patrycja_joko Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 dzięki to zagadam jutro z mamą i tatą:D Quote
KaRa_ Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 patrycja_joko napisał(a):dzięki to zagadam jutro z mamą i tatą:D A i zgoda rodziców musi być;)wystarczy pisemna Quote
00000 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 rose napisał(a):Być może to ja to miejsce zwolnię:eviltong: choć do marca wpłacę całość to to czy pojadę na zlot jeszcze nie jest pewne:roll: a może ktoś wykupił cały domek?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jakby co - jestem pierwsza! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AgaCzips Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 KaRa_ napisał(a):A i zgoda rodziców musi być;)wystarczy pisemna buhahaha, czuję się jakbym miała jechać na kolonię:lol: Quote
rose Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Pagaj napisał(a):a może ktoś wykupił cały domek?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jakby co - jestem pierwsza! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: raczej nie ma nikogo takiego:eviltong: a nawet jeśli to wątpię, czy po zapłaceniu by ktoś z ów domku rezygnował:eviltong: Quote
rose Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 AgaCzips napisał(a):buhahaha, czuję się jakbym miała jechać na kolonię:lol: No co porządek musi być!:evil_lol: Kara skończyła 20 lat i zaczął występować u niej syndrom opiekunki, matki, a może nawet babci:evil_lol: Quote
AgaCzips Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 rose napisał(a):No co porządek musi być!:evil_lol: Kara skończyła 20 lat i zaczął występować u niej syndrom opiekunki, matki, a może nawet babci:evil_lol: matka polka:lol::lol::lol::lol: Quote
rose Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='AgaCzips']matka polka:lol::lol::lol::lol: Coś w tym rodzaju:evil_lol: Czy ktoś zauważył moją drugą piękna łapkę:loveu: Przypominam o zaliczce!!! Quote
AgaCzips Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Kara ja zapraszam w piątek do Konina, koleżanka robi zbiórkę w harcerstwie i ostatnio narzekała że nie ma już pomysłów co robić z dzieciakami, sądzę że pomocą nie pogardzi:lol: Klasy 4-6:eviltong: Ewentualnie zawsze możesz zagadać do Gacka albo Miśka czy pomocy nie potrzebują:lol: Quote
KaRa_ Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Hehe chyba sobie zrobię papiery na wychowawce :evil_lol:. Quote
AgaCzips Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='KaRa_']Hehe chyba sobie zrobię papiery na wychowawce :evil_lol:. praktyki już masz gdzie robić:lol: (patrz wyżej) Quote
komar Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 no ja papiery mam wiec 10 osób (16-19 lat) biore pod opiekę:D i oczywsicie wszyscy stosują się do planu dnia:D chertni wpisywać sie na liste:diabloti::diabloti::diabloti: :eviltong::p Quote
KaRa_ Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 komar napisał(a):no ja papiery mam wiec 10 osób (16-19 lat) biore pod opiekę:D i oczywsicie wszyscy stosują się do planu dnia:D chertni wpisywać sie na liste:diabloti::diabloti::diabloti: :eviltong::p Moi drodzy nie radzę chyba,że lubicie: dłuuugie wycieczki taplanie się w błocie białe boje itp:evil_lol: Quote
komar Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 zapomnialas dodać -poranne zaprawy i rozpływanie; -wieczorne spotkania przy ognisku ze śpiewem i gitarą; -koszmarne atrakcje i atrakcyjne koszmary;P; -spanie w ciekawych i nietypowych miejscach -a poza tym musi ktos saune zbudowac:D Quote
rose Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 KaRa_ napisał(a):Moi drodzy nie radzę chyba,że lubicie: dłuuugie wycieczki taplanie się w błocie białe boje itp:evil_lol: A ja bym sobie chętnie na ich męczarnie popatrzyła:eviltong: Quote
KaRa_ Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 rose napisał(a):A ja bym sobie chętnie na ich męczarnie popatrzyła:eviltong: No nie powiem bo ja też:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kochani zgłaszać się do wujka Komara on Wam i psom atrakcji dostarczy:evil_lol: Quote
AgaCzips Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 rose napisał(a):A ja bym sobie chętnie na ich męczarnie popatrzyła:eviltong: komar to lubi więc raczej nie będzie się męczył:eviltong: Poza tym Ty sie zdaje zapisywałaś na poranne kąpiele:evil_lol: Quote
Paulina87 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Też mam papiery na wychowawcę :evil_lol: Quote
rose Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 AgaCzips napisał(a):komar to lubi więc raczej nie będzie się męczył:eviltong: Poza tym Ty sie zdaje zapisywałaś na poranne kąpiele:evil_lol: nie o Komara mi chodziło:eviltong: tak zapisywałam się, bo wiem, że do nich nie dojdzie, bo jakoś nie wierze, choć raz wstanie rano:evil_lol: Quote
komar Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Paulina87 napisał(a):Też mam papiery na wychowawcę :evil_lol: no to jak ja nie wstane to bede mial zastepce:D:diabloti::diabloti::razz: Quote
AgaCzips Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 rose napisał(a):nie o Komara mi chodziło:eviltong: tak zapisywałam się, bo wiem, że do nich nie dojdzie, bo jakoś nie wierze, choć raz wstanie rano:evil_lol: buhahaha, jak nie wstaniesz to komar Ci siłą wyciągnie:lol: Quote
komar Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 AgaCzips napisał(a):buhahaha, jak nie wstaniesz to komar Ci siłą wyciągnie:lol: ale ani chodzilo o to że to ja nie wstane:D oczywiście poranne pływania zależy od pogody;-) (ale wstane tyle razyu ile bedzie ladna pogoda):D a i jeszczez nocne pływanie;-) Quote
AgaCzips Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 komar napisał(a):ale ani chodzilo o to że to ja nie wstane:D oczywiście poranne pływania zależy od pogody;-) (ale wstane tyle razyu ile bedzie ladna pogoda):D a i jeszczez nocne pływanie;-) sory, "i" mi sie gdzieś zgubiło:eviltong: A ładna pogoda będzie cały czas! Musi:mad: Quote
komar Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 AgaCzips napisał(a):sory, "i" mi sie gdzieś zgubiło:eviltong: A ładna pogoda będzie cały czas! Musi:mad: też mam taka nadzieje:D:D:diabloti: Quote
Recommended Posts