xmartix Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 może ja już allegro jej zrobię, że pilnie potrzebna pomoc...?? myślicie że to dobry pomysł jeżeli ona jest jeszcze nie złapana? Quote
Klaudysiaczek Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Nie, ja bym raczej nie robiła allegro. Nie wiadomo co się z nią dzieje, czy nadal śpi na przystanku, czy znalazła już dach nad głową typu schronisko/właściciel, a może w ogóle znikła z tego świata? Miejmy nadzieję, że żyje. Proszę dogomaniaków z Lubina: dajcie jakieś informacje... Quote
pixie Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Ghia byla przedwczoraj na dogo...cisza od tej pory czy ktos dzis zaniosl malej jedzonko, czy ktos ja przytulil? czarok to 130 km ..ktos z Wroclawia daje domek tymczasowy ew jakiejs bokserce z warszawy o ile nic tu sie nie znajdzie a moze moze ta osoba ktora chce pieska moze - o ile znasz xmartix znasz ten dom i jest sprawdzony i nie skrzywdzi maluszka - moze niech ja wezmie na okres tymczasowy p.s.Nie sadze by urosla duza, wyglada na srednio-malego psa Quote
Klaudysiaczek Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Mam pytanie do wczasowiczów: Czy ktoś może spędza wakacje w okolicach Wrocławia??? Quote
xmartix Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 ja jestem z wro i moge sunie wziac z Lubina (miejskim transportem) ale tam sa tylko busy nie ma pkp nawet zaplace za paliwo gdyby sie transport znalazl Quote
xmartix Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 najlepiej tak bylo gdyby ktos dal transport platny szczeniak bylby dla taty tej Pani, on mieszka w Bolkowie w domku jednorodzinnym , piesek bedzie w domu, ale jak bedzie chcial to ma do dyspozycji ogrod, zgadzaja sie na wizyty i umowe nie widziala zdjecia Kruffki, w pn ma mi wyslac zdjecie pieska ktory bedzie pokazywal jak wysokiego chce szczeniaka + do lydki mowila, domek jej taty nie sprawdzony, ale mozna sprawdzic, tylko najlepiej autem bo ja musze tez swoje sprawy pozalatwiac i na podroz do bolkowa pkp czy pksem nie mam czasu niestety :-( Quote
xmartix Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 a pozatym bardzo potrzebnz jest dt chociaz na kilka dni zeby tego szczeniaka doprowadzic do tego by byl adopcyjny Quote
pixie Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 hmmm moze jednak Ghia cos wykombinuje na miejscu by byla adoptowalna... moze u jakiejs sasiadki, kolezanki Ludzie przeciez Lubin to duze miasto - nie wierze by nie znalazl sie dom tymczasowy..moze nawet jakis hotelik..dwa trzy dni w jakiejs lecznicy odrobaczyc by ja trzeba malutka Kruffko kochana coskolwiek sie rysuje a Ty spisz pod golym niebem malutka czy ktos tam dzis u ciebie byl??? Quote
Koperek Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 xmartix- czy ten dom, co chce tą suczkę jest pewny?? Tzn. czy na bank ją weźmie?? Quote
Masza4 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 A co TERAZ dzieje się z suką?.... czy ona nadal siedzi na tym przystanku/placu zabaw? Quote
Edi100 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Masza4 napisał(a):A co TERAZ dzieje się z suką?.... czy ona nadal siedzi na tym przystanku/placu zabaw? Czy Ktos coś wie? Quote
Klaudysiaczek Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Niestety nie... Miejmy nadzieję, że autorka wątku w końcu się pokaże na forum... Quote
Klaudysiaczek Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Matrix, a może taksóweczką :cool3: ?? Quote
xmartix Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Klaudysiaczek napisał(a):Matrix, a może taksóweczką :cool3: ?? nie jestem matrix tylko xM A R T I x nie, ten domek szuka szczeniaka w ogóle... i nie jest zdecydowany na żadnego konkretnie na razie, ale Pani i jej tata wyglądają na zdecydowanych na szczeniaka, tylko nie mogę im wysłać przecież zdjęcia przemoczonej suni, no można w sumie z jakąś tragiczną historią, ale ona powinna być chociać 2 dni na dt gdzieś :( Quote
Kasia Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Chyba trzeba skontaktować sie z założycielka watku....Ostatni raz na dogo była 7.08. Wyślijcie do Niej maila. Quote
Masza4 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Koniecznie! Na darmo szukanie domu, gdy tak naprawdę nic nie wiadomo o obecnym stanie suczki... Czy ktoś wyśle priva lub maila? Quote
xmartix Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Kasia i Masza - a Wy pisząc posta nie mogłyście wysłać do niej maila??? Masza - nie szukam jej domku, zgłosiła się do mnie w Paniw sprawie szczeniaka, pomyślałam że temu możma pomóc, ale wcześniej trzeba by było umieścić ją w czyimś domu na dt bo inaczej nie jest aż tak adopcyjna, biorąc pod uwagę jeszcze fakt że nie mamy onfo co się nią dzieje Napisałam do Ghia maila Quote
Ghia Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 suńka biega z dziećmi z klatki obok, także myślę że ja wzięli, ale jeszcze zapytam się jak będę je widziała Quote
Masza4 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Wzięli? Biega za jakimiś konkretnymi osobami, czy tak sobie chaotycznie? Oby ktos ją przygarnął... Trzymam kciuki za biedulę. Quote
Klaudysiaczek Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Marti, przepraszam za błąd. chciałam napisać martix, ale wyszło inaczej ... Dzięki, za informację, Ghia. Oby (jeśli są jej właścicielami) te dzieci wraz z rodziną zapewniły jej podstawową opiekę. Quote
pixie Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 ja bym proponowala nawet jesli dzieci powiedza ze jest ich spytac rodzicow! biega bo sie nudzi i szuka ciepla czlowieka...one cos je przyniosa a rodzice moze nawet nie wiedza, ze juz im sie nowy lokator szykuje cieczka hmmmm za chwile moze sie zaczac i moze jesli ci rodzice rzeczywiscie ja chca moze wypytac takze o ten temat takie przypadkowe"znaleziska" nieczesto zostaja na stale Ghia prosimy bardzo pojdz porozmawiaj z rodzicami dzieci i jesli nie no to predziutko cos trzeba z mala zrobic Quote
invictus hilaritas Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Nie pisałam nic bo byłam w Poznaniu ;) Dzisiaj podjade i zobacze co z sunia.. U nas nie ma hoteli dla psów, więc nie ma gdzie małej umieścić.. :( Quote
Recommended Posts