Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 410
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Talcott']No to jeszcze ja wypiję kawę a ty posiedzisz sobie ze mną.

Cioteczko kawke pijemy rano- raniutko a w nocy zamykamy zmeczone oczetka i spimy!
:sleep::sleep::sleep:

Posted

wlasnie tak to jest, ze psy o pospolitej urodzie mają najcięzej w zyciu, bo ludzie adpotują albo ladne , albo kalekie, a taki przeciętniak niczym się nie wyroznia i............... no wlasnie nikt a nikt go nie chce

Posted

GoskaGoska napisał(a):
wlasnie tak to jest, ze psy o pospolitej urodzie mają najcięzej w zyciu, bo ludzie adpotują albo ladne , albo kalekie, a taki przeciętniak niczym się nie wyroznia i............... no wlasnie nikt a nikt go nie chce

cos w tym jest. Ale Murzynek wyróznia sie tym, ze ma bardzo wrazliwy pysio i jest malutki. Jakies nowe zdjecia?....

tytul podoba mi bardziej niz tamten

na adopcjach org czeka na akceptacje

Posted

tytul ma prowokowac.....
o tego psa od prawie trzech lat nikt nawet nie zapytal.....jakby byl niewidzialny.....
zestarzal sie w boksie

a sam psiaczek;) i "wyzsze moce" wiedza juz dokladnie, ze oczywiscie nie chce zeby chorowal......

Posted

Angie :) napisał(a):
przepraszam, ale ja sie wypisuje z watku - juz za duzo tych kalekich psiakow - Lola, Xantus, Lisek, Lisek 2, Czarus...

ale jak? wypisujesz sie bo dalam brzydki tytul?:crazyeye::crazyeye:

Posted

kikou napisał(a):
ale jak? wypisujesz sie bo dalam brzydki tytul?:crazyeye::crazyeye:

mnie się tytul podoba:)

Jednak Murzynek jest bardzo ujmujący. Malutki i slodki.Jak będą nowe zdjecia prosze dodajcie.

na adopcjach org jeszcze sie nie wyswietlil

jaki jest jego kontakt do innych psow, suk i kotów?