violka49 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 dziś w pracy prosiłam dziewczyny żeby mi znosiły zakrętki usłyszała to kierowniczka i powiedziała, ze mogę sobie iśc do budynku gospodarczego bo tam są setki pełnych butelek z napojami po terminie i poodkręcała :multi: jutro muszę to zrobić bo za kilka dni ma przyjechać gość i to wywieźć ( już nie będzie miał co wywozić :D ) Quote
Zmysł Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='violka49']dziś w pracy prosiłam dziewczyny żeby mi znosiły zakrętki usłyszała to kierowniczka i powiedziała, ze mogę sobie iśc do budynku gospodarczego bo tam są setki pełnych butelek z napojami po terminie i poodkręcała :multi: jutro muszę to zrobić bo za kilka dni ma przyjechać gość i to wywieźć ( już nie będzie miał co wywozić :D )[/quote] toż trafiłaś na kopalnię nakrętek:multi::multi::multi: Quote
violka49 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 hahhaaa normalnie jak hurtownia :evil_lol: Quote
irysek Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 a ja dziennie wzbogacam sie o kilkanascie nakretek, nie ukrywam, ze zbieram nawet z tych z ulicy, jak rasowy menel. Quote
beam6 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Nooooo, mój TZ to przechodzi na drugą stronę ulicy jak ja z błyskiem w oku dopadam pojemnika "na plastiki" o odkręcam, odkręcam :evil_lol: A na trawnikach to znajduję więcej nakrętek niż grzybów w lesie :multi: ( a grzybów to nigdy nie lubiłam zbierać - tylko jeść lubię :razz:) Quote
tomcug Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Ja też jak widzę pojemniki na plastiki to oczy mi się zaraz świecą, ale nie jestem tak odważna i grzebię dopiero wieczorem. Quote
bemolka Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 też zbieram :D juz jakis czas ale słabo mi idzie :( u mnie jakiś mały popyt na butelki z napojami :( Quote
beam6 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='bemolka']u mnie jakiś mały popyt na butelki z napojami :([/quote] A mleko (butelkowane, w kartoniku z nakrętką) ? soki ? olej kujawski ? :evil_lol: Quote
Kara. Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 szampony, pasty do zębów, płyny do czyszczenia i do kąpieli, wody po goleniu... Quote
tomcug Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 A mój TZ przyniósł dzisiaj z pracy całą reklamóweczkę nakrętek. :lol: Quote
irysek Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 keczupy, nakretki z tych 5 litrowych wod, od pasty do zebow, z cienkopisow stabilo ;) moj TZ przyniosl mi dzis 2 nakretki, z czego jedna taka niekompletna heheh. ale mamy juz prawie caly woreczek. Quote
Ziutka Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Mam prawie 3 tysiące nakrętek od coca-coli, wody mineralnej itd. niestety nie mam kiedy podjechać na pocztę i tego wysłać bo mam samochód dopiero od 18-stej jak TZ wraca z pracy, to samo w sobotę :roll: jeżeli ktoś z okolic Warszawy zbiera to mogę w którąś sobotę po południu lub niedzielę podjechać i przywieźć :cool3: Quote
irysek Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 ziutka z nieba spadlas filipkowi, hop hop, kto zbiera z okolic wawy, moze tomcug? Quote
Ziutka Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='irysek']ziutka z nieba spadlas filipkowi, hop hop, kto zbiera z okolic wawy, moze tomcug?[/quote] I zbieram nadal rzecz jasna :cool3: A Tomcug jest ze Świętokrzyskiego o ile się nie mylę :placz: :placz: :placz: Quote
beam6 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='Ziutka'] jeżeli ktoś z okolic Warszawy zbiera to mogę w którąś sobotę po południu lub niedzielę podjechać i przywieźć :cool3:[/quote] Jeżeli możesz podrzucić na Gocław to zapraszam :lol: Co prawda dzisiaj wyjedżam ale wracam w niedzielę po południu i możemy się umówić :razz: Quote
Zmysł Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='Ziutka']Mam prawie 3 tysiące nakrętek od coca-coli, wody mineralnej itd. niestety nie mam kiedy podjechać na pocztę i tego wysłać bo mam samochód dopiero od 18-stej jak TZ wraca z pracy, to samo w sobotę :roll: jeżeli ktoś z okolic Warszawy zbiera to mogę w którąś sobotę po południu lub niedzielę podjechać i przywieźć :cool3:[/quote] ja jestem, tylko ja zbieram w pracy na inny cel, więc nie chcę zabierać Basi takiej możliwości Quote
tomcug Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='Ziutka']I zbieram nadal rzecz jasna :cool3: A Tomcug jest ze[B] Świętokrzyskiego[/B] o ile się nie mylę :placz: :placz: :placz:[/quote] Dokładnie, do Warszawy to kawałek drogi. :cool1: Quote
Ziutka Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='beam6']Jeżeli możesz podrzucić na Gocław to zapraszam :lol: Co prawda dzisiaj wyjedżam ale wracam w niedzielę po południu i możemy się umówić :razz:[/quote] Ok...jak wrócisz to się tutaj odezwij i się zgadamy ;) Zmysł a na jaki cel Ty zbierasz ??? Quote
Zmysł Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='Ziutka']Ok...jak wrócisz to się tutaj odezwij i się zgadamy ;) Zmysł a na jaki cel Ty zbierasz ???[/quote] na protezę ręki 19-letniego Dominika z Zamościa Quote
Ziutka Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='Zmysł']na protezę ręki 19-letniego Dominika z Zamościa[/quote] Mhmm...to następne nakrętki będą dla Ciebie :cool3: Quote
Zmysł Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='Ziutka']Mhmm...to następne nakrętki będą dla Ciebie :cool3:[/quote] Dziękuję:loveu: Quote
beam6 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='Zmysł']na protezę ręki 19-letniego Dominika z Zamościa[/quote] Hmmmmm, mam problem: ponieważ nakrętki zbierają (na moją prośbę) dwa domy z Zamościa i jeden spod a na dodatek moje miejsce urodzenia to Zamość :roll: to chciałabym tę "zamojską" część przekazać Zmysłowi. Co Wy na to ? Czy to będzie w porządku ? Quote
basiapron Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 jasne,porozdzielać trzeba :) jestem za.ja juz mam następne pudełeczko do wysłania. Quote
irysek Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 a co to juz jest jakis podzial? zmysl tez potrzebuje wozek inwalidzki? bo juz sie pogubilam. myslalam, ze zbieramy dla filipa na wozek... Quote
Recommended Posts