*anusia&ajlu* Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 ja bede, wole taka pogode jak teraz niz slonce;) Quote
*anusia&ajlu* Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 bede fotki :D ze spacerku urodzinowego:D czekamy:D ja tez mam kilka, zaraz wstawie, link do galerii w podpisie;) Quote
kaasik91 Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Zdj膮tka s膮 TU. Wybaczcie, 偶e nie wstawiam ale ju偶 nie mam si艂y. Ale spotkanie by艂o super! Foxtrot jak wr贸cili艣my do domu to pad艂:diabloti: Quote
sleepingbyday Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 dzi臋ki za spotkanie :-) :-) strasznie la艂o na poczatku -wysz艂ysmy z zosi膮 wczesniej i za;liczy艂ysmy niez艂膮 ulew臋. a potem robi艂o si臋 coraz "suszej", s艂o艅ce wylaz艂o i tylko zrzuca艂am warstwy. zosia nawet pop艂yne艂a po aport! te偶 mam fotki, ale dajta mi czas :-). kaasik, ta fota niez艂a: [URL]http://www.flickr.com/photos/kaasik_91/4568882352/in/set-72157623969728630/[/URL] i wiele innych zreszta te偶 :-) aaa, wieczorem zoska zacz臋艂a sie dziwnie zachowywa膰, nie mog艂a sobie mijesca znale藕膰 i widac by艂o, ze ja boli (ogon zreszt膮). ca艂膮 noc mia艂ysmy nie przespan膮, mysla艂am, ze zejd臋. okaza艂o si臋, ze zosia straci艂a czucie w ogonie (u nasady), wok贸艂 odbytu i na udach, i na czubklu ogona mia艂a przeczulic臋, to j膮 tak m臋czy艂o. mysla艂am, ze padn臋 ze strachu o ni膮. nazywa to sie zesp贸艂 ko艅skiego ogona, najpewniej urazowe, dosta艂a leki i jest coraz lepiej. w nagrod臋 niedziele i poniedzia艂ek sp臋dzi艂a na ogr贸dku u znajomych i dobrze si臋 czu艂a. ale m贸wi臋 wam, umar艂am sto razy ze strachu. m贸wie do wetki, 偶 etrudno, niech sobie b臋dzie sparali偶owana, psy na w贸zkach je偶d偶膮, byle zy艂a, a wetka w艣miech, ze nie widzia艂a jeszcze ogona na w贸zku :-). no, ale ja oczywi艣cie mia艂am wizj臋, ze si臋 pog艂臋bia膰 b臋dzie.... absolutnie nie mam pomys艂u na az taki uraz. nic sie takiego nie dzia艂o, cholera. no, ale juz jest ca艂kiem dobrze, jeszcze leki bierze, ale juz ogon prawie ca艂kiem moze podnosi膰. Quote
3 x Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 jakie cudne zdj臋cie : tja powiedzmy ze uda艂o mi si臋 wkleic link臋 :oops: sprobuj臋 si臋 poprawi膰: [url]http://www.flickr.com/photos/kaasik_91/4568880006/[/url] Quote
sleepingbyday Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 to jest tosia z ciel臋cin膮, czule nazywan膮 ciel膮 ;-). tosia jest dogomaniacka a zamieszka艂a u mnie w bloku :-). mmd mnie poprosi艂a o wizyt臋 przed 艣wi臋tami i okaza艂o sie, ze wizyta w klatce obok :-) Quote
sleepingbyday Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 ta tosia - [URL]http://www.dogomania.pl/threads/182398-Kochani-dzi臋ki-Wam-pora偶k臋-zmienili艣my-w-sukces-a-Sar臋-w-Tosi臋[/URL]-) Quote
3 x Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='sleepingbyday']ta tosia - [URL]http://www.dogomania.pl/threads/182398-Kochani-dzi臋ki-Wam-pora偶k臋-zmienili艣my-w-sukces-a-Sar臋-w-Tosi臋[/URL]-)[/QUOTE] no ta to podobna do tej na zdj臋ciach z urodzin zosi :) Quote
*anusia&ajlu* Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 o kurcze to wspolczuje, Zosia biedaczka:( a od czego wogole tak sie zrobilo? mizianko dla slicznej!!! Quote
Nitro Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 To zdj臋cie Zo艣ki z pierwszej strony jest genialne :):):) Taka zadowolona jakby jak膮艣 wiewi贸rk臋 zjad艂a :cool3: Ju偶 wszystko z ni膮 dobrze ? Quote
Abrakadabra Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Sleep - wiedzia艂a艣, 偶e DIF 偶y艂a do niedawna w przekonaniu, 偶e Zosia to jakie艣 pachol臋 p艂ci 偶e艅skiej?! Oczywi艣cie ludzkie pachol臋 :jumpie: Quote
sleepingbyday Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 ihahaha!! dobre! choc przez chwile zastanawia艂am sie, czy 艂ukaszek, kt贸rego wspomina艂a, to pachol臋 ludzkie, czy sier艣ciuch ;-). nitro, oj tak, ta fotka niexle wysz艂a. jak sie przyjrzec, to wida膰, oc i jak, hihi. niestety nie chodzi o wiewi贸rk臋 (niestety wg zo艣ki ;-) ). s艂uchajcie, zosia jeszcze bierze leki (p.zapalne i B1), ale juz jest calkiem dobrze. zasadniczo takie cos to z urazu (obrz臋k stopuje przewodzenie nerwami), np. b. mocne uderzenie w nasade ogona, albo pociagni臋cie z szarpni臋ciem. co prawda nie pamietam czego艣 takiego. moze jeszcz epechowo jakis owad j膮 dziabn膮艂 w tym miejscu i akurat organizm na tyle silnie zaregaowa艂, 偶e spuch艂o i zastopowa艂o nerwy? cholera wie. jeszcze mo偶liwa jest borelioza i rak, ale wtedy p. zapalne by raczej nie dzia艂a艂y. Quote
