Juszes Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Śliczne psiaki, Czoczo ma bardzo fajne umaszczenie. Quote
Wspólny Dom Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Rodzeństwo Eska Erma Emir Wspólny Dom Quote
Juszes Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Prześliczne, tylko pozazdrościć takich maluchów ;* Quote
filonek_bezogonek Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='Wspólny Dom']Czoczo Wspólny Dom http://img142.imageshack.us/img142/5557/dsc01926xr2.jpg jaki ostatecznie kolor będzie miał ten szczeniak ? Quote
Neutralka Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Nie widać odwrotnej strony jego uszu, a kolor u podstawy ucha mówi o tym, czy będzie rudy czy beżowy. Na pewno będzie wilczasty albo w czarnej "narzutce". ale nie widzę na jakim tle ta "narzutka" będzie. Pani Aniu, Pani napewno wie lepiej jakiego będzie koloru, bo on pewnie jest po tej ładnej ciemnej suczce, co często wygrywała. Quote
Wspólny Dom Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Trochę zmyliłam wszystkich ,założyłam ten wątek aby umieszczać zdjęcia szczeniąt i miałam zdjęcie czoczo jak była mała dlatego je wkleiłam obecnie ma 3 lata jest to ta właśnie co wygrywała jest CH PL.Kto ma jakieś zdjęcia szczeniąt niech wstawi zawsze miło oglądać maluchy.Dużo wcześniejszych zdjęć straciłam ,chyba ich nie odzyskam. Mam Pytanko kto jedzie do Torunia Anna Quote
Wind Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 wciaz szczeniak, chociaz juz troszke wyrosniety ;) Quote
filonek_bezogonek Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 witam wind.... napisz cos więcej o swoim pomeranianie ;) Quote
Franka Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Witam Wstawiam wam zdjecie takiego nieufnego cudaka ktorego spotkalam w Chinach:lol: Quote
Juszes Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Wind napisał(a):wciaz szczeniak, chociaz juz troszke wyrosniety ;) Jejku, jaki śliczny piesek! Po prostu cudowny! :loveu::loveu::loveu: Quote
Imparato Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Franka napisał(a):Witam Wstawiam wam zdjecie takiego nieufnego cudaka ktorego spotkalam w Chinach:lol: Witam Franka,spotkałaś bardzo,bardzo ładnego szpica chyba już średniego .Jest bardzo ładnie zbudowany ma świetne proporcje,ładne kątowania śliczną głowę i grubą kość.Okrywa włosowa letnia ale wygląda ,ze zimowa będzie solidna .Taki typ szpica najbardziej mi się podoba.Ciekawa jestem czy był z włascicielem czy biegał sobie sam. Quote
Franka Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Imparato napisał(a):Witam Franka,spotkałaś bardzo,bardzo ładnego szpica chyba już średniego .Jest bardzo ładnie zbudowany ma świetne proporcje,ładne kątowania śliczną głowę i grubą kość.Okrywa włosowa letnia ale wygląda ,ze zimowa będzie solidna .Taki typ szpica najbardziej mi się podoba.Ciekawa jestem czy był z włascicielem czy biegał sobie sam. Oczywiscie piesek byl z wlascicielem i tak jak pisalam wczesniej bardzo nieufny pomimo tego ze wlasciciel go przywolywal bo chcialam mu zrobic fajniejsze zdjecia to nie podszedl:shake: tylko taka trzymal odleglosc.Byly jeszcze z nim 2 sunie :loveu: ktore podeszly ale na nas wogole nie zwracaly uwagi tylko wpatrzone byly w swego pana;) Pozdr. Quote
Wind Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Troche mnie tutaj nie bylo :cool1: Dziekujemy za komplementy :-) Jakos nigdy nie przypuszczalam, ze na wychowaniu pojawi nam sie taki maly kudlacz :-) Ma absolutnie cudowny charakter i rozbrajajaca powierzchownosc ... :loveu: Coz ... ma tez male wady ;) Jego wiecznie pusty brzuszek wciaga wszystko ... nawet drinki ;) a potem w tym upojeniu zasypia pod stolem ;) pozdrawiamy :-) Quote
filonek_bezogonek Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='Wind']Troche mnie tutaj nie bylo :cool1: Dziekujemy za komplementy :-) Jakos nigdy nie przypuszczalam, ze na wychowaniu pojawi nam sie taki maly kudlacz :-) Ma absolutnie cudowny charakter i rozbrajajaca powierzchownosc ... :loveu: Coz ... ma tez male wady ;) Jego wiecznie pusty brzuszek wciaga wszystko ... nawet drinki ;) http://i33.tinypic.com/10cuejb.jpg a potem w tym upojeniu zasypia pod stolem ;) http://i34.tinypic.com/14xmohu.jpg pozdrawiamy :-) hehe ma zachowanie jak "rasowy" alkoholik :) napisz coś więcej o nim Quote
Juszes Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Wind! Twój piesek jest na prawdę prze prze prze słodki :loveu::loveu: Wygłaskaj go ode mnie! Może załóż dla niego osobną galerię? :multi: Quote
Wind Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Slicznie dziekujemy za komplementy :oops::cool3: Plusz jest rownie slodki co ladniutki :p , czyli nic nowego dla psiarza, bo przeciez dla kazdego z nas, nasze siersciuchy sa naj, naj, naj :loveu: Maly pochodzi z hod. Kontrapunkt i wkrotce skonczy rok. Intensywnie pracujemy nad jego intelektem i szkolimy lobuza w posluszenstwie i sztuczkach :cool3: Pare tygodni temu bral udzial w swoich pierwszy zdjeciach do reklamy sieci hipermarketow, ktora wkrotce bedzie mozna ogladac. Sadze, ze nie wyszczekal w tym temacie ostatniego slowa ;) A poza tym lenimy sie teraz na wakacjach, ale jak tylko przyjade zapodam zdjecia z plazowego aportowania i inne osobliwosci :cool3: pozdrawiam Quote
Imparato Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='Wind']Troche mnie tutaj nie bylo :cool1: Dziekujemy za komplementy :-) Jakos nigdy nie przypuszczalam, ze na wychowaniu pojawi nam sie taki maly kudlacz :-) Ma absolutnie cudowny charakter i rozbrajajaca powierzchownosc ... :loveu: Coz ... ma tez male wady ;) Jego wiecznie pusty brzuszek wciaga wszystko ... nawet drinki ;) a potem w tym upojeniu zasypia pod stolem ;) pozdrawiamy :-) ładniutki to prawda ale tez wie co dobre Quote
Neutralka Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 I powiedz nam jak on ma na imię - może Aki? Quote
Wind Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [quote name='Neutralka']I powiedz nam jak on ma na imię - może Aki? Neutrelko, Piekne imie dla nas wymyslilas, ale niestety :( Nie mniej pomysl na kolejnego psa godny rozwazenia :eviltong: Plusz ... po prostu Plusz i jak kazdy porzadny Pomeranian uwielbia szarpanko pileczka :p Quote
filonek_bezogonek Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Czy on czasem ma brata - Przydatny drobiazg Kontrapunkt ? Jeśli to tak - to pamiętam go jak był mały i jeszcze mieszkał ze swoją mamusią, tatusiem :) Quote
Riviera Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Przedstawiam zdjęcia szczeniąt z mojej hodowli Złote Gwiazdy Szkocji: Powyższe zdjęcia przedstawiają szczeniaczki z lat 2007/2008 Quote
Recommended Posts