Doda_ Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='Mysia_']a może ktoś ma coś na bazarek? :cool3: Doda_ jakby coś się znalazło, a ktoś nie umie zrobić to mogłabyś zrobić? ;)[/quote] oczywiscie, jak najbardziej! zrobię bazarek.. cioteczki - zaglądnijcie do szafy... Quote
Mysia_ Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 [quote name='Kamila_s']mysia w nastepnym tygodniu przeleje 80zl!!;) bedzie ciut wiecej i bedzie na lekarstwa!!!;) kto pomoze jeszcze??[/quote] kochana jesteś :loveu: [B][quote name='Doda_'][/B] [B]oczywiscie, jak najbardziej! [/B] [B]zrobię bazarek.. cioteczki - zaglądnijcie do szafy...[/B] [B][/quote][/B] no ciotki do roboty :cool3: ja też czegoś poszukam ;) Quote
lena13 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Leki mamy do końca roku zell, caniviton jak będzie się kończył dam znać, Aronek ma humor nie ma dodatkowych objawów zdrowotnych energia jest chęć do zabawy jest aż nadto, na spacerach potrafi mi nawiać dla draki niby idzie za nami bo chodzi bez smyczy, odwracam się a on ucieka w przeciwnym kierunku ja po niego a on drugą drogą do domu, tak więc rozrabia na całej linii. Jednak gwarancji nie daje, że zawsze będzie dobrze przed nami zima to najgorszy okres dla psów chorych na stawy, o ile nic się nie przy pląta powinno być dobrze. Jednak musimy zakładać, też drugi wariant, więc kasę Mysiu zbieraj oby potrzebna nie była. Co potrzeba na bazarek czego mam szukać u siebie. A i jeszcze jedno zell kupie już teraz niestety czasem jest z nim problem szukamy po rożnych aptekach. Quote
Mysia_ Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 nawet nie wiesz jak się ciesze, że Aronek tak dobrze sie czuje :loveu: co nie zmiana faktu - Aron nie rozrabiaj tam ciotce za bardzo :mad: :evil_lol: A na bazarek to można wszystko :eviltong: ciuchy, płyty, książki, figurki, maskotki, itd. itd. :cool3: Quote
Kamila_s Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 KOCHANY ARONEK..tak sie ciesze,ze mu lepiej!!!!:loveu: Quote
Doda_ Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 ok to zdjęcia rzeczy i opisy (cena wywolawcza tez!!) prosze wyslac na email [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] a na pw dajcie znac ze wyslaliscie email, rzadko zagladam na poczte :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 przyszła wpłata :cool3: 20 zł - nona dziękujemy :loveu: Quote
Inez de Villaro Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Nie doszły jeszcze moje pieniadze? Quote
Mysia_ Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 [quote name='Inez de Villaro']Nie doszły jeszcze moje pieniadze?[/QUOTE] o jak dobrze, że ktoś tu w końcu coś napisał :loveu: od 3 dni nie mogłam wejść na wątek, teraz dopiero z subskrypcji mi się udało... kasa dotarła ;) 40 zł - Inez de Villaro + znajoma bardzo dziękujemy :multi::loveu: Quote
Doda_ Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 [quote name='Mysia_']o jak dobrze, że ktoś tu w końcu coś napisał :loveu: od 3 dni nie mogłam wejść na wątek, teraz dopiero z subskrypcji mi się udało...[/QUOTE] mi dogo tez wariuje :wallbash: nie moge wchodzić na wątki przez banerki, nie moge zmieniać czcionki, wielkość a kolory to musze najpierw dac posta, potem go edytować to dopiero mogę kolorki zmienic :splat: ale głupie :comp26: jak się miewa kochany Aronek? Quote
Inez de Villaro Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Bardzo proszę o zajrzenie na watek psa, którego niedługo nie będzie....bo jest za stary... [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13375794#post13375794[/URL] Quote
Mysia_ Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 wpłata dla Aronka :razz: 10 zł - grzenka dziękujemy :loveu: Quote
Mysia_ Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 dzisiejsze wpłaty: 20 zł - iwonamaj 10 zł - tomcug dziękujemy :loveu: Quote
Mysia_ Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 coś pusto tu ostatnio :-( Ciotki jednak o Aronku pamiętają ;):loveu: 35 zł - jusstyna85/dokładka do leków/pozostałość po Majce 50 zł - monica_20 40 zł- Kaas_1 dziękujemy :multi: Quote
Doda_ Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 zaglądam, zaglądam :) jak tam zdrowie Aronka? Quote
Mysia_ Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='Doda_']zaglądam, zaglądam :) jak tam zdrowie Aronka?[/QUOTE] chyba wszystko w porządku? ;):cool3: Quote
Mysia_ Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Przyszła wpłata: 10 zł - Bjuta dziękujemy :loveu: Quote
Mysia_ Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 no i kolejne wpłaty od niezastąpionych ciotek :loveu: 30 zł - ZEKIYE 20 zł - EMILIA2280 dziękujemy :multi: Quote
Kamila_s Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 mysia wyslij mi te dane bo ja jestem gamon i zawsze je gubie:oops::oops: a na nowy dzien pozdrawiam kochanego Aronka i Lenke!!;) Quote
Mysia_ Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Kamilko dane dostałaś? :cool3: Wpłata dla Aronka: 10 zł - Lu_Gosiak dziękujemy :multi: Quote
Monica_20 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Jak tam zdrówko Aronka? Moja Klarcia niestety nie dała rady :placz:Tak bardzo za nią tęsknie :placz: Sati tez odeszła :-( Trzymaj się Aronku, Tobie musi się udać. Quote
Kamila_s Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 mysia dostalam;) w piatek wyslalam 80zl wiec w poniedzialek juz powinno byc;) Monica..starsznie mi przykro z powodu Twojej Klarci:-(:-( Sati tez odeszla...:-(:-( teraz tym bardziej musimy pamietaj o naszym Aroneczku!!!! Quote
Mysia_ Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 niestety kiedyś odchodzą od nas nasi przyjaciele :-( Trzymaj się Monica jakoś... Kamilko, super - dziękujemy ;) Lenko, daj znać co tam u Arona :loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 zajrzyjcie prosze Chojrak nie ma kasy na hotel:-(:-( [url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/ksiazki-kurtka-dla-psa-roznosci-na-wystarszonego-chojraka-z-olkusza-do-17-11-godz-23-a-172967/[/url] Quote
Recommended Posts