Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Grażynko słonko:)daj sobie już spokój:)Bo staje się to już nudne:)
I żebyś wiedziała lubie być coool i trendy i dżezi i super na maxiora:)I dlatego pije piwo VIP ,żeby być cool na maxa i zaszpanować :) Psy ze schroniska też wziąłem dla szpanu ,żeby dupy na mnie leciały ,że niby taki wrażliwy.
Nie rozmawiałaś ze mną nawet 5 minut więc mnie z łaski swojej nie oceniaj!!!oceniać to mnie może moja matka i osoby które mnie znają ,a nie TY.
A to ,ze jestem zbuntowany to fakt taki wiek i taka moja natura i zmieniać się nie zamierzam:)
Pozdrawiam cool na maxiora słitaśny oluś TIPSY W GÓRĘ.

Posted

KaRa_ napisał(a):
To moje filmiki, moje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: to pijane w żółtej kurtce to Rose na filmikach ;p

Ja nie byłam pijana, wtedy już byłam trzeźwa:evil_lol:

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']świetny ten filmik:) juz sie nie moge doczekac całości:) i nawet ja byłam raz pokazana:evil_lol: ale najlepsze są miny olka:evil_lol:

Czy ktoś się czasem w Olku nie zakochał?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti: niby takie uniki na zlocie, a jednak :D

Posted

[quote name='KaRa_']Czy ktoś się czasem w Olku nie zakochał?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti:

no patrz, a na zlocie sie tak go bała i spieprzała gdzie sie dało jak Go widziała..:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

basia bonnie napisał(a):
no patrz, a na zlocie sie tak go bała i spieprzała gdzie sie dało jak Go widziała..:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

wyszło szydło z worka:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

basia bonnie napisał(a):
Czyż to nie jest słodkie?:loveu::loveu::loveu: to nastoletnie zauroczenie :diabloti:

a może coś więcej z tego wyniknie? :D :D :D

Posted

KaRa_ napisał(a):
a może coś więcej z tego wyniknie? :D :D :D

czy przerodzi się to w miłość, czy Olek odwzajemni uczucia nastoletniej Sweet? czy w przyszłym roku w domku nr1 zamieszka Olek oraz xxSweetGirl93xx ? tego dowiemy się w kolejnym odcinku...

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

basia bonnie napisał(a):
czy przerodzi się to w miłość, czy Olek odwzajemni uczucia nastoletniej Sweet? czy w przyszłym roku w domku nr1 zamieszka Olek oraz xxSweetGirl93xx ? tego dowiemy się w kolejnym odcinku...

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Już mnie wciąga ten nowy serial "Sweet love ":evil_lol:

Posted

basia bonnie napisał(a):
Czyż to nie jest słodkie?:loveu::loveu::loveu: to nastoletnie zauroczenie :diabloti:

mówisz, jakbyś ty nie była nastolatką :eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='KaRa_']Czy ktoś się czasem w Olku nie zakochał?:evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti: niby takie uniki na zlocie, a jednak :D

[quote name='basia bonnie']no patrz, a na zlocie sie tak go bała i spieprzała gdzie sie dało jak Go widziała..:evil_lol::evil_lol:

[quote name='KaRa_']wyszło szydło z worka:evil_lol::evil_lol:

[quote name='basia bonnie']Czyż to nie jest słodkie?:loveu::loveu::loveu: to nastoletnie zauroczenie :diabloti:

[quote name='KaRa_']a może coś więcej z tego wyniknie? :D :D :D

[quote name='Asia&gordonisko']Ale wy się na tą słit uwzięliście :razz:

[quote name='basia bonnie']czy przerodzi się to w miłość, czy Olek odwzajemni uczucia nastoletniej Sweet? czy w przyszłym roku w domku nr1 zamieszka Olek oraz xxSweetGirl93xx ? tego dowiemy się w kolejnym odcinku...

:evil_lol::evil_lol:

[quote name='KaRa_']Już mnie wciąga ten nowy serial "Sweet love ":evil_lol:

[quote name='basia bonnie']Sweet Holiday Love :evil_lol::evil_lol:

[quote name='M&T']mówisz, jakbyś ty nie była nastolatką :eviltong::eviltong:

No własnie cos wy sie na mnie uwzięły co:diabloti::mad::mad:
Do Olka nic nie mam ale to napewno nie moja miłośc:eviltong:
Mam juz jednego ukochanego i mi starczy:p