Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie, ja bym raczej nie robiła allegro. Nie wiadomo co się z nią dzieje, czy nadal śpi na przystanku, czy znalazła już dach nad głową typu schronisko/właściciel, a może w ogóle znikła z tego świata? Miejmy nadzieję, że żyje.
Proszę dogomaniaków z Lubina: dajcie jakieś informacje...

Posted

Ghia byla przedwczoraj na dogo...cisza od tej pory
czy ktos dzis zaniosl malej jedzonko, czy ktos ja przytulil?

czarok to 130 km ..ktos z Wroclawia daje domek tymczasowy ew jakiejs bokserce z warszawy o ile nic tu sie nie znajdzie
a moze moze ta osoba ktora chce pieska moze - o ile znasz xmartix znasz ten dom i jest sprawdzony i nie skrzywdzi maluszka - moze niech ja wezmie na okres tymczasowy
p.s.Nie sadze by urosla duza, wyglada na srednio-malego psa

Posted

najlepiej tak bylo gdyby ktos dal transport platny

szczeniak bylby dla taty tej Pani, on mieszka w Bolkowie w domku jednorodzinnym , piesek bedzie w domu, ale jak bedzie chcial to ma do dyspozycji ogrod, zgadzaja sie na wizyty i umowe

nie widziala zdjecia Kruffki, w pn ma mi wyslac zdjecie pieska ktory bedzie pokazywal jak wysokiego chce szczeniaka + do lydki mowila, domek jej taty nie sprawdzony, ale mozna sprawdzic, tylko najlepiej autem bo ja musze tez swoje sprawy pozalatwiac i na podroz do bolkowa pkp czy pksem nie mam czasu niestety :-(

Posted

hmmm moze jednak Ghia cos wykombinuje na miejscu by byla adoptowalna...
moze u jakiejs sasiadki, kolezanki
Ludzie przeciez Lubin to duze miasto - nie wierze by nie znalazl sie dom tymczasowy..moze nawet jakis hotelik..dwa trzy dni w jakiejs lecznicy
odrobaczyc by ja trzeba malutka

Kruffko kochana coskolwiek sie rysuje a Ty spisz pod golym niebem malutka
czy ktos tam dzis u ciebie byl???

Posted

Klaudysiaczek napisał(a):
Matrix, a może taksóweczką :cool3: ??

nie jestem matrix tylko xM A R T I x

nie, ten domek szuka szczeniaka w ogóle... i nie jest zdecydowany na żadnego konkretnie na razie, ale Pani i jej tata wyglądają na zdecydowanych na szczeniaka, tylko nie mogę im wysłać przecież zdjęcia przemoczonej suni, no można w sumie z jakąś tragiczną historią, ale ona powinna być chociać 2 dni na dt gdzieś :(

Posted

Kasia i Masza - a Wy pisząc posta nie mogłyście wysłać do niej maila???

Masza - nie szukam jej domku, zgłosiła się do mnie w Paniw sprawie szczeniaka, pomyślałam że temu możma pomóc, ale wcześniej trzeba by było umieścić ją w czyimś domu na dt bo inaczej nie jest aż tak adopcyjna, biorąc pod uwagę jeszcze fakt że nie mamy onfo co się nią dzieje

Napisałam do Ghia maila

Posted

ja bym proponowala nawet jesli dzieci powiedza ze jest ich spytac rodzicow!

biega bo sie nudzi i szuka ciepla czlowieka...one cos je przyniosa
a rodzice moze nawet nie wiedza, ze juz im sie nowy lokator szykuje

cieczka hmmmm za chwile moze sie zaczac i moze jesli ci rodzice rzeczywiscie ja chca moze wypytac takze o ten temat
takie przypadkowe"znaleziska" nieczesto zostaja na stale

Ghia prosimy bardzo pojdz porozmawiaj z rodzicami dzieci i jesli nie no to predziutko cos trzeba z mala zrobic