asher Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Anashar, koszulki doszły. Są prześliczne, dzięki :) Quote
Anashar Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Dziś wysłałem paczki do: marrrso ^^Aśka^^ Edyta_Dziwak monikach elapieczus1 sanda hanyg Israel michaeeel IBDG egradaska mili_7 kasiaprodex Kika i Czika ankap mysza1 (przesyłka do mnie wróciła, jako, że nie podałem nazwy firmy, posłałem jeszcze raz) Nie wysłałem do: artw - do tej pory nie dostałem adresu ankap - czekam na decyzję w sprawie koloru Na odbiór osobisty czekają koszulki dla: Agmika CanisFamiliaris casiopea Miniulka Do tej pory zapłaciłem: koperty: 31zł I wysyłka: 100zł II wysyłka: 75zł Do sprzedanai pozostały: Damskie 2x M stalowa niebieska 5x L stalowa niebieska 3x M biała 1x S biała 1x M różowa 1x S różowa 1x M żółta 1x L czerwona 1x XL czerwona Męskie 1x L czerwona 2x L czekoladowa 2x S khaki 1x XL czarna 1x L czarna Uff. I to by było na tyle... Nigdy więcej się w nic nie zaangażuje. Quote
Jade_Natalia Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Czy Mka stalowa niebieska jest jeszcze wolna? jeżeli tak, to ja bym ją chciała kupić:p Quote
Jade_Natalia Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Ok. W takim razie ja dzisiaj wpłacam kasę na konto:p Quote
Anashar Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Super :) Ale zaznaczam, że wysyłka nie dojdzie na święta, tylko już po nowym roku :-( Quote
kasiaprodex Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 akurat bede miała na gwiazdke.;) czy ja zamówilam tylko damska czy tez meska? Quote
Anashar Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 kasiaprodex, zamówiłaś 2 damskie :) Quote
Jade_Natalia Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Ja mam niestety chwilowy problem z internetem, kase wpłace w poniedziałek;) Quote
kasiaprodex Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Koszulki juz mam w domku:multi: ale na metce jest L a rozmiarowo sa inne. Czarna to S a niebieska M i jak ja mam zmiescic swoje co nie co:placz: Czy ewentualnie jakas koszulka damska o rozmiarach XL ale nie czerwona albo męska o rozmiarach M? Quote
14ruda Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Ja tam zawsze biore wieksze.Mozna se pzytyć albo wyprać w 90 stopniach w razie co:evil_lol: Quote
Anashar Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 kasiaprodex - niestety na rozmiaaru wpływu nie mam, nie miałem możliwości sprawdzić każdej koszulki :-( Z męskich najmniejsza to S, później dopiero L. Z damskich XL już nie mam :-( Quote
kasiaprodex Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 wiem wiem przecie ja pretensji nie mam.Nosic to bedzie miał kto.;)Tylko myslałam ze moze sie jeszcze cosik znajdzie to bym kupiła. Quote
kasiaprodex Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Anashar napisał(a):kasiaprodex - niestety na rozmiaaru wpływu nie mam, nie miałem możliwości sprawdzić każdej koszulki :-( Z męskich najmniejsza to S, później dopiero L. Z damskich XL już nie mam :-( Prosze o mnie pamietac jakby ktoś nie odebrał XL damskiej to ja jestem chetna;) Quote
Jade_Natalia Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Ja piszę tutaj, bo nie wiem czy moje PW dochodzą:oops: czy moja koszulka została już wysłana?:oops: Quote
Recommended Posts