brazowa1 Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 niestety,kiedys mialam,ale teraz nie mam pozwolenia na zagladanie do psich kart i spisywanie danych osoby adoptujacej.Wiec wiesci o Szaraczku nie bede miała. Quote
pixie Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 a nie da rady wyprosic by ot tak sprawdzili, ci ktorzy moga to uczynic w jakich warunkach psiak przebywa? czy tego sie po prostu nie praktykuje? Quote
brazowa1 Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 nie,juz sie nie praktykuje.Tylko czasem,w przypadku naprawde wielkich podejrzen,przy psach oddanych do strozowania.Ale tych jest bardzo mało. pocieszajace jest to,ze gdy ludziom pies nie pasuje,to go po prostu odprowadza do schroniska.Zawsze tak robia.A musieliby sie bardzo starac,zeby psu w domu zapewnic warunki gorsze niz w schronisku.Wiec generalnie-mozna byc spokojnym. mam kontakt z wszystkimi wlascicielami,ktorzy przed adopcja psow konktaktowali sie ze mna.Jezeli ktos przychodzi bezposrednio do schroniska,to tego kontaktu nie mam. Quote
pixie Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Szaraczku...Kolorowy Swiat juz jest Twoj! Bez krat! W kochającym domu za kolorowymi firankami. Żyj długo i szczęśliwie! Hau! Hau! będzie mi bardzo brakowało wiesci o Tobie Uauuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!! Quote
Recommended Posts