Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Używa ktoś ? Co o tym myślicie ? Dla mnie są świetne ! :cool3: Dobrze się mydli,ładnie pachnie,potrafi wybawić brzydki zapach (szczególnie,że mój uwielbia się kąpać w różnych bajorkach :loveu:). Co myślicie o tych kosmetykach ?

Posted

Ja niedawno kupiłam mojej suni odżywkę kokosową :cool3:. Według mnie sprawdza się bardzo dobrze, jak skończy się nam szampon z Beaphara, to chyba wezmę któryś z Khary ;). A jak ma się Khara na przykład doJean Pierre Hery?

Posted

Uzywalam perfumu o zapachu cynamonowym, dostal moj pies w prezencie , nie kupilabym go wiecej - fakt zapach taki jak producent podaje, ale bardzo szybko sie ulatnia...

Posted

Używał ktoś [SIZE=2]Khara Spray odświeżający oddech dla psów? W opisie, spray [/SIZE]rozmiękcza osad na zębach, a poszukuję czegoś, co ułatwi usunięcie kamienia nazębnego.

• 1 month later...
Posted

Kupiłam dla psiaka spray wybielający Khara Alaska i jest po prostu genialny :loveu:
ładnie wybiela, włos jest przepiękny w dotyku, i cudownie pachnie (choć dość intensywnie).

• 5 weeks later...
Posted

Na etykiecie szaponu napisane jest,aby troche rozcięczyć :razz:
Ja to jestem zachwycona i teraz kończy mi sie szaponik,wiec kupie teraz inny :razz:
I właśnie myślałam nad tym spray'em wybielającym :evil_lol:

Posted

Używałam przez dwa lata szamponu i odżywki firmy KHARA. Teraz kupiłam GOTLIEB i muszę powiedzieć że jestem bardziej zadowolona z wyglądu szaty mojej yorusi. Włos wygląda dłużej świeżo , osypuje się łątwiej z wszystkich paprochów i pachnie tak delikatnie. A przy tym cena fajna.

Posted

Przecież nie musi być koniecznie dla psów długowłosych (swojej suni nie wystawiasz i z tego co wiem i tak ma być strzyżona ;)).
Najpierw najlepiej jest zastanowić się czego oczekujemy od szamponu (jaką sierść ma nasz pies), w opisach jest napisane na co bardziej "działa" szampon.

Ja niedługo kupuję prawdopodobnie ten szampon:
[URL="http://animalia.pl/produkt,9136,161,Khara_Fructive_Szampon_nadaj%C4%85cy_po%C5%82ysk_z_wi%C5%9Bni%C4%85.html"]Khara Fructive Szampon nadający połysk z wiśnią dla psów 200ml - profesjonalne kosmetyki - czystość - dla psów - sklep zoologiczny Animalia.pl[/URL]

Z Khary ostatnio przyjechał do nas płyn do czyszczenia uszu i spray magic lotion, jestem zadowolona i sądzę, że te rzeczy będę kupować regularnie ;). Przy najbliższej okazji składania zamówienia w animalii wezmę ten szampon i płyn do czyszczenia oczu - z khary :cool3:.

Posted

Zastanawiałam się jakiś czas nad Hery, ale doszłam do wniosku, że cena jest ciut za wysoka, a ja nie potrzebuję jakiegoś genialnego szamponu, bo i tak swojego psa nie mogę wystawiać ;).
Najpierw możesz kupić Kharę, potem Hery i przekonasz się z czego jesteś bardziej zadowolona.

• 2 months later...
  • 2 months later...
Posted

[quote name='Dynamique']O :crazyeye: Nie widziałam jeszcze tego wiśniowego :diabloti: Widocznie u Nas nie ma. Jak przetestujesz daj znać :cool3:[/quote]

Po wiśniowym szamponie i kokosowej odżywce sierść jest bardzo miła w dotyku, mięciutka i rzeczywiście się błyszczy, ale ona w sumie zawsze się błyszczała, więc ciężko powiedzieć, czy szampon ma w tym jakiś dodatkowy udział ;).
Kokosowa odżywka już się nam kończy, więc następnym razem biorę jabłkową i do tego szampon z kiwi :).

• 6 months later...
Posted

Kurcze, help :( zawsze szampon na wystawack kupowałam, teraz się dowiedziałam, że zamówienie nie dojdzie więc mam sobie szukac innego źródła na tydzień przed Kielcami...
Tu jest ten szampon, nawet się u nich zarejestrowałam, a dalej nie wiem jak to zamówic i juz mnie trafia:
[url=http://portal.animalia.pl/produkt,9115,161,Khara_Szampon_intensyfikujący_kolor_biały_dla_psów_200ml.html]Khara Szampon intensyfikujący kolor biały dla psów 200ml - profesjonalne kosmetyki - czystość - dla psów - sklep zoologiczny Animalia.pl[/url]

Ba, dali nawet super instrukcję:
[QUOTE]Jak działa koszyk?
Każdy produkt ze sklepu możesz włożyć do koszyka, klikając na ikonkę. Ilość wybranych towarów oraz wartość zakupów wyświetlana jest w okienku koszyka (na górze, po prawej stronie ekranu).[/QUOTE]
Czyli kurde w co mam kliknąć? ;///

A może zna ktoś stronkę jakiegos normalnego sklepu posiadającego ten szampon ? (ale ta odmiana, z niebieską łapką na opakowaniu, 200ml a nie litrowy, intensyfikujący kolor biały-bo nie wszędzie ta odmiana jest) szukam nerwowo, szukam i sz*ag mnie juz trafia.....