Angelika_Roser Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Anata jak zwykle piękna i powalająca, mimo wieku urody jej nie ubywa :loveu: Sucz jakich mało, że już tak powiem :evil_lol::lol:[/FONT] Quote
Agappe Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 [quote name='deer_1987']https://lh3.googleusercontent.com/-LyTdpc1XRhI/ThdteDUzQhI/AAAAAAAAFJE/BSyhjHvANaE/P7088037.JPG Ale cudna mordka! :loveu: I u Ciebie - u mnie tez - motylki :) dziękujemy [quote name='jamnicze']Gratulacje zakończonej sesji, no i można wakacjować :) !!! Widzę, że Anatka już zażywa błotnych kąpieli w SPA, trzeba było do niej dołączyć ;) https://lh6.googleusercontent.com/-G0T25AkHde4/Thds6X-JR7I/AAAAAAAAFIU/3Jq2hV50Pxw/P7077940.JPG Na Twoich makro, to nawet widać meszek na spodniej stronie skrzydeł motyla :) https://lh6.googleusercontent.com/-ouf64DvVcbI/Thd08DjOGYI/AAAAAAAAFJw/P58f9kiZ4ts/P7088035.JPG No i wakacjuje troche, chociaż o pisniu pracy magisterskiej trzeba pomyslec na poważnie :/ Czasami do Anatki dołączałam w tych kałurzach - bez kaloszy ani rusz ;) [quote name='Izabela124.']Makro wyszło super :) Dziękuje :) [quote name='Asiaczek']Taj, jak napisałam: jestem pod wrażeniem fotek makro... Agappe - wracaj! Pzdr. hah właśnie się zastanawiałam cóż oznaczał Twoj poprzedni post ;) czy Ci sie podobają czy wręcz przeciwnie ;) Tatuś kupił kilka dni temu nowy obiektyw - widać godzine na pałacu kultury ;) a odnośnie powrotów to ja ostatnio ciągle w Józefowie przesiaduje z moim Lubym ;) to ciężko tu wracać ;) [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Anata jak zwykle piękna i powalająca, mimo wieku urody jej nie ubywa :loveu: Sucz jakich mało, że już tak powiem :evil_lol::lol:[/FONT] Bawić też sie dalej bawi sama i głupawek wciąż dostaje ;) natomiast dużo gorzej znosi burze.. po burzy przez kilka-kilkanaście godzin nie chce wychodzić na spacer.. natomiast to chyba ja sie starzeje - nie dosc, że nie chciało mi sie zgłaszać Anaty na wystawe w Warszawie to jeszcze nie chciało mi się nawet towarzysko pojechać ;p wolałam się wyspać ;) Quote
Asiaczek Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 deer_1987 napisał(a):Jaki to obiektyw tata kupil? :razz: Podpinam się pod tym pytaniem:) A co do wystawy w-wskiej - za to ja byłam w oba dni, hahaha:) pzdr. Quote
adriatom Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 A ja wiecej zdjęć Anaty poproszę. Jakoś mi te ostatnie nie wystarczają ;-) Quote
Agappe Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 jakoś daaaawno mnie tu nie było.. coś ostatnio nie mam fantazji do robienia zdjęć - byłam w październiku w Maroku i wypstrykałam 3600 zdjęć.. które posortowałam i obrobiłam, więc na razie mam dość na kilka miesięcy jak sądze ;) tak więc tylko jedno ujęcie z telefonu, co by pokazać, ze wciąż żyjemy ;) (chociaż moze to zdjęcie tego nie oddaje za bardzo ;) ) zawsze mnie zadziwia w jakich wygodnych pozycjach kitki lubują sypiać ;) pozdrawiam wszystkich poświątecznie i jeszcze przednoworocznie :) Quote
jamnicze Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Sajda też tak czasami śpi wylewając się z posłania, chociaż ma tam mnóstwo miejsca :) Quote
Asiaczek Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 [quote name='jamnicze']Sajda też tak czasami śpi wylewając się z posłania, chociaż ma tam mnóstwo miejsca :) ...chłodzi się;) Agappe - jak dobrze, że chociaz wstawiłaś ten jeden post;) Wszystkiego dobrego w 2012 r.! pzdr. Quote
anetta Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 O, w Maroku jeszcze nie byłam :-D czekam na relację. Quote
Agappe Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 takie tam dzisiejsze ;) w końcu jakaś fajna pogoda nawiedziła warszawę :)) i ja i Anata zachwycone :)) niestety tak zachwycona była panienka, że nie byłam w stanie telefonem zrobić więcej ostrych zdjęć ;) ale za to dziewczynka sobie poszalała z kolegą, co jest raczej niezbyt częstym widokiem ;) i jeszcze po domowemu sprzed miesiąca Pozdrawiamy wszystkich serdecznie :) Quote
taxelina Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Witamy serdecznie :) A u nas duze zmiany... Quote
Asiaczek Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 A dlaczego i jedno zdjęcie i drugie podpisane sa 2011 rokiem...? pzdr. Quote
taxelina Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Asiaczek napisał(a):A dlaczego i jedno zdjęcie i drugie podpisane sa 2011 rokiem...? pzdr. pierwsze: Original Date/Time = 2012:02:15 15:45:55 drugie: nie wiem :) Quote
Agappe Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 Asiaczek napisał(a):A dlaczego i jedno zdjęcie i drugie podpisane sa 2011 rokiem...? pzdr. oj bo mi sie w picassie nie zmieniło stempelka ;) zapomniałam.. użylam ostatniego, który byl ;) Quote
Asiaczek Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Oj, leniuszek z Ciebie:) Ale może to takie po-sesjowe lenistwo? pzdr. Quote
Agappe Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 Jakby ktoś miał wątpliwości czy żyjemy.. to - tak, żyjemy, mamy się calkiem nieźle za jakiś tydzień mam drugą swoją obronę, szukam pracy i przeprowadzam się najprawdopodobniej do Wrocławia.. tyle z niusów na szybko, teraz czas na zdjęcia z dzisiaj tak wygląda stonowana, prawie 10 letnia Anatka ;> opalamy się ;> Quote
Agappe Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 troche wody dla ochłody hmmm nie masz dość??? Quote
Agappe Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 i ostatnia partyjka patyczek zjedzony, czas poleniuchować.. Pozdrawiam wszystkich ciepło ;) Quote
Kateczka Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 ło matko...zyjecie :) a skąd wrocław?? Anata wyglada rewelacyjnie...chciałam powiedzieć, zę ma siedem nie dziesiec przeciez...a to juz ponad 3 lata jak mam rudego.. Quote
jamnicze Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Ta, ta, bardzo stonowany, dostojny pies :evil_lol: https://lh6.googleusercontent.com/-Vao81dYmoeU/T-DJHhwnfwI/AAAAAAAAFdM/n7tJlAFVerg/s640/P6191846.JPG Śliczny kolorek ma Anatka :) https://lh4.googleusercontent.com/-GIX1HcxBI2g/T-DJQVs68UI/AAAAAAAAFek/s_-BTkj9hR0/s640/P6191875.jpg :p https://lh6.googleusercontent.com/-FE-aTiQOSTU/T-DJVIjdL-I/AAAAAAAAFfk/d2dlSvwkocY/s640/P6191887.jpg Quote
Recommended Posts