Dynamique Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Używa ktoś ? Co o tym myślicie ? Dla mnie są świetne ! :cool3: Dobrze się mydli,ładnie pachnie,potrafi wybawić brzydki zapach (szczególnie,że mój uwielbia się kąpać w różnych bajorkach :loveu:). Co myślicie o tych kosmetykach ? Quote
Illusion Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Ja niedawno kupiłam mojej suni odżywkę kokosową :cool3:. Według mnie sprawdza się bardzo dobrze, jak skończy się nam szampon z Beaphara, to chyba wezmę któryś z Khary ;). A jak ma się Khara na przykład doJean Pierre Hery? Quote
sota36 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Uzywalam perfumu o zapachu cynamonowym, dostal moj pies w prezencie , nie kupilabym go wiecej - fakt zapach taki jak producent podaje, ale bardzo szybko sie ulatnia... Quote
ewa.c Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Używał ktoś [SIZE=2]Khara Spray odświeżający oddech dla psów? W opisie, spray [/SIZE]rozmiękcza osad na zębach, a poszukuję czegoś, co ułatwi usunięcie kamienia nazębnego. Quote
martyna. Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 A powiedzcie mi...Czy szampony tej firmy to koncentraty ? Nigdzie nie moge znaleźć info na temat rozcięczania..:/ Jeśli nie to jak z ich wydajnością? Quote
kingula Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Kupiłam dla psiaka spray wybielający Khara Alaska i jest po prostu genialny :loveu: ładnie wybiela, włos jest przepiękny w dotyku, i cudownie pachnie (choć dość intensywnie). Quote
Light of Shin-Ra Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 U mnie dość ładnie się sprawdził Magic lotion odżywka+antystatyk. Włos nie był sztywny a tak nie fruwał. Mam jeszcze szampon do czarnego ale jak ostatnio kąpałam psa to zapomniałam, że go mam:placz:. Quote
Dynamique Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Na etykiecie szaponu napisane jest,aby troche rozcięczyć :razz: Ja to jestem zachwycona i teraz kończy mi sie szaponik,wiec kupie teraz inny :razz: I właśnie myślałam nad tym spray'em wybielającym :evil_lol: Quote
dysia-u Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Używałam przez dwa lata szamponu i odżywki firmy KHARA. Teraz kupiłam GOTLIEB i muszę powiedzieć że jestem bardziej zadowolona z wyglądu szaty mojej yorusi. Włos wygląda dłużej świeżo , osypuje się łątwiej z wszystkich paprochów i pachnie tak delikatnie. A przy tym cena fajna. Quote
MakeBelieve Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Hmm a czy jest szampon z Khary dla psiaków długowłosych? Bo nigdzie znaleźć nie mogę.... Quote
Dynamique Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Z tego co wiem to oni chyba nie mają posdziału na szampony dla psów krótkowłosych i długowłosych ;) Quote
MakeBelieve Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Kurcze..... Bo chcę kupić dla mojej Daisy jakiś szampon, a nie wiem jaki :/ Quote
Illusion Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Przecież nie musi być koniecznie dla psów długowłosych (swojej suni nie wystawiasz i z tego co wiem i tak ma być strzyżona ;)). Najpierw najlepiej jest zastanowić się czego oczekujemy od szamponu (jaką sierść ma nasz pies), w opisach jest napisane na co bardziej "działa" szampon. Ja niedługo kupuję prawdopodobnie ten szampon: [URL="http://animalia.pl/produkt,9136,161,Khara_Fructive_Szampon_nadaj%C4%85cy_po%C5%82ysk_z_wi%C5%9Bni%C4%85.html"]Khara Fructive Szampon nadający połysk z wiśnią dla psów 200ml - profesjonalne kosmetyki - czystość - dla psów - sklep zoologiczny Animalia.pl[/URL] Z Khary ostatnio przyjechał do nas płyn do czyszczenia uszu i spray magic lotion, jestem zadowolona i sądzę, że te rzeczy będę kupować regularnie ;). Przy najbliższej okazji składania zamówienia w animalii wezmę ten szampon i płyn do czyszczenia oczu - z khary :cool3:. Quote
