& Gloria & Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Komar--> Ty to chłopie masz talent... http://pl.youtube.com/watch?v=X8Gp9VE2BPY&feature=related http://pl.youtube.com/watch?v=YPExgB-qBOQ&feature=related buahahahahahahahahahahahaha Quote
olekg89 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Grażynko słonko:)daj sobie już spokój:)Bo staje się to już nudne:) I żebyś wiedziała lubie być coool i trendy i dżezi i super na maxiora:)I dlatego pije piwo VIP ,żeby być cool na maxa i zaszpanować :) Psy ze schroniska też wziąłem dla szpanu ,żeby dupy na mnie leciały ,że niby taki wrażliwy. Nie rozmawiałaś ze mną nawet 5 minut więc mnie z łaski swojej nie oceniaj!!!oceniać to mnie może moja matka i osoby które mnie znają ,a nie TY. A to ,ze jestem zbuntowany to fakt taki wiek i taka moja natura i zmieniać się nie zamierzam:) Pozdrawiam cool na maxiora słitaśny oluś TIPSY W GÓRĘ. Quote
KaRa_ Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 To moje filmiki, moje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: to pijane w żółtej kurtce to Rose na filmikach ;p Quote
& Gloria & Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Ten jest the best!!! KARA & KOMAR http://www.youtube.com/watch?v=39G9GNvJnpk&feature=related Quote
KaRa_ Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 o nie!!!!!!! ten to porażka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 świetny ten filmik:) juz sie nie moge doczekac całości:) i nawet ja byłam raz pokazana:evil_lol: ale najlepsze są miny olka:evil_lol: Quote
rose Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 KaRa_ napisał(a):To moje filmiki, moje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: to pijane w żółtej kurtce to Rose na filmikach ;p Ja nie byłam pijana, wtedy już byłam trzeźwa:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']świetny ten filmik:) juz sie nie moge doczekac całości:) i nawet ja byłam raz pokazana:evil_lol: ale najlepsze są miny olka:evil_lol: Czy ktoś się czasem w Olku nie zakochał?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti: niby takie uniki na zlocie, a jednak :D Quote
basia bonnie Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='KaRa_']Czy ktoś się czasem w Olku nie zakochał?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti: no patrz, a na zlocie sie tak go bała i spieprzała gdzie sie dało jak Go widziała..:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
KaRa_ Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 basia bonnie napisał(a):no patrz, a na zlocie sie tak go bała i spieprzała gdzie sie dało jak Go widziała..:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: wyszło szydło z worka:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 KaRa_ napisał(a):wyszło szydło z worka:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czyż to nie jest słodkie?:loveu::loveu::loveu: to nastoletnie zauroczenie :diabloti: Quote
KaRa_ Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 basia bonnie napisał(a):Czyż to nie jest słodkie?:loveu::loveu::loveu: to nastoletnie zauroczenie :diabloti: a może coś więcej z tego wyniknie? :D :D :D Quote
KaRa_ Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 tusia. napisał(a):matko, boskie te filmiki są :diabloti:! wiadomo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 KaRa_ napisał(a):a może coś więcej z tego wyniknie? :D :D :D czy przerodzi się to w miłość, czy Olek odwzajemni uczucia nastoletniej Sweet? czy w przyszłym roku w domku nr1 zamieszka Olek oraz xxSweetGirl93xx ? tego dowiemy się w kolejnym odcinku... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
KaRa_ Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 basia bonnie napisał(a):czy przerodzi się to w miłość, czy Olek odwzajemni uczucia nastoletniej Sweet? czy w przyszłym roku w domku nr1 zamieszka Olek oraz xxSweetGirl93xx ? tego dowiemy się w kolejnym odcinku... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Już mnie wciąga ten nowy serial "Sweet love ":evil_lol: Quote
basia bonnie Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 KaRa_ napisał(a):Już mnie wciąga ten nowy serial "Sweet love ":evil_lol: Sweet Holiday Love :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
M&T Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 basia bonnie napisał(a):Czyż to nie jest słodkie?:loveu::loveu::loveu: to nastoletnie zauroczenie :diabloti: mówisz, jakbyś ty nie była nastolatką :eviltong::eviltong: Quote
basia bonnie Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 M&T napisał(a):mówisz, jakbyś ty nie była nastolatką :eviltong::eviltong: ale jestem:evil_lol: Quote
Sweet Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='KaRa_']Czy ktoś się czasem w Olku nie zakochał?:evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti: niby takie uniki na zlocie, a jednak :D [quote name='basia bonnie']no patrz, a na zlocie sie tak go bała i spieprzała gdzie sie dało jak Go widziała..:evil_lol::evil_lol: [quote name='KaRa_']wyszło szydło z worka:evil_lol::evil_lol: [quote name='basia bonnie']Czyż to nie jest słodkie?:loveu::loveu::loveu: to nastoletnie zauroczenie :diabloti: [quote name='KaRa_']a może coś więcej z tego wyniknie? :D :D :D [quote name='Asia&gordonisko']Ale wy się na tą słit uwzięliście :razz: [quote name='basia bonnie']czy przerodzi się to w miłość, czy Olek odwzajemni uczucia nastoletniej Sweet? czy w przyszłym roku w domku nr1 zamieszka Olek oraz xxSweetGirl93xx ? tego dowiemy się w kolejnym odcinku... :evil_lol::evil_lol: [quote name='KaRa_']Już mnie wciąga ten nowy serial "Sweet love ":evil_lol: [quote name='basia bonnie']Sweet Holiday Love :evil_lol::evil_lol: [quote name='M&T']mówisz, jakbyś ty nie była nastolatką :eviltong::eviltong: No własnie cos wy sie na mnie uwzięły co:diabloti::mad::mad: Do Olka nic nie mam ale to napewno nie moja miłośc:eviltong: Mam juz jednego ukochanego i mi starczy:p Quote
olekg89 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Słiiit no wiesz nie pamiętaasz co było na zlocie...złamałaś moje serce :( KoChAm CiE mÓj KfIaTuSzKu:*:* Quote
olekg89 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Sylweter na milion procent chyba ,ze mnie autobus przejedzie:) Quote
diabelkowa Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 sweet ale pies sie nie liczy pamietaj ze kto sie czubi ten sie lubi:evil_lol: Quote
Recommended Posts