Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BlackSheWolf napisał(a):
a dokąd pociągiem ? tzn do ktorej miejscowości najbliżej zlotu ?
a i jak pozniej z pociagu dotrzec do was ? :D

A no właśnie.. czy to prawda że do Sierakowa nie dojeżdża żaden pociąg?

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam ja też bym pojechała ale ja mam tylko 14 lat i mama się zgadza ale boi się i zastanawia kto by sprawował nade mną opiekę pieska też bym wzięła taki mały 10 kilowy kundelek ale alan nie toleruje innych psów szczewgólnie dużych tylko małe pieski isuczki każdego rozmiaru

Posted

BlackSheWolf napisał(a):
a dokąd pociągiem ? tzn do ktorej miejscowości najbliżej zlotu ?
a i jak pozniej z pociagu dotrzec do was ? :D

Trzeba wysiąść we Wronkach (25 min. jazdy od Poznania, dojazd bardzo dobry, trasa na Szczecin). To nie tak daleko Sierakowa. Dalej autobusem albo jak ktoś przyjedzie samochodem, to jak ładnie poprosicie może Was odebrać z Wronek. Może i ja przyjadę samochodem. :cool3:

baffi2 napisał(a):
A no właśnie.. czy to prawda że do Sierakowa nie dojeżdża żaden pociąg?

Do samego Sierakowa jednak nie dojeżdża, ale autobusem z Wronek można przyjechać. ;)

Posted

Nie narzekajcie:eviltong: dojazd jest prosty;) jeśli nie chcecie się we Wronkach przesiadać na PKS to możecie to zrobić już w Poznaniu dworce PKS i PKP są prawie obok siebie;)

Posted

Daria_13 napisał(a):
Witam ja też bym pojechała ale ja mam tylko 14 lat i mama się zgadza ale boi się i zastanawia kto by sprawował nade mną opiekę pieska też bym wzięła taki mały 10 kilowy kundelek ale alan nie toleruje innych psów szczewgólnie dużych tylko małe pieski isuczki każdego rozmiaru

Nie wiem czy Twój pies nadawałby się na zlot, bo będą tam psy różnych wielkości.. A co do opieki to my nie bierzemy za nikogo odpowiedzialności, ale raczej nic Ci się nie powinno stać;)

Posted

no wiedzialem że sie ucieszycie;D sie macie modlić o to żeby wszystko poszlo zgodnie z planem bez przykrych niespodzianek:D

np. nie spotkam SEWERYNA - wtajemniczeni wiedzą o co chodzi;D a jesli sie to stanie to nic sie nie uda i najlepiej bedzie jak pojde spac na tydzien:D