Martunia Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Jaki on śliczny. :loveu: Tylko się dziwić, że jeszcze nie ma domu. :shake: Quote
MARCHEWA Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Zrobiłam nowe ogłoszenie na Allegro dla Mutu,w którym napisałam,że piesek miał już zaklepany domek,który się rozmyślił i piesek nadal szuka domciu;)może domki,które dzwoniły wcześniej się jednak odezwą;) Quote
Dorkaa Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 No Mutu, jak ci idzie szukanie domku :loveu:? Quote
Olusia Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Hop hop... Taki śliczny i jeszcze bez domu :( Quote
Magot Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Te oczy ma zabójcze:loveu::cool3: I pyszczek taki uśmiechnięty;) Quote
Waxy Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 I jak tam sprawa z psiakiem? Hop do góry Mutu! :multi: Quote
emilia2280 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [IMG]http://i302.photobucket.com/albums/nn85/sabotazystka/DSC_74.jpg[/IMG] Mutu to juz piekny podrostek. Czy on nadal spiewa jak wczesniej? I czy jest mozliwosc zrobienia mu fotki, takiej jak ta najpiékniéjsza- spiewajácego Mutu. Quote
BBeta Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 [quote name='emilia2280']Mutu to juz piekny podrostek. Czy on nadal spiewa jak wczesniej? I czy jest mozliwosc zrobienia mu fotki, takiej jak ta najpiékniéjsza- spiewajácego Mutu.[/QUOTE] Już nie śpiewa, nauczył się czekać cierpliwie na swoją miske ;) [IMG]http://i302.photobucket.com/albums/nn85/sabotazystka/DSC_76.jpg[/IMG] Quote
Magot Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='BBeta']Już nie śpiewa, nauczył się czekać cierpliwie na swoją miske ;)[/quote] Szkoda:diabloti: Quote
Dinka Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Jejku!!! Zakochalam sie. :loveu::loveu: Ten kolor futerka... i... te niebieskie oczy... Szybko znajdzie domek! :loveu::loveu: Quote
wanda szostek Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='Dinka']Jejku!!! Zakochalam sie. :loveu::loveu: Ten kolor futerka... i... te niebieskie oczy... Szybko znajdzie domek! :loveu::loveu:[/quote] Popieram, bo mnie też malec urzekł. Quote
Martunia Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Mutu na pierwszą! :loveu: Taki śliczny już dawno powinien znaleźć dom. Quote
BBeta Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 [quote name='magda_drakkar']Szkoda:diabloti:[/QUOTE] Zależy dla kogo :diabloti: [quote name='scarlet']witam czy ten psiak znalazł juz dom??[/QUOTE] Nie, jeszcze nie :shake: Dzisiaj idziemy na drugie szczepienie ;) Quote
scarlet Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 chciałabym dowiedzieć sie czegoś wiecej o psiaku - jaki ma charakter, jak będzie duzy, czy jest z niego ogromny psotniś czy już taki troszeczkę ułozony. Pytam, bo cudny psiak i chciałabym go wziąć, ale muszę wiedzieć więcej, zeby przedyskutować decyzję z mężem. I tak właściwie ile to cudo juz ma... rok?? Quote
BBeta Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 Mutu ma ok. 14 tygodni, nie będzie dużym psem, wydaje mi się, że max 15kg (aktualnie waży troche ponad 3,5kg). Jest żywiołowy jak każdy szczeniak, czy ułożony? Zależy co rozumiesz przez to słowo. Jest pojętny, doskonale wie czym może się bawić, a czym nie (ku mojej "uciesze" preferuje zabawki piszczące... :diabloti:) Uprzedzam, że to typowy pies kanapowy, sypia tylko w łóżku, najchętniej na poduszce :cool1: Quote
Recommended Posts