Jump to content
Dogomania

dziadzio Aronek po wylewie i nieudanej adopcji :( Potrzebne pieniążki. ZA TM

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mysia_']a może ktoś ma coś na bazarek? :cool3: Doda_ jakby coś się znalazło, a ktoś nie umie zrobić to mogłabyś zrobić? ;)[/quote]

oczywiscie, jak najbardziej!
zrobię bazarek.. cioteczki - zaglądnijcie do szafy...

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kamila_s']mysia w nastepnym tygodniu przeleje 80zl!!;)
bedzie ciut wiecej i bedzie na lekarstwa!!!;)
kto pomoze jeszcze??[/quote]

kochana jesteś :loveu:

[B][quote name='Doda_'][/B]
[B]oczywiscie, jak najbardziej! [/B]
[B]zrobię bazarek.. cioteczki - zaglądnijcie do szafy...[/B]
[B][/quote][/B]

no ciotki do roboty :cool3: ja też czegoś poszukam ;)

Posted

Leki mamy do końca roku zell, caniviton jak będzie się kończył dam znać, Aronek ma humor nie ma dodatkowych objawów zdrowotnych energia jest chęć do zabawy jest aż nadto, na spacerach potrafi mi nawiać dla draki niby idzie za nami bo chodzi bez smyczy, odwracam się a on ucieka w przeciwnym kierunku ja po niego a on drugą drogą do domu, tak więc rozrabia na całej linii. Jednak gwarancji nie daje, że zawsze będzie dobrze przed nami zima to najgorszy okres dla psów chorych na stawy, o ile nic się nie przy pląta powinno być dobrze. Jednak musimy zakładać, też drugi wariant, więc kasę Mysiu zbieraj oby potrzebna nie była. Co potrzeba na bazarek czego mam szukać u siebie. A i jeszcze jedno zell kupie już teraz niestety czasem jest z nim problem szukamy po rożnych aptekach.

Posted

nawet nie wiesz jak się ciesze, że Aronek tak dobrze sie czuje :loveu: co nie zmiana faktu - Aron nie rozrabiaj tam ciotce za bardzo :mad: :evil_lol:

A na bazarek to można wszystko :eviltong: ciuchy, płyty, książki, figurki, maskotki, itd. itd. :cool3:

Posted

[quote name='Inez de Villaro']Nie doszły jeszcze moje pieniadze?[/QUOTE]

o jak dobrze, że ktoś tu w końcu coś napisał :loveu: od 3 dni nie mogłam wejść na wątek, teraz dopiero z subskrypcji mi się udało...

kasa dotarła ;)
40 zł - Inez de Villaro + znajoma
bardzo dziękujemy :multi::loveu:

Posted

[quote name='Mysia_']o jak dobrze, że ktoś tu w końcu coś napisał :loveu: od 3 dni nie mogłam wejść na wątek, teraz dopiero z subskrypcji mi się udało...[/QUOTE]

mi dogo tez wariuje :wallbash:
nie moge wchodzić na wątki przez banerki, nie moge zmieniać czcionki, wielkość a kolory to musze najpierw dac posta, potem go edytować to dopiero mogę kolorki zmienic :splat: ale głupie :comp26:
jak się miewa kochany Aronek?

Posted

coś pusto tu ostatnio :-(
Ciotki jednak o Aronku pamiętają ;):loveu:
35 zł - jusstyna85­/dokładka do leków/pozostało­ść po Majce
50 zł - monica_20
40 zł- Kaas_1
dziękujemy :multi:

Posted

mysia dostalam;)
w piatek wyslalam 80zl wiec w poniedzialek juz powinno byc;)
Monica..starsznie mi przykro z powodu Twojej Klarci:-(:-(
Sati tez odeszla...:-(:-(
teraz tym bardziej musimy pamietaj o naszym Aroneczku!!!!

Posted

zajrzyjcie prosze Chojrak nie ma kasy na hotel:-(:-(
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/ksiazki-kurtka-dla-psa-roznosci-na-wystarszonego-chojraka-z-olkusza-do-17-11-godz-23-a-172967/[/url]