jamnicze Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Agappe napisał(a):Rozpisałam, rozpisałam.. ciekawa jestem ile osób zdołało to przeczytać ;) Ja :) Ależ mieliście przygodę, dobrze że w końcu udała się znaleźć to lokum, nie ma jak szczęśliwe zakończenia, w końcu zawsze mogliście wylądować na dworcu. Quote
Agappe Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 [quote name='deer_1987']Jest i krolis dla tych co kochaja krolisie :loveu: ano załapał się ;) [quote name='M&S']Hello:) ładne fotencje, piękny kociąber!!!! ale jakiś taki mało kontaktowy był :roll: [quote name='jamnicze']Ja :) Ależ mieliście przygodę, dobrze że w końcu udała się znaleźć to lokum, nie ma jak szczęśliwe zakończenia, w końcu zawsze mogliście wylądować na dworcu. wyszło nawet lepiej niż przewidywaliśmy (finansowo również), a dodatkowo jaką mamy historię do opowiadania ;) [quote name='M&S']Cześć:) Żyjesz?! żyje, żyje.. byliśmy 3 dni za Warszawą.. a od powrotu ciągle mnie nie ma w domu.. wróce do Was kiedy Łukasz wróci do Sheffield.. czyli w poniedziałek.. a przy okazji wrzuce kilka zdjęć z Sheffield sprzed 3 tygodni Quote
Agappe Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 dom jednej z pań ode mnie z projektu uniwersytet od środka Quote
Agappe Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 M&S napisał(a):To Ty już jesteś w domu???!!!! tak.. od tygodnia Quote
bety Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Cześć nawrócona kobieto. I jak Ci się podoba na ojczystej ziemi :) Jest lepiej czy gorzej niż na wyspach? :) Pzdr Quote
jamnicze Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Jak mówi stare przysłowie "wszędzie dobrze ale najlepiej w domu :) Quote
Agappe Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 [quote name='bety']Cześć nawrócona kobieto. I jak Ci się podoba na ojczystej ziemi :) Jest lepiej czy gorzej niż na wyspach? :) Pzdr lepiej, gorzej - hmm po prostu inaczej troche tu cieplej, mniej dziwaków na ulicach, lepsze jedzenie no i Anatka jest i mój samochodzik.. ale tak po za tym chyba wolałabym tam zostać.. [quote name='jamnicze']Jak mówi stare przysłowie "wszędzie dobrze ale najlepiej w domu :) inne przysłowie mówi, że "wszędzie dobrze gdzie nas nie ma" ;) kilka zdjęć z Chatsworth (7.08.2010 - pierwszy etap naszego ciekawego weekendu) - posiadłości, która liczy sobie około 400 lat Quote
Agappe Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 w ciekawym miejscu wyszła ta lampa ;) Quote
Agappe Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 odkryłam żyrandole i okazały się całkiem wdzięcznym materiałem do zdjęć.. ale o tym potem Quote
Agappe Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 szczęśliwi my w brudnym lustrze.. i widok z okna pałacu a tymczasem ide do nauki :/ Quote
Angelika_Roser Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 [FONT=Comic Sans MS]piękne to, nie mogę się napatrzeć... [/FONT]http://lh3.ggpht.com/_rnrOcDNPSAw/TGMAoe3iCRI/AAAAAAAAC00/w19w_Wz0CTQ/P8072405.JPG Quote
Agappe Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 [quote name='Caachou_']Fajny ten widoczek :cool3: Witam :) potem będą fajniejsze widoczki [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]piękne to, nie mogę się napatrzeć... [/FONT]http://lh3.ggpht.com/_rnrOcDNPSAw/TGMAoe3iCRI/AAAAAAAAC00/w19w_Wz0CTQ/P8072405.JPG też mi się podobało!! były jeszcze inne kamienie, ale ten fioletowy bił inne na głowe. [quote name='M&S']Piękne:):):) Miłej i owocnej nauki;) no niestety trzeba wrócić do rzeczywistości.. Lukasz wyjechał.. rodzice za tyg wyjeżdzają na 2 tyg, a przede mną 4 egzaminy, jedna opowiedź ustna, projektowe rzeczy i magisterka dalej leży i kwiczy.. nie będzie łatwo no nic chyba czas na kolejne zdjęcia, bo jeszcze kilkaset ich ;) ciekawe czy wygodne Quote
Recommended Posts