Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no... a co się tam działo jeszcze niedawno :shake:
ile ja się nadrżałam, że mi Gacka nie wydadzą...?

cioteczki medale powinny dostać każda jedna!

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiem :loveu: wiem wiem!

właśnie dlatego mówię!

(po prostu niedawno czytałam początek wątku orzechowskiego i mi się [I]przypomniało[/I]...)

Posted

Hej,zajrzyjcie i tutaj, to po sąsiedzku:
[B][COLOR=Red]Link do aukcji cegiełkowej dla Pani Romy i jej podopiecznych

[URL="http://www.allegro.pl/item429164206_psie_i_ludzkie_serca_blagajace_o_pomoc.html"]http://www.allegro.pl/item429164206_...e_o_pomoc.html[/URL][/COLOR][/B]

Posted

małe pieski raczej nie z dominacji przeganiają większe, ale ze strachu. :cool3: Musza troche postarszyć warczeniem, bo wzrostem nie mogą;)

Jest naprawdę śliczny z tą uśmiechniętą mordeczką:loveu: a do domu nie chce wchodzić, ucieka do budki?

Posted

Strasznie się cieszę, że wszystko w porządku :loveu: ...a nawet lepiej ;)
...Chaplinek objawia swój psi charakterek:razz:

A co do tej foty... Chaplin właśnie zaczął przypominać mi szczęśliwego psa, a nie małego, okrągłego zaniedbanego miśka:roll::evil_lol:

No właśnie, elmirko, jaktam z domkiem ? ...podoba mu się w środku, czy raczej woli budy ? :cool1:
[quote name='elmira']Właśnie, nie wybacze nigdy!
Ciotki nie dały melonika i (hihi) laseczki dla Chaplina.
Nie wybaczę sobie! Nie zapytałam o te insygnia.[/quote]
Za to dostałaś drewnianą łyżkę od kierownika :D

Posted

Chaplinke taki dobrze odżywiony ciotki:cool3::loveu:

A co z tym malym takim podobnym, tylko z krzywymi lapenkami, co go tu ktos na moment wstawil? ma jakis wątek?

Mru- podziękowanie także i dla Ciebie- gdyby nie ten wątek, Chaplinek nadal by smutnie wywijał laseczką:loveu:

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']trzeba go do JUŻ W DOMU przenieść!!:loveu::loveu::loveu:[/quote]

a on nie chce skubabaniec.Kupujemy mu bude!:

Edit

No tak, tak :)

Posted

hihihi no wywijałby na pewno dalej laseczką i melonikiem, ale pewnie nie długo :D

Charly, chodzi Ci o [B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=119303"]Wojtusia[/URL][/B]?

:roll: a jak sie przenosi do "już w nowym domu"? :)

edit: :splat: nie zauważyłam, że już przeniesiony :cool3:

Posted

Śmieję się, bo Chaplin krązy po podwórku, jak mały sputnik. Mój TZ go wyczesał (wiecie, on psów nie lubi ;) ). Nawet nie wiecie, jak ja się bałam, czy dam radę.

Posted

Ja się uparłam i w domu spał. Ale nad ranem się rozszczekał i MUSIELIŚMY go wypuscić. On nie chce w domu. Spi na razie w budzie z psami, ale chcemy mu kupić jego własną, bo faktycznie on "budowy" tzn. podworkowy psiak.

Posted

Na razie, to Chaplin olał psy i śpi w ganku (bo w domu mu za ciepło). Sam przyszedł pod drzwi. Otulilam go kocykiem, wygłaskałam i spi. Polizał mnie po reku.

Neczka spróbuję nagrać szczekanie.
EDIT:

Posiedziałam z Czapem i nie mogę... człowiek, który skazuje psa na schronisko, na długie lata zapomnienia, to bydlę!!! Słucham jak Chaplin oddycha, patrzę, jaki jest wierny...i nie potrafię zrozumieć ludzi, którzy krzywdzą zwierzęta.