Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agappe napisał(a):
Rozpisałam, rozpisałam.. ciekawa jestem ile osób zdołało to przeczytać ;)

Ja :)
Ależ mieliście przygodę, dobrze że w końcu udała się znaleźć to lokum, nie ma jak szczęśliwe zakończenia, w końcu zawsze mogliście wylądować na dworcu.

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='deer_1987']Jest i krolis dla tych co kochaja krolisie :loveu:
ano załapał się ;)

[quote name='M&S']Hello:)

ładne fotencje, piękny kociąber!!!!
ale jakiś taki mało kontaktowy był :roll:

[quote name='jamnicze']Ja :)
Ależ mieliście przygodę, dobrze że w końcu udała się znaleźć to lokum, nie ma jak szczęśliwe zakończenia, w końcu zawsze mogliście wylądować na dworcu.
wyszło nawet lepiej niż przewidywaliśmy (finansowo również), a dodatkowo jaką mamy historię do opowiadania ;)

[quote name='M&S']Cześć:)

Żyjesz?!
żyje, żyje.. byliśmy 3 dni za Warszawą.. a od powrotu ciągle mnie nie ma w domu.. wróce do Was kiedy Łukasz wróci do Sheffield.. czyli w poniedziałek..

a przy okazji wrzuce kilka zdjęć z Sheffield sprzed 3 tygodni

Posted

[quote name='bety']Cześć nawrócona kobieto.
I jak Ci się podoba na ojczystej ziemi :) Jest lepiej czy gorzej niż na wyspach? :)
Pzdr
lepiej, gorzej - hmm po prostu inaczej
troche tu cieplej, mniej dziwaków na ulicach, lepsze jedzenie no i Anatka jest i mój samochodzik.. ale tak po za tym chyba wolałabym tam zostać..

[quote name='jamnicze']Jak mówi stare przysłowie "wszędzie dobrze ale najlepiej w domu :)
inne przysłowie mówi, że "wszędzie dobrze gdzie nas nie ma" ;)

kilka zdjęć z Chatsworth (7.08.2010 - pierwszy etap naszego ciekawego weekendu) - posiadłości, która liczy sobie około 400 lat

Posted

[quote name='Caachou_']Fajny ten widoczek :cool3:
Witam :)
potem będą fajniejsze widoczki

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]piękne to, nie mogę się napatrzeć... [/FONT]http://lh3.ggpht.com/_rnrOcDNPSAw/TGMAoe3iCRI/AAAAAAAAC00/w19w_Wz0CTQ/P8072405.JPG

też mi się podobało!! były jeszcze inne kamienie, ale ten fioletowy bił inne na głowe.

[quote name='M&S']Piękne:):):)

Miłej i owocnej nauki;)
no niestety trzeba wrócić do rzeczywistości..

Lukasz wyjechał.. rodzice za tyg wyjeżdzają na 2 tyg, a przede mną 4 egzaminy, jedna opowiedź ustna, projektowe rzeczy i magisterka dalej leży i kwiczy.. nie będzie łatwo

no nic chyba czas na kolejne zdjęcia, bo jeszcze kilkaset ich ;)

ciekawe czy wygodne