MakeBelieve Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Hmmm no to jaki? W sumie... Co jest lepsze i bardziej sie oplaca? Khara czy Hery? Bo w sumie moze ja bym jej kupila i ten szampon :cool3: Quote
Illusion Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Zastanawiałam się jakiś czas nad Hery, ale doszłam do wniosku, że cena jest ciut za wysoka, a ja nie potrzebuję jakiegoś genialnego szamponu, bo i tak swojego psa nie mogę wystawiać ;). Najpierw możesz kupić Kharę, potem Hery i przekonasz się z czego jesteś bardziej zadowolona. Quote
MakeBelieve Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Chyba tak zrobię, ten właśnie kupię co mi podałaś ^^ Sprezentuję Daisy na świeta ;) A ja musze malej tu galeryję zrobić.... Quote
Dynamique Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 O :crazyeye: Nie widziałam jeszcze tego wiśniowego :diabloti: Widocznie u Nas nie ma. Jak przetestujesz daj znać :cool3: Quote
Elitesse Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 ja w niedziele stalam sie przez przypadek wlascicielka pudru Alaska- i po pierwszym uzyciu efekt zadowalajacy :) Quote
Dynamique Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 Mam pytanie. Czy ktoś używał szamponów do czarnej i białej sierści ? Czy rzeczywiscie widać efekty ? Quote
Illusion Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 [quote name='Dynamique']O :crazyeye: Nie widziałam jeszcze tego wiśniowego :diabloti: Widocznie u Nas nie ma. Jak przetestujesz daj znać :cool3:[/quote] Po wiśniowym szamponie i kokosowej odżywce sierść jest bardzo miła w dotyku, mięciutka i rzeczywiście się błyszczy, ale ona w sumie zawsze się błyszczała, więc ciężko powiedzieć, czy szampon ma w tym jakiś dodatkowy udział ;). Kokosowa odżywka już się nam kończy, więc następnym razem biorę jabłkową i do tego szampon z kiwi :). Quote
Dynamique Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Teraz po weekendzie zamawiam czarny i jak przetestuję to dam znać :diabloti: Quote
Dynamique Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Uwaga, uwaga od dzisiaj jestem już właścicielem tego szamponu. Od soboty ma się oceplić to wypróbuje na kundlu :cool3: Quote
McDzik Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Kurcze, help :( zawsze szampon na wystawack kupowałam, teraz się dowiedziałam, że zamówienie nie dojdzie więc mam sobie szukac innego źródła na tydzień przed Kielcami... Tu jest ten szampon, nawet się u nich zarejestrowałam, a dalej nie wiem jak to zamówic i juz mnie trafia: [url=http://portal.animalia.pl/produkt,9115,161,Khara_Szampon_intensyfikujący_kolor_biały_dla_psów_200ml.html]Khara Szampon intensyfikujący kolor biały dla psów 200ml - profesjonalne kosmetyki - czystość - dla psów - sklep zoologiczny Animalia.pl[/url] Ba, dali nawet super instrukcję: [QUOTE]Jak działa koszyk? Każdy produkt ze sklepu możesz włożyć do koszyka, klikając na ikonkę. Ilość wybranych towarów oraz wartość zakupów wyświetlana jest w okienku koszyka (na górze, po prawej stronie ekranu).[/QUOTE] Czyli kurde w co mam kliknąć? ;/// A może zna ktoś stronkę jakiegos normalnego sklepu posiadającego ten szampon ? (ale ta odmiana, z niebieską łapką na opakowaniu, 200ml a nie litrowy, intensyfikujący kolor biały-bo nie wszędzie ta odmiana jest) szukam nerwowo, szukam i sz*ag mnie juz trafia..... Quote
Recommended Posts