Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziś w pracy prosiłam dziewczyny żeby mi znosiły zakrętki usłyszała to kierowniczka i powiedziała, ze mogę sobie iśc do budynku gospodarczego bo tam są setki pełnych butelek z napojami po terminie i poodkręcała :multi: jutro muszę to zrobić bo za kilka dni ma przyjechać gość i to wywieźć ( już nie będzie miał co wywozić :D )

• Replies 969
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='violka49']dziś w pracy prosiłam dziewczyny żeby mi znosiły zakrętki usłyszała to kierowniczka i powiedziała, ze mogę sobie iśc do budynku gospodarczego bo tam są setki pełnych butelek z napojami po terminie i poodkręcała :multi: jutro muszę to zrobić bo za kilka dni ma przyjechać gość i to wywieźć ( już nie będzie miał co wywozić :D )[/quote]
toż trafiłaś na kopalnię nakrętek:multi::multi::multi:

Posted

Nooooo, mój TZ to przechodzi na drugą stronę ulicy jak ja z błyskiem w oku dopadam pojemnika "na plastiki" o odkręcam, odkręcam :evil_lol:
A na trawnikach to znajduję więcej nakrętek niż grzybów w lesie :multi: ( a grzybów to nigdy nie lubiłam zbierać - tylko jeść lubię :razz:)

Posted

[quote name='bemolka']u mnie jakiś mały popyt na butelki z napojami :([/quote]

A mleko (butelkowane, w kartoniku z nakrętką) ? soki ? olej kujawski ? :evil_lol:

Posted

keczupy, nakretki z tych 5 litrowych wod, od pasty do zebow, z cienkopisow stabilo ;)

moj TZ przyniosl mi dzis 2 nakretki, z czego jedna taka niekompletna heheh.
ale mamy juz prawie caly woreczek.

Posted

Mam prawie 3 tysiące nakrętek od coca-coli, wody mineralnej itd. niestety nie mam kiedy podjechać na pocztę i tego wysłać bo mam samochód dopiero od 18-stej jak TZ wraca z pracy, to samo w sobotę :roll: jeżeli ktoś z okolic Warszawy zbiera to mogę w którąś sobotę po południu lub niedzielę podjechać i przywieźć :cool3:

Posted

[quote name='irysek']ziutka z nieba spadlas filipkowi, hop hop, kto zbiera z okolic wawy, moze tomcug?[/quote]
I zbieram nadal rzecz jasna :cool3:
A Tomcug jest ze Świętokrzyskiego o ile się nie mylę :placz: :placz: :placz:

Posted

[quote name='Ziutka'] jeżeli ktoś z okolic Warszawy zbiera to mogę w którąś sobotę po południu lub niedzielę podjechać i przywieźć :cool3:[/quote]

Jeżeli możesz podrzucić na Gocław to zapraszam :lol:

Co prawda dzisiaj wyjedżam ale wracam w niedzielę po południu i możemy się umówić :razz:

Posted

[quote name='Ziutka']Mam prawie 3 tysiące nakrętek od coca-coli, wody mineralnej itd. niestety nie mam kiedy podjechać na pocztę i tego wysłać bo mam samochód dopiero od 18-stej jak TZ wraca z pracy, to samo w sobotę :roll: jeżeli ktoś z okolic Warszawy zbiera to mogę w którąś sobotę po południu lub niedzielę podjechać i przywieźć :cool3:[/quote]
ja jestem, tylko ja zbieram w pracy na inny cel, więc nie chcę zabierać Basi takiej możliwości

Posted

[quote name='Ziutka']I zbieram nadal rzecz jasna :cool3:
A Tomcug jest ze[B] Świętokrzyskiego[/B] o ile się nie mylę :placz: :placz: :placz:[/quote]

Dokładnie, do Warszawy to kawałek drogi. :cool1:

Posted

[quote name='beam6']Jeżeli możesz podrzucić na Gocław to zapraszam :lol:

Co prawda dzisiaj wyjedżam ale wracam w niedzielę po południu i możemy się umówić :razz:[/quote]
Ok...jak wrócisz to się tutaj odezwij i się zgadamy ;)

Zmysł a na jaki cel Ty zbierasz ???

Posted

[quote name='Ziutka']Ok...jak wrócisz to się tutaj odezwij i się zgadamy ;)

Zmysł a na jaki cel Ty zbierasz ???[/quote]
na protezę ręki 19-letniego Dominika z Zamościa

Posted

[quote name='Zmysł']na protezę ręki 19-letniego Dominika z Zamościa[/quote]

Hmmmmm, mam problem: ponieważ nakrętki zbierają (na moją prośbę) dwa domy z Zamościa i jeden spod a na dodatek moje miejsce urodzenia to Zamość :roll: to chciałabym tę "zamojską" część przekazać Zmysłowi.

Co Wy na to ? Czy to będzie w porządku ?