Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no i się popłakałam..

mam u siebie 10 psów z Krzyczek i jestem tak emocjonalnie związana z psami z tego rejonu.
już wiedziałam jak go zabrać do mnie.
żaluję, że nie zdązyłam.:-(:-(:-(

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety Dziadek nie doczekał pomocy a widze ze tyle ciotek o nim myslało moze dzieki Dziadkowi znajde pomoc dla biedniej starszej suni.
Sunia w tamtym roku została znaleziona po wypadku samochodowym.Ma problemy przednią łapka.Poprostu źle sie zrosła. Sunia jest bojażliwa choc widze z jej zachowania ze to jest typ "chciała bym a sie boje'. Niestety sunia siedzi całe dnie i noce w garazu i nie chce wyjsc. Jej zycie to jedzenie, spanie i sr... ona na dzien dzisiejszy wyglada jak tapaczan..Taka szeroka i utyta coz sie dziwic jak przejdzie pare krokow i ucieka na posłanie. Jej otylosc niestety nie jest dobra tez na łapke. Ona potrzebuje troche zainteresowania i oczywiscie diety.Nie wiem czy po tak dlugim czasie cos da sie jeszcze zrobic z łapką.
To pies z gatunku całkowitej nieadopcji bo którz wezmie psa kundla,kaleke, grubego,bojacego i na dodatek starego?

Oczywiscie ze lat jej nie ujmiemy ani nie dodamy cech rasowca ale jak najbardziej mozemy ją odchudzic, pokazac ze nie kazdy człowiek to lęk a moze i łapka bedzie zdrowa? Tylko jakie to sznase jak 1;1000:placz:

Posted

:-(:-( miałam nadzieję, że będzie żył (tak jak nasz psiak), że znajdzie się ktoś kto podaruje mu odrobinkę serca, dzięki któremu psiaki mają wolę życia... i zachodzi w nich ta piękna przemiana.. ze schorowanego staruszka w staruszka pełnego życia i radości...

Posted

Pierwszy raz weszłam na ten watek. Przeczytałam...:-( Za póżno.
To bardzo smutne. Smutne,że stare psy nie moga liczyć u niektórych nawet na nędzna emeryturę.
Dziadek jest juz spokojny ,nic go nie boli. Pomyślcie jednak,ze mimo wszystko,te ostatnie tygodnie moze były najszczesliwszymi w ostatnim okresie jego zycia. Ktoś sie nim interesował,pogłaskał ,miał pełną michę i miejsce z którego nie był przeganiany . Nawet,jesli to było tylko miejsce pod schodami.

Wiem ,że to mało ,ale...

Posted

mam u siebie taką nieadopcyjną ,grubaśną fFifi ,jak zwolnią się boksy po szczeniorach to pomyślę jak ją ściągnąć.
połączyłabym ją wtedy z Fifi i na dietkę.
Fifulec jest b. towarzyski i nie może być sam.

Posted

mariamc napisał(a):
mam u siebie taką nieadopcyjną ,grubaśną fFifi ,jak zwolnią się boksy po szczeniorach to pomyślę jak ją ściągnąć.
połączyłabym ją wtedy z Fifi i na dietkę.
Fifulec jest b. towarzyski i nie może być sam.

Ojej iskierka zaswieciła dla grubasinskiej rudej. Bedziemy czekac

• 1 month later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...