Imparato Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Ula, to dla Baronka coś mnie w nocy naszło jak oglądałam jeszcze raz jego zdjęcia. Gratuluję narodzin Baronka małego z rodziny pomeranianów,rudego,prześlicznego Baronku,rośnij zdrowo i zbieraj siły, aby na wygrywanie wystaw na długo ci starczyły a jeśli kiedyś spotkasz suczkę gatunku twego to życzę ci potomstwa tak jak ty ślicznego Quote
Karma Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Baardzo Ci Teresko dziękuję i jestem pełn podziwu dla Twojego talentu poetyckiego . Quote
Karma Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 A to jest jedna z moich najmłodszych suczek w wersji wilkanocnej ,jest córką Kontrapunkt Heraldyki i JJ Quote
Karma Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 To jest szczenię które pokazywałam w zeszłym roku ,córka Kontrapunkt Heraldyki i JJ moja Bees Knees czyli BB .Jest ona starszą siostrą suczki ,która jest na wilkanocnym zdjęciu .Jest to starsza siostra i młodsza siostra.Młodsza siostra nazywa się Queen Victoria,czyli Wiki . Quote
kayli Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Witaj Karmo!A jednak mialas jeszcze inne pieknosci do pokazania na forum?-Bardzo sie ciesze,ze zdecydowalas sie podzielic z nami ich zdjeciami-Obie sa sliczne.-Gratuluje udanej psiej rodzinki.-Pozdrawiam serdecznie. Quote
J.G Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Prześliczne szczeniaczki,a ta najmłodsza suczka w wersji WIELKANOCNEJ według mnie jest ZJAWISKOWA!!! Quote
Karma Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Przedstawiam Babby z Hodowli Fantazja Szpic -Moll .ojciec to powerpom Born To Success ,matka to Powerpom Dance with Me Quote
Karma Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Karma napisał(a):Przedstawiam Babby z Hodowli Fantazja Szpic -Moll .ojciec to P, owerpom Born To Success ,matka to Powerpom Dance with Me, Nowa Grupa hodowlana na Klubową Wystawę Quote
M&S Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Widziałam, molestowałam są suuper i nic nie ważą;) Quote
J.G Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Dzieciaki śliczne,gratuluję i życzę dalszych sukcesów w hodowli i na ringach. Quote
filonek_bezogonek Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 alez Ty kusisz kusicielko .... nic tylko sobie sprawić takiego cudnego poma Quote
kayli Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 He,he..-Ty Filonku pewnie juz niedlugo nas zaskoczysz jakims cudnym pomkiem-he,he... Quote
Karma Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 kayli napisał(a):He,he..-Ty Filonku pewnie juz niedlugo nas zaskoczysz jakims cudnym pomkiem-he,he... Też się domyslam ,he ,he Quote
Recommended Posts