Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No KOCHANI, to za moimi plecami takie palny knujecie.....4 Akity krótkowłose, w tym 2 AA i 2 AI, 2 Thaie, AA kudłata i AI kudłata. Z tego wynika, że to 8 psów. :loveu: Czy jeszcze jakieś propozycje?:cool3:
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Posted

cavallo napisał(a):
No KOCHANI, to za moimi plecami takie palny knujecie.....4 Akity krótkowłose, w tym 2 AA i 2 AI, 2 Thaie, AA kudłata i AI kudłata. Z tego wynika, że to 8 psów. :loveu: Czy jeszcze jakieś propozycje?:cool3:
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Ja inaczej myślałam:
2 AI - długowł. & krótkowł. po jednym
2 AA - [j.w.]
2 TR - [j.w.]
czyli w sumie 6 :evil_lol: , ale pomyślimy i coś jeszcze poszukamy - jakiegoś egzotyka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Pzdr

Posted

Masz rację Bety, jak szaleć to szaleć!:razz: Czekam na egzotyki! Tak serio, to cała V gr. jest bardzo interesująca. :eviltong: A Thaie też mi się bardzo podobają....Szczególnie czarne, a ten obecny miot, po czekoladowej suni:loveu::loveu::loveu: No i byłabym sama na ringu, czyli zgarniam wszystko :cool3:
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Posted

Witam
Nic nie robie pochopnie ,przespałem się ,przemyślałem sprawę i stwierdziłem ,że powinnaś mieć jeszcze co najmniej jednego azawakhs ( Afryka to dobry kierunek do nabycia psa ).

Pozdrawiam Krzysiek

Posted

My tu gadu gadu a tu zaraz nam Mod kota pogoni [SIZE=2]za brak akitowych fotek :evil_lol:

Krzysiek, chart - toż to z niego przy takiej bandzie zostaną tylko gnatki :evil_lol:

[SIZE=2]No to teraz fotki - tak lubimy spać

albo tak

A tu zamyślona Inarcia

[SIZE=2]

[SIZE=2]i uśmiechnięta Kogiśka vel Gabcia

[SIZE=2]

Pozdrawiam Kaśka

Posted

[quote name='bety']
[SIZE=2]No to teraz fotki - tak lubimy spać

albo tak

Hi, hi, ależ wspaniałe Naleśniki!;) :lol:

[quote name='bety'][SIZE=2][SIZE=2]i uśmiechnięta Kogiśka vel Gabcia
[SIZE=2]

Co tu gadać - po prostu :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='cavallo']No KOCHANI, to za moimi plecami takie palny knujecie.....4 Akity krótkowłose, w tym 2 AA i 2 AI, 2 Thaie, AA kudłata i AI kudłata. Z tego wynika, że to 8 psów. :loveu: Czy jeszcze jakieś propozycje?:cool3:
Pozdrawiam, Agata&Alpa
A ja proponuję do tego zestawu dodać jeszcze BASENJI! Ma tę zaletę, że jest tylko 1 odmiana co do długości włosa, ale za to 4 kolory do wyboru...
Pzdr.

Posted

ojejjj nie pokazują mi sie zadne zdjecia :placz: :placz: :placz:

ja dzis cały dzień walcze z wirusami, trojanami i takimi innymi badziewiami.. innymi słowy robie porzadek na komputerze ;p

a zaległe zdjecia spacerowe też mam.. + nowe z dzisiaj (nie obrobione) + zaległą mirabelke dla Asiaczka ;p czy ktoś coś chce? :roll: :roll: :evil_lol:

Posted

[quote name='bety']

[SIZE=2][SIZE=2]

haaa zdjecia sie pokazały :)))

widze, że obie akity mają takie ciekawe pozycje do snu :) :loveu: :loveu:

a zdjęcie uśmiechniętej Kogisi śliczne :)))

Posted

Bety, super te Twoje Dziewczyny. A jak ślicznie śpią, takie przytulone Miśki....:loveu:
Asiaczek, dzięki za podpowiedź!:eviltong: Tak jedna długość włosa, ale za to 4 kolorki....:loveu:
A może jeszcze jakieś wiosenno-Akitowe foteczki ktoś ma? To proszę wstawiajcie, bo Akit nigdy za dużo!!!!!:cool3:
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Posted

[quote name='cavallo']Bety, super te Twoje Dziewczyny. A jak ślicznie śpią, takie przytulone Miśki....:loveu:
Asiaczek, dzięki za podpowiedź!:eviltong: Tak jedna długość włosa, ale za to 4 kolorki....:loveu:
A może jeszcze jakieś wiosenno-Akitowe foteczki ktoś ma? To proszę wstawiajcie, bo Akit nigdy za dużo!!!!!:cool3:
Pozdrawiam, Agata&Alpa
ja mam foteczki.. ale to jak wróce do domku ;)

Posted

no to krótki spacerek..

niebo w dniu spacerku ;)

Anata zobaczyła....

