kikou Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 [quote name='Talcott']No to jeszcze ja wypiję kawę a ty posiedzisz sobie ze mną. Cioteczko kawke pijemy rano- raniutko a w nocy zamykamy zmeczone oczetka i spimy! :sleep::sleep::sleep: Quote
Talcott Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 oj śpimy śpimy - może dziś sie wyyyyyyyśpiiiiiimy - ziewa mi się:oops::oops::oops: Quote
mru Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 no jak płoszysz ptaki zamiast spać ;) mi tez się ziewa :( i nie obczajam nic w pracy eeeeh Quote
Talcott Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Ja już nie raz zasypiałam z pysiem wtulonym w akta - spróbuj..:cool3::cool3::cool3: Quote
Talcott Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 I na spacer po deszczu - ale się naskaczemy po kałużach!!!:lol: Quote
kikou Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 zrobilam mu jeszcze gumtree wroclaw http://wroclaw.gumtree.pl/c-ViewAd?AdId=66506519&mpname prosimy o kolejne ogłoszenia...... Quote
GoskaGoska Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 wlasnie tak to jest, ze psy o pospolitej urodzie mają najcięzej w zyciu, bo ludzie adpotują albo ladne , albo kalekie, a taki przeciętniak niczym się nie wyroznia i............... no wlasnie nikt a nikt go nie chce Quote
Talcott Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Nie jest tak do końca... Jest sporo ludzi, którzy kochają swoje psiulki - takie nierasowe.:lol: Quote
Charly Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 GoskaGoska napisał(a):wlasnie tak to jest, ze psy o pospolitej urodzie mają najcięzej w zyciu, bo ludzie adpotują albo ladne , albo kalekie, a taki przeciętniak niczym się nie wyroznia i............... no wlasnie nikt a nikt go nie chce cos w tym jest. Ale Murzynek wyróznia sie tym, ze ma bardzo wrazliwy pysio i jest malutki. Jakies nowe zdjecia?.... tytul podoba mi bardziej niz tamten na adopcjach org czeka na akceptacje Quote
Angie :) Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 nie podoba mi sie tytul :-(:-(- wiem ze jest po to by przykuc uwage, ale na pewno nie chcesz by maluszek mial problemy ze zdrowiem :cool3: Quote
kikou Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 tytul ma prowokowac..... o tego psa od prawie trzech lat nikt nawet nie zapytal.....jakby byl niewidzialny..... zestarzal sie w boksie a sam psiaczek;) i "wyzsze moce" wiedza juz dokladnie, ze oczywiscie nie chce zeby chorowal...... Quote
mru Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 tytuł jest dobry :) nikt nie chce żeby jakikolwiek psiak chorował! Quote
Angie :) Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 przepraszam, ale ja sie wypisuje z watku - juz za duzo tych kalekich psiakow - Lola, Xantus, Lisek, Lisek 2, Czarus... Quote
Charly Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 no ja też. pakuje się i ide...wklejac nowe psaki na slepy watek:lol:;) Quote
kikou Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Angie :) napisał(a):przepraszam, ale ja sie wypisuje z watku - juz za duzo tych kalekich psiakow - Lola, Xantus, Lisek, Lisek 2, Czarus... ale jak? wypisujesz sie bo dalam brzydki tytul?:crazyeye::crazyeye: Quote
Charly Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 kikou napisał(a):ale jak? wypisujesz sie bo dalam brzydki tytul?:crazyeye::crazyeye: mnie się tytul podoba:) Jednak Murzynek jest bardzo ujmujący. Malutki i slodki.Jak będą nowe zdjecia prosze dodajcie. na adopcjach org jeszcze sie nie wyswietlil jaki jest jego kontakt do innych psow, suk i kotów? Quote
Recommended Posts