elmira Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Warszawo pomocy! Rachelaa napisa艂(a):Witam, Chcia艂abym przekaza膰, 偶e zbi贸rka karm dla zwierz膮t domowych i gospodarskich w Warszawie, pod budynkiem Plac Bankowy 3/5 zosta艂a przed艂u偶ona do dnia jutrzejszego czyli do 27 maja do 20.30. Na ogrodzonym terenie ratusza stoi bus, kt贸ry zbiera dary. Rozreklamujcie prosz臋 t臋 informacj臋 bo by艂am tam dwa razy (wczoraj i dzisiaj) i wida膰 偶e ma艂o kto o tym wie, bus by艂 za艂adowany w niewielkim stopniu. Akcja jest praktycznie wcale nierozreklamowana a warto skorzysta膰 z zorganizowanego ju偶 transportu itd. Pozdrawiam Quote
sleepingbyday Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 oj, widze, ze juz miesi膮ce ca艂e mine艂y, odk膮d co艣 wstawilam. wstawi臋, wstawi臋, obiecuj臋, ale z wakacji, bo suuuuuper mia艂am, 3 tygodnie czadu. Quote
Abrakadabra Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 sleepingbyday napisa艂(a):oj, widze, ze juz miesi膮ce ca艂e mine艂y, odk膮d co艣 wstawilam. wstawi臋, wstawi臋, obiecuj臋, ale z wakacji, bo suuuuuper mia艂am, 3 tygodnie czadu. A Elmira tydzie艅 temu, na innym w膮tku kaza艂a Cie zbeszta膰 za brak informacji o Zosi :razz: O czym uprzejmie donosz臋 :lol: Quote
elmira Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 EEEEEEEEEEEEEE, dopiero teraz sbd donosisz? :) My艣la艂am, 偶e sbd miotana wyrzutami sumienia si臋 pojawi艂a:) Quote
sleepingbyday Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 to te偶, wyrzuty tez, ale indukowane wewn臋trznie, nie zewn臋trznie. mam tyle super fot z wakacji, ze nie wiem, od czgeo zacz膮膰. zrobi艂am tak ok 1600 ;-) Quote
*anusia&ajlu* Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 sleepingbyday napisa艂(a):mam tyle super fot z wakacji, ze nie wiem, od czgeo zacz膮膰. zrobi艂am tak ok 1600 ;-) ojoj uwierze jak wstawisz :evil_lol: :loveu: to kiedy spacerek wspolny? Quote
sleepingbyday Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 anusia - koniecznie! masz ju偶 艂yse dziecko!??!?! Quote
sleepingbyday Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 dobra, kilka zdj臋膰 z krymu - wyb贸r nie by艂a 艂atwy... widok z kabiny kolejki linowej na g贸r臋 Ai Petri (obok Ja艂ty). wyci膮gn臋li nas ta kolejka na ponad 1000 metr贸w, od stacji przesiadkowej na sam膮 g贸r臋 nie ma 偶adnego podparcia, zadnego s艂upa, kolejka jedzie na samej linie, wagonik wisi 200m nad ziemi膮, masakra! w parku nale偶膮cym do pa艂acu woroncowa (tez obok ja艂ty, pod g贸r膮 Ai Petri). taki ma艂y kamyczek... A to w twierdzy genue艅skiej w Sudaku (wsch贸d po艂udniowego wybrze偶a krymu). twierdza na ska艂ach pionowo wyrastaj膮cych z morza na 100m. ob艂臋d! a to kibelek publiczny w sewastopolu. sztuka u偶ytkowa ;-) wielki kanion krymu Quote
sleepingbyday Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 widok ze skalnego miasta Karaim贸w Mangup Kale. wtym jeziorku tam na dole kapa艂am si臋, jka czekalismy na autobus do domu. woda ciep艂a, ale 艣wie偶a, kolorek cholera zielony - skandal, m贸wie wam monastryr w 艣cianie skalnej poni偶ej skalnego miasta Makgup Kale. mnisi maja ob艂臋dne widoki do kontemplacji. Nowy 艢wiat - ma艂a miejscowo艣膰 na zach贸d od Sudaku,z niesamowitym klimatem, winnicami i widokami skalno-morskimi. skandal, kolejny skandal (jak pomysl臋 o br膮zowym ba艂tyku...) Ciasta i torty wielko艣ci k贸艂 m艂y艅skich na promenadzie w Koktebel - zach贸d po艂udniowego wybrze偶 Krymu Z艂ote Wrota -formacja skalna wielko艣ci mojego bloku pod Kara Dag - g贸r膮, kt贸ra jest 艣cis艂ym rezerwatem (kilka wycieczek dziennie z przewodnikiem typu komandos). ska艂y powulkaniczne wychodz膮 z morza na jakie艣 600m o ile pami臋tam.... skandal!!! Quote
sleepingbyday Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 widok na morze z g贸ry Kara Dag (w艂a艣nie podczas podej艣cia z przewodnikiem - na dziko mozna, ale duze ryzyko, stra偶nicy uzbrojeni i serio traktuja okre艣lenie "rezerwat 艣cis艂y") sbd k膮pie sie na otwartym morzu, nieopodal ska艂 wysokich a偶 do nieba. ech, ale tutaj by艂o tej sbd dobrze.... z 艂odzi do szmaragdu, spok贸j... ciasteczkowa architektura Odessy w膮saty kariatyd, prawdziwie ukrai艅ski :diabloti: i na koniec ma艂e co nieco :razz: Quote
Recommended Posts