MagdaH Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Miodzio:loveu: dobrze, ze Chap jest przydługi, to miejsca do smerania starczyło dla wszystkich z Peppą włącznie:p Quote
izzie1983 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Zupełnie go nie poznałam z tej perspektywy :evil_lol: Quote
elmira Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Neczka napisał(a):A to ostatnie zdjęcie wręcz genialne :loveu::loveu: Elmirko, jakim cudem zrobiłaś z Chapka takiego przymilaka ? :razz: Neczka, jak by to ująć... Otóż Chapsio nie ma biedny wyjscia jak go opadniemy całą chmarą:roll::evil_lol: A tak na serio, to on tak ma czasami. Jak mu sie zbierze na miłość, to potrafi wywalić się na plecy i pozwala sie łaskawie tarmosić;) Quote
Neczka Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 A to ostatnie zdjęcie wręcz genialne :loveu::loveu: Elmirko, jakim cudem zrobiłaś z Chapka takiego przymilaka ? :razz: Quote
Wiedźma Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Pasjami lubię podczytywać ten wątek. Miliony serdeczności! Quote
elmira Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Wiedźma napisał(a):Pasjami lubię podczytywać ten wątek. Miliony serdeczności! Bardzo dziekujemy. Za odwiedziny i za miłe słowa:loveu: Straszne te upały dla staruszków:shake: Dodatowo skoki cisnienia i straszliwa duchota. Chapek, zamiast siedzieć w budzie to łazi, dupek jeden. Ostatnio czytałam wątek o Barfie...Chapek wczoraj barfował:evil_lol: Dostał kawałek ogonka do pomamlania i dzielnie sobie z nim radził. Zawsze jak daję cos duzym psom, to i Chapek dostaje, choć wiem, że nie bardzo pogryzie, bo nie ma czym. Ale przynajmniej chłopak ma radochę. Pozdrawiamy wszystkich wakacyjnie :) Quote
elmira Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/duszony-drutem-kolczastym-od-3-lat-bezdomny-co-noc-przezywa-koszmar-141497/#post12574848 Zapraszam na wątek... Quote
elmira Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Witaj Renatko :) Oczywiscie, że pamietam Twojego dziadzia :) Fajne te staruszki. Quote
elmira Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Renata5 napisał(a):Elmirko przyłączam się do klubu miłośników ślepaczków;)Jak byłas u mnie z Agatą,to poznałaś mojego Antosia,pamiętasz?:loveu: Przestawia posty :) Moja odpowiedź "uciekła" przed Twój post:lol::roll:, a brzmi tak : "Witaj Renatko :smile: Oczywiscie, że pamietam Twojego dziadzia :smile: Fajne te staruszki." P.S. Oszaleć mozna. Quote
Lionees Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Elmirko przyłączam się do klubu miłośników ślepaczków;)Jak byłas u mnie z Agatą,to poznałaś mojego Antosia,pamiętasz?:loveu: Quote
sleepingbyday Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 to ja teraz wetne się z reklamą bazarku, skoro nikogo chwilowo nie ma :evil_lol: Ksiązki i kolczyki na spłatę steryli Zuzi do 17.07.2009 oryginalne, ale NAPRAWDĘ ORYGINALNE kolczyki podarowane przez moja przyjaciółkę -autorkę tych kolczyków. były na bazarku raz czy dwa, cieszyły sie ogromnym powodzeniem, naprawdę są inne niz wszystkie. rozreklamujcie, plis. choc pewnie nie będziecie chciały, żeby konkurencji nie mieć :evil_lol: a sa jeszcze encyklopedie dla nastolatków :cool3: Quote
elmira Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 E, no sbd, bez żadnych wirtualnych miziaków dla Czapka??? Tylko z miziakami wolno się wcinać :P Quote
elmira Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 sleepingbyday napisał(a):oczywiście, że z miziakami, to oczywiste jest! A dziekujemy, dziekujemy. Pomiziamy :lol: Quote
elmira Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='sleepingbyday']to ja teraz wetne się z reklamą bazarku, skoro nikogo chwilowo nie ma :evil_lol: Ksiązki i kolczyki na spłatę steryli Zuzi do 17.07.2009 oryginalne, ale NAPRAWDĘ ORYGINALNE kolczyki podarowane przez moja przyjaciółkę -autorkę tych kolczyków. były na bazarku raz czy dwa, cieszyły sie ogromnym powodzeniem, naprawdę są inne niz wszystkie. rozreklamujcie, plis. choc pewnie nie będziecie chciały, żeby konkurencji nie mieć :evil_lol: a sa jeszcze encyklopedie dla nastolatków :cool3: Lecę poogladać :) Quote
sleepingbyday Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 oczywiście, że z miziakami, to oczywiste jest! Quote
sleepingbyday Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='elmira'] buehehe, dobre :evil_lol: Quote
albiemu Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 zdjęcie idealne pod mail jaki dzisiaj zasilił moją skrzynkę pocztową z pedigree -PEDIGREE - Miesiąc Zdrowych Zębów Jak widać ich mocarne stomatologiczne ramiona docierają wszędzie :) Psiaki same pokazują co trzeba :D hehe Tylko czekać na miesiąc sterylizacji .... :) Quote
elmira Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='albiemu'] zdjęcie idealne pod mail jaki dzisiaj zasilił moją skrzynkę pocztową z pedigree -PEDIGREE - Miesiąc Zdrowych Zębów Jak widać ich mocarne stomatologiczne ramiona docierają wszędzie :) Psiaki same pokazują co trzeba :D hehe Tylko czekać na miesiąc sterylizacji .... :) :D Mogło by byc ciekawie. Quote
Neczka Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Przepraszam za offa, ale sprawa naprawdę bardzo pilna...:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/tragedia-oskara-kochaja-mnie-musza-natychmiast-oddac-blagam-daj-mi-dom-141692/#post12592376 Quote
elmira Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Neczka napisał(a):Przepraszam za offa, ale sprawa naprawdę bardzo pilna...:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/tragedia-oskara-kochaja-mnie-musza-natychmiast-oddac-blagam-daj-mi-dom-141692/#post12592376 Neczka, spoko, spoko ;) Ostatnio daął fotki psów wszelkiej maści, ale nie bohatera wątku. Dzis sie poprawiam ;) Leniuch. Odczep sie odemnie, pókim dobry:mad: Nic do ciebie nie dociera... Leniuch. Woda? Wode, to ty sobie sama pij! Quote
elmira Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Idę tam, gdzie idę... Nie idę, gdzie nie idę... Idę tam, gdzie lubię, Nie idę, gdzie nie lubie... I ostatnia fotka :) Jednak sie skusił na wodę. :evil_lol: Quote
Recommended Posts