.... Mobiego z rodzinką ;)

wiec się na niego przyczaiła

Mobi zobaczył Rudą i biegł, zeby się z nią przywitać

Ruda też sie jednak postanowiła przywitać, ale Mobi się odrobinke speszył .. ;)

w końcu zaczeli się bawić

kogoś zobaczyli??

jako, ze pogoda była taka a nie inna, a zarowno Anata jak i Mobi troche futra mają zabawa była krótka :/ i psiaki rozeszły sie w swoje strony

moze wieczorkiem jakies nastepne zdjecia wstawie

a tak poza tym uwaga na kleszcze!!!! przedwczoraj wyjmowałysmy jednego i badania krwi robiłysmy, ale na szczescie wszyystko jest w porządku :)))

Posted

[quote name='cavallo']Bety, super te Twoje Dziewczyny. A jak ślicznie śpią, takie przytulone Miśki....:loveu:

Żeby jeszcze chciały pozować do zdjęć jak śpią, ale te małpy jak tylko usłyszą że biorę aparat to idą spać każda w inny kąt :angryy: Swoją drogą mają bardzo dobry słuch w tym momencie, bo kiedy ja czegoś od nich chcę to nagle głuchną. :evil_lol:
Pzdr

p.s. Anaty - więcej fotek bo coś w galerii posucha.

Posted

Agappe napisał(a):

widze, że obie akity mają takie ciekawe pozycje do snu :) :loveu: :loveu:

Takie wygibasy to specjalność Inari - czasem nawet się zastanawiam czy ona ma jakieś stawy :crazyeye: :evil_lol:
Pzdr

Posted

Akitka napisał(a):
Ładne wiosenne zdjątka Anatki i Mobiego... i tego trzeciego niepodpisanego maluszka! :loveu:

ten trzeci szkrab to maltańczyk mieszkający z Mobim, ale nie mam pojęcia jak się nazywa, bo właścicielka raczej nie czesto zabiera go na spacer na wies (widziałam go chyba ze 2-3 razy w życiu, a Mobiego pewnie ze 20-30 ;p )

ciesze sie, ze zdjecia sie podobają.. postaram sie cos jeszcze dzis lub już jutro wrzucić... zanim moj TZ nie wróci i znowu zaczesto tu wpadac nie bede :oops: :oops:

Posted

[quote name='Agappe']
wiec się na niego przyczaiła

Mobi zobaczył Rudą i biegł, zeby się z nią przywitać

Ruda też sie jednak postanowiła przywitać, ale Mobi się odrobinke speszył .. ;)

w końcu zaczeli się bawić

kogoś zobaczyli??

Skąd ja znam to powitanie?;) :razz:
Widze Anata identycznie sie kładzie i robi taki sam ryjek:loveu:,
a potem zryw i powiedzmy buziaczki:razz:
przy akompaniamencie średnio powitalnych pomruków:evil_lol:!
Fajnie, że nie tylko moja Niunia tak miło wita swoich znajomych.:evil_lol:

Śliczne psiaki:loveu: :loveu: :loveu:
A Samojedzik ma przepiękny pomponik:loveu:...
hmm... jakoś dziwnie znajomy:eviltong::evil_lol:!
Agappe, przepraszam za niedyskrecję. :oops2:
Ale wiesz nadgryza mnie ta babska ciekawość.:oops:
Ten Twój TZ, to chyba jakis taki świeżutki?:roll: Prawda?

Posted

Naprawdę wcześniej nie wiedziałam z czym wiąże się
wprowadzenie do domu Koty dachowca:shake: :lol:!

Dla niej im wyżej tym lepiej,:cool3:
a po mebelkach fryga z taką precyzją, ze ho:cool3: :lol:

Chyba za wysoko na zejście:cool3:

Od niedawna ulubione miejsce mojej Koty.:eviltong:
Ma stamtąd doskonały widok na mnie przy kompie i Niunię na dywanie.:razz:
A zawsze patrzy z taka niewinną minką:loveu:

I zawsze to samo, ten obrazek nie powinien tu stać:shake:

Jak nie powinien, to nie będzie:eviltong:

No, od razu lepiej:p, takie ze mnie niewiniątko:evil_lol:

I jeszcze z innego poziomu:lol:
ten mój dachiowiec, to ani chybi na baterie:crazyeye: :evil_lol:!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...