Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 329
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zrobiłam nowe ogłoszenie na Allegro dla Mutu,w którym napisałam,że piesek miał już zaklepany domek,który się rozmyślił i piesek nadal szuka domciu;)może domki,które dzwoniły wcześniej się jednak odezwą;)

Posted

[IMG]http://i302.photobucket.com/albums/nn85/sabotazystka/DSC_74.jpg[/IMG]

Mutu to juz piekny podrostek. Czy on nadal spiewa jak wczesniej? I czy jest mozliwosc zrobienia mu fotki, takiej jak ta najpiékniéjsza- spiewajácego Mutu.

Posted

[quote name='emilia2280']Mutu to juz piekny podrostek. Czy on nadal spiewa jak wczesniej? I czy jest mozliwosc zrobienia mu fotki, takiej jak ta najpiékniéjsza- spiewajácego Mutu.[/QUOTE]
Już nie śpiewa, nauczył się czekać cierpliwie na swoją miske ;)

[IMG]http://i302.photobucket.com/albums/nn85/sabotazystka/DSC_76.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='magda_drakkar']Szkoda:diabloti:[/QUOTE]
Zależy dla kogo :diabloti:

[quote name='scarlet']witam czy ten psiak znalazł juz dom??[/QUOTE]
Nie, jeszcze nie :shake:

Dzisiaj idziemy na drugie szczepienie ;)

Posted

chciałabym dowiedzieć sie czegoś wiecej o psiaku - jaki ma charakter, jak będzie duzy, czy jest z niego ogromny psotniś czy już taki troszeczkę ułozony. Pytam, bo cudny psiak i chciałabym go wziąć, ale muszę wiedzieć więcej, zeby przedyskutować decyzję z mężem. I tak właściwie ile to cudo juz ma... rok??

Posted

Mutu ma ok. 14 tygodni, nie będzie dużym psem, wydaje mi się, że max 15kg (aktualnie waży troche ponad 3,5kg). Jest żywiołowy jak każdy szczeniak, czy ułożony? Zależy co rozumiesz przez to słowo. Jest pojętny, doskonale wie czym może się bawić, a czym nie (ku mojej "uciesze" preferuje zabawki piszczące... :diabloti:)
Uprzedzam, że to typowy pies kanapowy, sypia tylko w łóżku, najchętniej na poduszce :cool1: