baffi2 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 BlackSheWolf napisał(a):a dokąd pociągiem ? tzn do ktorej miejscowości najbliżej zlotu ? a i jak pozniej z pociagu dotrzec do was ? :D A no właśnie.. czy to prawda że do Sierakowa nie dojeżdża żaden pociąg? Quote
Daria_13 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Witam ja też bym pojechała ale ja mam tylko 14 lat i mama się zgadza ale boi się i zastanawia kto by sprawował nade mną opiekę pieska też bym wzięła taki mały 10 kilowy kundelek ale alan nie toleruje innych psów szczewgólnie dużych tylko małe pieski isuczki każdego rozmiaru Quote
Rawa Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 baffi2 napisał(a):A no właśnie.. czy to prawda że do Sierakowa nie dojeżdża żaden pociąg? Eee... chyba jakiś dojeżdża. Quote
baffi2 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Dianeczka napisał(a):Eee... chyba jakiś dojeżdża. ktoś chyba tu pisał że nie... Quote
Asia & Ginger Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 BlackSheWolf napisał(a):a dokąd pociągiem ? tzn do ktorej miejscowości najbliżej zlotu ? a i jak pozniej z pociagu dotrzec do was ? :D Trzeba wysiąść we Wronkach (25 min. jazdy od Poznania, dojazd bardzo dobry, trasa na Szczecin). To nie tak daleko Sierakowa. Dalej autobusem albo jak ktoś przyjedzie samochodem, to jak ładnie poprosicie może Was odebrać z Wronek. Może i ja przyjadę samochodem. :cool3: baffi2 napisał(a):A no właśnie.. czy to prawda że do Sierakowa nie dojeżdża żaden pociąg? Do samego Sierakowa jednak nie dojeżdża, ale autobusem z Wronek można przyjechać. ;) Quote
Junka Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 ojojoj jak tak czytam to sobie mysle, że kiepsko będzie z dojazdem na zlot :angryy::placz: Quote
Mysia_ Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Junka napisał(a):ojojoj jak tak czytam to sobie mysle, że kiepsko będzie z dojazdem na zlot :angryy::placz: nie jest źle ;) Quote
Asia & Ginger Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Junka napisał(a):ojojoj jak tak czytam to sobie mysle, że kiepsko będzie z dojazdem na zlot :angryy::placz: Dojazd do Morska był nie lepszy, a jednak dawaliśmy radę. Z Wronek do Sierakowa jest tylko 20 km. ;) Quote
rose Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Nie narzekajcie:eviltong: dojazd jest prosty;) jeśli nie chcecie się we Wronkach przesiadać na PKS to możecie to zrobić już w Poznaniu dworce PKS i PKP są prawie obok siebie;) Quote
Mysia_ Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 damy radę :lol: Bardziej ekstramalne sytuacje bywały ;) Quote
rose Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Daria_13 napisał(a):Witam ja też bym pojechała ale ja mam tylko 14 lat i mama się zgadza ale boi się i zastanawia kto by sprawował nade mną opiekę pieska też bym wzięła taki mały 10 kilowy kundelek ale alan nie toleruje innych psów szczewgólnie dużych tylko małe pieski isuczki każdego rozmiaru Nie wiem czy Twój pies nadawałby się na zlot, bo będą tam psy różnych wielkości.. A co do opieki to my nie bierzemy za nikogo odpowiedzialności, ale raczej nic Ci się nie powinno stać;) Quote
komar Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 !UWAGA UWAGA! Niebawem podejmiemy kolejną próbe odwiedzenia Sierakowa:D Mijmy nadzieje że sie nam uda;D Ale kiedy to nie powiem;PP Quote
Asia & Ginger Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 komar napisał(a):!UWAGA UWAGA! Niebawem podejmiemy kolejną próbe odwiedzenia Sierakowa:D Mijmy nadzieje że sie nam uda;D Ale kiedy to nie powiem;PP :multi: :multi: :multi: Quote
komar Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 no wiedzialem że sie ucieszycie;D sie macie modlić o to żeby wszystko poszlo zgodnie z planem bez przykrych niespodzianek:D np. nie spotkam SEWERYNA - wtajemniczeni wiedzą o co chodzi;D a jesli sie to stanie to nic sie nie uda i najlepiej bedzie jak pojde spac na tydzien:D Quote
KaRa_ Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Komarze mi się wydaje,że ty to taki Seweryn:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Auto zepsute, komórka zepsuta:evil_lol: Quote
komar Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 bo jak sie go spotka to ma sie pecha;P a że go spotkałem i zaliczyłem to i tamto to musialo sie odbić na innych rzeczach:D Quote
Anecioreczek Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Dojazd do Morska był nie lepszy, a jednak dawaliśmy radę. Z Wronek do Sierakowa jest tylko 20 km. ;) tyle bede musiała isc na nogach? xD buahha xD Pati,Luca bedzie z wami w domku? Quote
KaRa_ Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Anecioreczek napisał(a):tyle bede musiała isc na nogach? xD buahha xD Ktoś mądry wymyślił PKSy wiec tym dojedziesz do Sierakowa;) Quote
Anecioreczek Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 nie moge trafic na poczte:eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Drodzy zlotowicze, mamy odpowiedź na wątku o reklamie zlotu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105772&page=5 Trzeba zrobić ładny, zachęcający banerek, kogo możecie polecić? :cool3: Quote
Rawa Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Hm... W tyskiej ekipie bannery robi Arlene ;) Quote
Recommended Posts