Rybc!a Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Rybc!a napisał(a):Do tego tymczasu poszła Józia . Tak, Pchełka nadal w schronie . Quote
mysza 1 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Rybc!a napisał(a):Napiszę do pani Wioletty. Pisałaś? Mozemy zapytac o deklaracje ludzi. Quote
Rybc!a Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Pani Wioletta ma za dużo psów. Będzie je mogła brać tylko do boksu- którego jeszcze nie ma . Pozatym, jakoś nie widzę małej Pchełki z dużą budą, samą w boksie. Pozatym, ten boks nie będzie mój , czyli elbląskich psów- a stowarzyszenia, więc właściwie dla mnie nie robi to wielkiej różnicy , ponieważ Basia będzie tam umieszczała swoje psy, a na moje nie będzie miejsca .. Quote
Folen Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 wegetarianie.pl animalia.pl ojej.pl bono-polska.pl petworld.pl adopcjapsa.pl vetmozga.com mammisia.pl petsy.pl e-zwierzak.pl 4lapy.pl kupiepsa.pl gieldaogloszen.pl kokosy.pl zwierzeta.low.pl przygarnijzwierzaka.pl Quote
Rybc!a Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Z tymczasem nic nie wypali, ponieważ: a) Basia NIE ŻYCZY SOBIE, bym z niego korzystała. Mam znaleźć własny tymczas i na nim bazować . b ) Wiem, że pani Wioletta ma tyle pracy, że nie radzi sobie sama. Nie chcę dokładać do tego swoich psów, tym bardziej, że Józia zostaje na stałe . Quote
mysza 1 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Rybc!a napisał(a):Z tymczasem nic nie wypali, ponieważ: a) Basia NIE ŻYCZY SOBIE, bym z niego korzystała. Mam znaleźć własny tymczas i na nim bazować . b ) Wiem, że pani Wioletta ma tyle pracy, że nie radzi sobie sama. Nie chcę dokładać do tego swoich psów, tym bardziej, że Józia zostaje na stałe . :shake::shake::shake: Quote
gosiaczek20 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 jutro zrobie jej ogłoszonka na jeszcze innych portalach, poza tymi co robila Folen Quote
Rybc!a Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Dziękuję wam bardzo, dziewczyny za pomoc w ogłaszaniu suni . Quote
Valeur248 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Śliczna:loveu: W ogóle nie podobna do tego psa na pierwszych zdjęciach:lol: Quote
Rybc!a Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 gieldaogloszen.pl kupsprzedaj.pl krakvet.pl kupiepsa.pl kokosy.pl dwukropek.pl alegratka.pl bono-polska.pl ojej.pl gumtree.pl adopcjapsa.pl e-zwierzak.pl petsy.pl Quote
mysza 1 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 http://www.eoferty.com.pl/id102063.html Alegratka wyróżniłam Quote
Rybc!a Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 A domu dla suni jak nie było, tak nie ma.. Quote
Avaloth Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [url=http://www.adopcje.org/adopcja22549.html]Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierz Quote
Vitka Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Maleńka jak pchełka Pchałka ;) Na pewno ktoś ma troszkę miejsca w ciepłym domku! Quote
Valeur248 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Pchełeczko, chodźmy na ostatni spacerek w tym roku:eviltong: Quote
Recommended Posts