Alicja Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='BBeta']Pasuje? :hmmmm: Ona jest chyba innego zdania... :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak to spanielka :p Quote
zulugula Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 I domku dalej nie ma? A ja mysłałam, że były jakieś fajne domki zainteresowane Matusiem... W Rzeszowie są w schronie takie czekoladki. Gdyby się oferty na te piękności posypały, to warto się nimi troszkę powymieniać ;) Link do wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10660345#post10660345 [quote name='ewatr']Jest tez takie malutenkie czekoladowo- smietankowe słonko mniam :loveu:;) Mieszka w budynku w kontenerku i czeka na dom , jak sie tylko da to jest noszone na rękach i obcałowywane bo jest cudne ......ale na takie zbytki pracownicy nie mają za wiele czasu więc dom potrzebny od zaraz :roll: Tu na rekach u cioci Agi :lol: Qrcze jak ja kocham takie piękności :loveu: Quote
diuna_wro Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Tydzien mnie nie było i myślałam, że ten czekoladowy cukiereczek już w super domku, a tu nic.... Nie do wiary:shake: No dalej Mutu, hopsaj po dom! Podaje emaile do osób, która chcą szczenie: [email protected] [email protected] [email protected] Nie znam ich, ale może warto spróbować. Powinni mieć dom z ogrodem, bo taki wymóg postawiłam w moim ogłoszeniu. Warunki do ustalenia. Nie wiem też z jakiej miejscowości są, ale jeśli z Wrocławia - zobowiązuję się do wizyty przed i kontroli po. Quote
BBeta Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Chętnych było sporo, codziennie odzywał się ktoś nowy i było nawet kilku poważnych i konkretnych ludzi, których nie przerażały warunki adopcji niestety dziewczyna, o której pisałam tutaj nieźle namieszała, wszystkim zainteresowanym napisałam, że pies już znalazł dom i zaproponowałam im inne szczeniaki... Przez ostatnie dni cisza, nikt się nie odzywał Quote
ewatr Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='zulugula']... W Rzeszowie są w schronie takie czekoladki. Link do wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10660345#post10660345 Małe sprostowanie to czekoladowe cudo jest z Mielca a nie z Rzeszowa ;) wszystkie pieski z tamtego watku sa Mieleckie :lol: ale dziękujemy za pamieć o nich one tez bardzo bardzo potrzebuja domów bo schronisko to nie jest dobre miejsce na dorastanie :shake: A Wasze Mutu jest przecudowny az sie dziwie ze tyle czeka na dom :crazyeye: Quote
zulugula Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 qrcze przepraszam ewatr :oops: ;) Czekoladki muszą się trzymać razem. Może hurtowo domki fajne się posypią... BBeta, a nie masz kontaktu z tymi domkami, których poinformowałaś, że ogłoszenie nieaktualne? Ja zawsze biorę jakiś tel., żeby innej biedzie pomóc. Quote
Torzysława Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Co słychać u małego? Widzę, że domku jeszcze nie ma! A przeciez on taki uroczy..! Mutu do domku!! Quote
BBeta Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 [quote name='zulugula']BBeta, a nie masz kontaktu z tymi domkami, których poinformowałaś, że ogłoszenie nieaktualne? Ja zawsze biorę jakiś tel., żeby innej biedzie pomóc. Mam, ale tak jak napisałam zaproponowałam im już inne szczeniaki. Dwie panie pisały mi, że znalazły już pieski dla siebie, inna miała przejść się do najbliższego schroniska ;) Quote
Bewarka Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Mutu jest taki śliczny, że na pewno znajdzie ten jeden jedyny domek ;) Quote
akzs Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Heh widzę że się zakolegował z nowym legowiskiem spanielki :) Quote
BBeta Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Tak, legowisko mu się spodobało :cool3: Dostał przed chwilą wędzoną kość także mam chwile spokoju, moge swobodnie przemieszczać się po mieszkaniu i nikt za mną nie łazi :diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 http://i302.photobucket.com/albums/nn85/sabotazystka/DSC_74.jpg A Mutuś coraz to przystojniejszy. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
clockwork Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 jesoooo nadal cisza??? przecież to niemożliwe :crazyeye::crazyeye: wygłaskaj cioteczko Mutu odemnie :loveu: Quote
Recommended Posts