Rybka_39 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Juz edytowane, a w ogloszeniach wiele osob Ci pomoze.;) Quote
aniulka111 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Angie :)']http://telezoo.pl/ogloszenia/-ja-tez-chce-byc-kochany-orzeszek-czeka----kontakt-w-sprawie-adopcji-cyganeczka5-op-pl_188.html Angie :megagrin: buzka dla Ciebie. ty tez nas wspierasz od samego poczatku! Quote
aniulka111 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Ciesze sie. Tak naprawde to gdyby nie kochana BBeta nawet by nie bylo tego watku :lol: Quote
Rybka_39 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 On jest sliczny i pewnie szybko znajdzie domek.;) Quote
aniulka111 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Mam nadzieje, ze bedzie tak jak piszesz. A ja mam wrazenie, ze nikt go nie chce. Poza tym zastanawiam sie jak rozpoznac czy ta osoba bedzie sie nim dobrze zajmowac i nie potraktuje go jak ostatni wlasciciele Quote
Rybka_39 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 A czy on jak byl znaleziony miał obrożę? Nie ma chipa? Quote
aniulka111 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Nie mial obrozy, myslisz, ze moze miec chipa? Quote
aniulka111 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Myslisz, ze każdy wet jest w stanie to sprawdzic? Rozwiesilam ogloszenia, ze szukamy wlasciciela, ale nikt sie nie zglosil jeszcze. Quote
aniulka111 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Patrole straży miejskiej wyposażone są w czytniki do chipów to wiem, ale ciekawa jestem jak jest w klinikach Quote
aniulka111 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 :multi:dopiero wrocilismy od Orzeszka dzisiaj zdjecia jutro relacja napisze tylko tyle, ze Orzeszek jest KOCHANY Przepraszam za sexi stroj mojego taty :angryy:kurcze cos sie dzieje z kompem nie moge wgrac reszty zdjec zmuszona jestem zrobic to jutro Quote
aniulka111 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 No wiec tak musialam zmienic komputer, jestem teraz u brata, poniewaz na naszym zadomowil sie jakis wirus:angryy::mad: szkoda, ze nie udalo sie wstawic wiecej zdjec ale jak tylko mi sie uda zaraz je tu wstawiam No wiec zabralam wczoraj ze soba synka tak jak obiecalam, mialam pewne obiekcje bo Dawid jest z tych dzieci co lubia i potrafia pieskowi "umilic" zycie. Tylko Dedek wysiadł z samochodu przy jego boku pojawil sie Orzeszek, szczesliwy i merdajacy ogonkiem:p. Dawid nawet długo sie nie zastanawial i juz po chwili wzial pieska w obroty:lol:. Lapal go za ogon, przytulal sie i mowil pieskowi: Kocham Cie:loveu:, a ten nic siedzial grzecznie i nawet nie dal odczuc D ze ten jest natretny i mu sie narzuca:evil_lol: Potem byla proba zalozenia pieskowi obrozy i smyczy, z obroza jakos sobie dalismy rade, ale ze smycza bylo troszke gorzej. Dal se przypiac, ale nie bylo mowy o chodzeniu na niej. Skakal na niej jak kangur, troszke to smiesznie wygladalo. Mam nadzieje, ze brak tej umiejetnosci nie zniecheci potencjalnych wlascicieli. No a tak ogolnie to Orzech jest kochany, taki radosny i pogodny. Gdybym miala pieniazki na jego utrzymanie pewnie juz bym go nie wypuscila z rak, no ale niestety:-( Nie wiem co wiecej napisac, w razie czego zadawac pytania. Ja zaraz postaram sie wgrac reszte zdjec Quote
aniulka111 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Zreszta widac na tej fotce jak Orzeszek był wpatrzony w dawidka:cool3: A tak sie slicznie klad na pleckach jak Dawidek go mizial Quote
Rybka_39 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 ;)Hej, melduje pośpiesznie, że dzis wyjezdzam ale jutro ogłoszenia będą. Quote
aniulka111 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Rybka_39 napisał(a):;)Hej, melduje pośpiesznie, że dzis wyjezdzam ale jutro ogłoszenia będą. Oczywiscie Rybko jedz i wracaj szybko. Czekamy Milej soboty Quote
aniulka111 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 ziele77 no niestety nie dam rady wstawic reszty zdjec, przegralam je na tamtego kompa i wykasowalam z aparatu. a tam mamy jakiegos wirusa Quote
aniulka111 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 mam nadzieje ze to nie stanowi problemu:oops: Quote
ziele77 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Nie jest to problem, zdjęć i tak już ma dużo.Byłam tylko ciekawa jak wygląda jak stoi, bo podobny jest do wyżełka :p Quote
aniulka111 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 bede za jakies 2 godz mamy gosci i nie mam jak odp Quote
aniulka111 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 ......................................... Quote
ziele77 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Byłoby super gdyby się okazało, że Orzeszek ma czipa i ktoś go szuka.Jest śliczny i zadbany!Trzymam kciuki Orzeszku! Quote
aniulka111 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 ziele77 nie przejmuj sie najwazniejsze sa checi reszta nie zalezala od Ciebie:calus: a my jutro znow bedziemy u Orzeszka:loveu: Quote
Recommended Posts