Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 410
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U nas w Krakowie też był Murzynek. Odebrany z interwencji - był wiązany na metrowym łańcuchu przy chlewie. Był taki malutki, zwyczajny (czarny z krawatem) i przerażony. Czekał w hotelu ponad rok. I trafił mu się wspaniały domek !!!
Murzynku ty też wędruj do domu .... ;)

Posted

Ja mam 2 takie " Murzynki" ( właść. 1 bo drugiej Mąż nie oddaje i ma ze sobą cały czas ) i dwa tak wiekowe chore Jamole że nikt by ich nie chciał - ale to nie znaczy że jest łatwo o dom dla takiego psiaka:-(

Posted

Goska ok oglosze bidule - tylko w weekend pozbieram wszystkie biedusie i wrzuce hurtem do maila i pooglaszam ja tez w necie ;)
Dzisiaj padam na nos i tylko na chwile tuu wpadam
Na GW i tak za pozno bo teoretycznie drukuja w pt. a WW we wtorki czyli maila slac bede w sobote najpozniej w niedziele

Posted

Asia_Klero napisał(a):
Murzynek ma allgero?:roll:

ma http://www.allegro.pl/item436034175_musi_umrzec_bo_jest_zbyt_brzydki_by_go_pokochac.html

Murzynku nie masz psiaku szczescia, ale jak to Kazik spiewa "los sie musi odmienic"
"ostatnio psiak był wystawiany na aukcji z wyróżnieniem, do dnia dzisiejszego do Murzynka zajrzało już ponad 5000 osób......
I WSZYSCY "ODWRÓCILI GŁOWĘ"....
czy naprawde nie zasługuje by ktoś obdarzył go uczuciem???? "