BBeta Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Temat zakładam na prośbę [SIZE="3"]aniulka11, która czeka na aktywacje konta http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/93e962f88be659b1.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b3b841a813fb1114.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/414057ef1f364c35.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b5445d0263135b82.html "Jakies trzy tygodnie temu przyblakal sie nam na dzialke sliczny mlody piesek (Łubiec okolice Warszawy, Puszcza Kampinoska). Problem w tym, ze nie mozemy go zatrzymac (sami mamy trzy psy i kota), a osoba ktora obiecala go zabrac wiecej sie nie pojawila. Kolejnym problemem jest to, ze dzialka nie jest ogrodzona i piesek wybiega na ulice, gdzie ponoc zaczepia okolicznych mieszkancow. Final tego taki, ze wczoraj byla u nas policja, ktora zostala wezwana przez pewna mila pania, ponoc piesek atakuje i nie mozna spokojnie przejsc. Wierzyc mi sie nie chce, bo to bardzo mily i przyjaznie nastawiony do ludzi piesek, raczej Pani jest osoba zadziorna i konfliktowa, ale... Nie znam psa, wiec nie jestem pewna. Pies teraz niestety jest uwiazany. Kolejny problem jest taki ze dzialka jest polozona na terenie Puszczy Kampinoskiej i biegajac tak po lesie bez obrozy i opieki naraza sie lesniczemu, co grozi odstrzalem :placz: Zostaly nam tylko dwa moze trzy dni na znalezienie kogos kto go przygarnie. Potem bedziemy zmuszeni oddac go do schroniska, czego nie chcemy robic :-( Piesek jest bardzo pogodny i towarzyski. Ma piekna, blyszczaca i zadbana siersc. Cudne brazowe oczka i taki sliczny nosek, ktorym mnie poprostu urzekl. Czekam na kogos kto go pokocha!" Kontakt e-mail: [email protected] GG: 4005294 Quote
ziele77 Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 a coś więcej o orzeszku?jaki jest do ludzi, do dzieci?czy łagodny?w jakim jest wieku?jaki jest do psów?może są jakieś zdjęcia całej postury,jak jest duży? Quote
ziele77 Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 wiem, ze się przybłąkał,ale może przez dwa dni da się go jeszcze trochę bardziej poznać:roll: Quote
ziele77 Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 O! widzę, że aniulka11 ma już aktywne konto i jest na wątku:evil_lol: Quote
aniulka111 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Witam!!! To ja Aniulk11 Niestety musialam zalozyc nowe konto bo tamte nadal nie jest aktywne i nie moglam nic napisac!!! Podbijam!!! Czy jest ktos kto przygarnie Orzeszka?! Quote
aniulka111 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 HOP! Prosze. Liczy sie czas. Pies nie moze u mnie zostac! Nie chce oddawac go do schroniska:shake::-( Quote
aniulka111 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Nikt nie zaglada do Orzeszka :placz: A on taki cudowny i kochany jest! Quote
ziele77 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Może się uda aby spędzić z psiakiem choć kilka godzin w domu, żeby zobaczyć jak się zachowuje w domowych warunkach.Przydało by się zdjęcie całego pieska,najlepiej przy człowieku zeby widać było jakiej jest postury...:roll: Quote
aniulka111 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 ciezko bedzie bo ja jestem sama z malym dzieckiem a nie mam mozliwosci dojechania tam, maz pracuje praktycznie cale dnie. postaram sie cos wymyslec, moze przetrzymamy go jeszcze do soboty, niedzieli to wtedy tam pojade. Teraz mi sie przypomnialo, ze tej nocy co sie przyblakal (bylismy tam na ognisku) spedzil praktycznie cala noc u mnie na kolanach. po ognisku postanowilam wziasc go do domku zeby sobie odpoczal ze mna. Ladnie sie polozyl na wyrko i spalismy tak do rana:cool3: Wiec grzecznie sie zachowywal, nie rozrabial, taka przytulanka. No i pierwsze co mi sie rzucilo w oczy to to ze byl bardzo zadbany, ladna pachnaca sierc, wiec wniosek taki ze musial przebywac u kogos w domku. Quote
aniulka111 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 No i dodam, ze byl tam wtedy jeszcze piesek i sunia i ladnie sie bawily, nie byly do siebie agresywne, wrecz przeciwnie. Oczywiscie na poczatku byly do siebie nieufne, ale teraz jest inaczej Quote
Angie :) Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='aniulka111']hop :shake: wrzuccie go prosze tutaj - bezplatne: [FONT=Palatino Linotype]http://www.anatoliandog.pl/index.php?o=baza&kategoria=6[/FONT] Quote
aniulka111 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Prosimy czy ktos nam pomoze Orzeszek chyba nikomu sie nie podoba :-( Quote
aniulka111 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Strasznie mi smutno, bo chcialabym aby Orzeszek mial swoj domek i kochajacych wlascicieli, ale widze, ze marne szanse. Naprawde wzielabym go, ale sama mam trzy pieski i kota. Do rodzicow tez juz nie mam opcji go dac, bo tam tez jest spora gromadka, jeden duzy piesek, trzy mniejsze i dodatkowo trzy szczeniaczki. Quote
Angie :) Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 aniulka111 napisał(a):Strasznie mi smutno, bo chcialabym aby Orzeszek mial swoj domek i kochajacych wlascicieli, ale widze, ze marne szanse. Naprawde wzielabym go, ale sama mam trzy pieski i kota. Do rodzicow tez juz nie mam opcji go dac, bo tam tez jest spora gromadka, jeden duzy piesek, trzy mniejsze i dodatkowo trzy szczeniaczki. kurcze ja tez nie moge wziazc zadnego psiaka - przepelnienie a poza tym czy zna ktos osobe ktora wynajmie mieszkanie w Wawie i zgodzi sie na kilka psiakow? :shake: jezeli tak to sie przeprowadzam i od razu adoptuje gromadke...:cool3: Quote
aniulka111 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Rozmawialam teraz z mezem i powiedzial, ze Orzeszek bardzo smutny jest odkad musi byc na uwiezi. Strasznie sie szarpie i piszczy:-( Maz puscil go teraz aby bidulek troszeczke rozprostowal sobie kosci. Pytalam sie czy zauwazyl jakies oznaki bycia agresywnym, ale on mowi, ze nic takiego nie zauwazyl. Wiec nie wiem dlaczego sasiedzi sie poskarzyli na niego:angryy: Quote
aniulka111 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 :-( nawet nikt nie podbija jedyna moja nadzieja w dobrej duszyczce Angie Piesek jest u nas tylko do niedzieli! Quote
Angie :) Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 aniulka111 napisał(a):orzeszek chyba sie Wam nie podoba:-( niestety ja tez wyfruwam z pracy a w domku bede dopiero po 23 :( Quote
auraa Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 on sie chyba komuś zgubił. Moze jakieś ogłoszenia, plakaciki. A jakiej jest wielkości? Quote
aniulka111 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Jest taki do kolana. Problem w tym ze ja nie mam czasu i mozliwosci na takie oglaszanie sie w okolicy. I co tu robic??? poradzcie Quote
aniulka111 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 :-(Ludzie apeluje!!! Byl dzisiaj lesniczy chca zabrac psa! Nie mamy duzo czasu! Quote
Recommended Posts