś innego przygarnąć. ;) grazyna9915 napisał(a):Mysia nie namawiam mi tu niepełnoletnich do pociągu i łamania przepisów. :mad: Wyobrażasz sobie taką sytuację?: Dianeczka lat 13 + ogromniasty wilczur Arlenka lat 15 + niewielki kundlele Mada lat 15 + młodszy brat + pies trochę większy od szczura. Ja jedyna pełnoletnia + syn 15 lat + trzy psy średniej wielkości. Łącznie pod moją opieką 5 niepełnoletnich osób i 6 psów. POCIĄG ODPADA, CHYBA ŻE JEDZIESZ Z NAMI W JEDNYM PRZEDZIALE. :cool3: A tak na poważnie to dalej nie wiemy jak na zlot dojedziemy. Chyba minibusa wypożyczać będziemy. Z tego co wiem, to Mysia będzie transportować jednego z psów Olka. Prawdę mówiąc, to nie wiem, co Wam poradzić. :roll: Quote
emdziolek Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Uuu ja chyba nie pojade z Suwałk do Sierakowa jest 552 km:-( Quote
Anecioreczek Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Mysia_ napisał(a):pociągiem jest suuuuper :evil_lol: Lepiej niż autem :evil_lol: taaak,jest super,jesli pies nie boji sie pociagow,jak moj atos xD przez cala droge do domu,z poprzedniego zlotu,piszczal i skakal mi na rece,na szczescie to bylo tylko 30 minut ^^ Quote
Mysia_ Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 grazyna9915 napisał(a):Mysia nie namawiam mi tu niepełnoletnich do pociągu i łamania przepisów. :mad: POCIĄG ODPADA, CHYBA ŻE JEDZIESZ Z NAMI W JEDNYM PRZEDZIALE. :cool3: A tak na poważnie to dalej nie wiemy jak na zlot dojedziemy. Chyba minibusa wypożyczać będziemy. Już nie będe :evil_lol: Heheh :lol: Chętnie bym z Wami pojechała jednym przedziałem, ale chyba bym się nie zmiesciła :lol::lol::lol: Quote
Mada:) Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 grazyna9915 napisał(a):Mada lat 15 + młodszy brat + pies trochę większy od szczura. Co to ma znaczyć droga Pani Grażynko!? :mad::evil_lol: Po pierwsze ja mam 16 lat!!, a po drugie proszę mojego psa nie porównywać do szczura! :mad: (chociaż szczurki też są słodkie :p) No, no... Myślała Pani, że nie wyłapię tego? :cool3: Oj niech się Pani zacznie mnie baaać... :evil_lol: Jeśli chodzi o nasz transport, to chyba busik byłby najlepszy... :p Quote
Izabela124. Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 To kto jedziv z Wawy pociagiem na zlot? Quote
marmara_19 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 hmm z Gliwic do Jarocina jest ok 250km.. a z Jarocina do Sierakowa?:> hahaha Quote
Patikujek Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 W przepisach jest zaznaczone że pies powinien być pod opieką dorosłego,a le jeszcze w życiu nie spotkałam się ze sprawdzaniem wieku pasażera:evil_lol: Jakbym jechała z waszych sron to chętnie z wami do przedziałuu bym weszła:loveu: Quote
Mysia_ Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Patikujek napisał(a):Jakbym jechała z waszych sron to chętnie z wami do przedziałuu bym weszła:loveu: Patrycja, my jedziemy z tych samych stron :lol: Quote
Patikujek Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 wiem, ja jadę, ty, olek, luca i okaże się kto jeszcze :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Miałam na mysli, że Mada, Grażyna, itd., itd. jadą z naszych stron :lol: Quote
baffi2 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Izabela124. napisał(a):To kto jedziv z Wawy pociagiem na zlot? Usia jedzie :) A ja się jeszcze zastanawiam czym jechac... Quote
goldenka245 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 A ja mam pytanie co do koszulek zlotowych bo sie zapisałam na koszulkę. Kiedy je dostaniemy i kiedy będziemy musieli za nie płacić?(ile?) Quote
rose Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Płacić to chyba jakoś przelewem, a dostaniecie je pewnie na zlocie tak jak w zeszłym roku;) Quote
grazyna9915 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Patikujek']W przepisach jest zaznaczone że pies powinien być pod opieką dorosłego,a le jeszcze w życiu nie spotkałam się ze sprawdzaniem wieku pasażera:evil_lol: Jakbym jechała z waszych sron to chętnie z wami do przedziałuu bym weszła:loveu: Następna która mi młodych buntuje? Patikujek jak Mysia słusznie zauważyła jedziesz z naszy stron (śląsk) Obiecuję, że i dla Mysi i dla Ciebie znajdzie się miejsce w przedziale.:mad: Mada, a ty mi się tutaj nie burz, bo na zlocie bedzisz miała przechlapane :diabloti: Quote
Rawa Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='grazyna9915']Następna która mi młodych buntuje? Patikujek jak Mysia słusznie zauważyła jedziesz z naszy stron (śląsk) Obiecuję, że i dla Mysi i dla Ciebie znajdzie się miejsce w przedziale.:mad: Mada, a ty mi się tutaj nie burz, bo na zlocie bedzisz miała przechlapane :diabloti: To jest groźba? :razz: Quote
baffi2 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Dianeczka napisał(a):To jest groźba? :razz: ładnie tak nieletnim grozić...?! :shake: :evil_lol: Quote
bigos Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 goldenka245 napisał(a):A ja mam pytanie co do koszulek zlotowych bo sie zapisałam na koszulkę. Kiedy je dostaniemy i kiedy będziemy musieli za nie płacić?(ile?) zlot jest w sierpniu! np na początku lipca zamknie sie listę! poproszę wtedy o wpłaty np w ciągu 2tyg! i na zlocie rozdam koszulki:p:p:p Wpłaty przed drukiem! Quote
Rawa Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 baffi2 napisał(a):ładnie tak nieletnim grozić...?! :shake: :evil_lol: Właśnie, właśnie! :razz: Quote
Asia & Ginger Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 [quote name='basiapron']Pomyśle,może wezme ten zlot pod uwage:) Basiapron, zapraszmy. :cool3: :p Quote
Mada:) Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Dianeczka napisał(a):Właśnie, właśnie! :razz: Wiki ma rację! Nie można grozić niepełnoletnim! :mad: A po drugie ja się Pani nie boję! :eviltong: Co mi Pani może zrobić? Jedynie buty ściągnąć, rozsznurować i kazać śpiewać! :evil_lol: Quote
Patikujek Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 To może ci zrobić że sobie w innym wagonie pojedziesz a reszta Ślązaków będzie mieć dla siebie więcej miejsca:PP Quote
Rawa Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Mada:)']Wiki ma rację! Nie można grozić niepełnoletnim! :mad: A po drugie ja się Pani nie boję! :eviltong: Co mi Pani może zrobić? Jedynie buty ściągnąć, rozsznurować i kazać śpiewać! :evil_lol: Trafiłaś Madzia w sedno. Reszta Ślązaków pojedzie w jednym wagonie, a my z Madzią w drugim. Będziemy miały jeszcze więcej miejsca niż inni :eviltong: Chico z Dianą się dogadują, my chyba też się nie zjemy, więc nie ma problemu :p [size="1"]I przynajmniej będziemy mieć buty na nogach :eviltong: Quote
Recommended Posts