mysza 1 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Słuchajcie, zadzwoniła do mnie Pani chętna na Pchełkę. Mam wielką prośbę- czy ktoś moze zrobić nowe zdjęcia, odrobinę zbiliżyć się do niej w schronisku, wyczuć, jaka jest. Czy się jeszcze boi, w jakim jest wieku, czy lubi ludzi czy raczej stroni itd. Im więcej tym lepiej. To dobry dom w Warszawie, w mieszkaniu, Pani ma już 13- letnią sunię ze schroniska ale szuka małej i skłonnej do zabawy suni. Bardzo Was proszę, nie zmarnujmy tej możliwości. Potrzebnych jest więcej zdjęc i informacji. Quote
deathgs Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 mysza 1 napisał(a):Słuchajcie, zadzwoniła do mnie Pani chętna na Pchełkę. Mam wielką prośbę- czy ktoś moze zrobić nowe zdjęcia, odrobinę zbiliżyć się do niej w schronisku, wyczuć, jaka jest. Czy się jeszcze boi, w jakim jest wieku, czy lubi ludzi czy raczej stroni itd. Im więcej tym lepiej. To dobry dom w Warszawie, w mieszkaniu, Pani ma już 13- letnią sunię ze schroniska ale szuka małej i skłonnej do zabawy suni. Bardzo Was proszę, nie zmarnujmy tej możliwości. Potrzebnych jest więcej zdjęc i informacji. Napisz do Rybci ona jest najczęściej w schronie a na forum nie wiadomo kiedy przeczyta. Quote
Vitka Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Nie widać za dużo na tych zdjęciach, więc postaram się jakoś o lepsze. ;) Quote
Rybc!a Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 mysza 1 napisał(a):Słuchajcie, zadzwoniła do mnie Pani chętna na Pchełkę. Mam wielką prośbę- czy ktoś moze zrobić nowe zdjęcia, odrobinę zbiliżyć się do niej w schronisku, wyczuć, jaka jest. Czy się jeszcze boi, w jakim jest wieku, czy lubi ludzi czy raczej stroni itd. Im więcej tym lepiej. To dobry dom w Warszawie, w mieszkaniu, Pani ma już 13- letnią sunię ze schroniska ale szuka małej i skłonnej do zabawy suni. Bardzo Was proszę, nie zmarnujmy tej możliwości. Potrzebnych jest więcej zdjęc i informacji. Gdy łapałam w tym boksie Kasię ( Kasika ) , miałam bliski kontakt z Pchełką, może krótki, jakiś 15 minutowy, ponieważ zamknęliśmy ją przez przypadek wraz z Kasikiem w ogrzewanym pomieszczeniu . Jest to suczka bardzo spragniona pieszczot, kochana . Gdy tam byłam, najpierw skuliła się w kącie, chciała uciec, bała się. Po chwili głaskania jej po głowie, sunia otworzyła się, lizała mnie po rękach i bardzo chciała, bym zajmowała się nią dalej. Była przy tym jednak bardzo delikatna. Myślę, że będzie z niej wielka pieszczocha. Pchełka jest trochę zazdrosna o inne suczki, jednak myślę, że zgodzi się z tą starszą sunią. Mysza, utrzymuj ten kontakt, bo może z Nelą będę jechała do Warszawy ! :) Wtedy wzięłabym dwa psiaki ! :) Quote
mysza 1 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Rybc!a napisał(a):Gdy łapałam w tym boksie Kasię ( Kasika ) , miałam bliski kontakt z Pchełką, może krótki, jakiś 15 minutowy, ponieważ zamknęliśmy ją przez przypadek wraz z Kasikiem w ogrzewanym pomieszczeniu . Jest to suczka bardzo spragniona pieszczot, kochana . Gdy tam byłam, najpierw skuliła się w kącie, chciała uciec, bała się. Po chwili głaskania jej po głowie, sunia otworzyła się, lizała mnie po rękach i bardzo chciała, bym zajmowała się nią dalej. Była przy tym jednak bardzo delikatna. Myślę, że będzie z niej wielka pieszczocha. Pchełka jest trochę zazdrosna o inne suczki, jednak myślę, że zgodzi się z tą starszą sunią. Mysza, utrzymuj ten kontakt, bo może z Nelą będę jechała do Warszawy ! :) Wtedy wzięłabym dwa psiaki ! :) Super, bardzo się staram, Pani musi to spokojnie przemysleć. Trochę przestraszyła się tego, że Pchełka moze się bac, mowiłam otwarcie, ze dawniej się bała ale że zwyczajnie potrzebuje troche czasu. Jutro wyślę maila z opisem suni i zdjęciami. Nie macie jeszcze jakichś? Te trochę zakratowane:shake: Quote
Valeur248 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Kciuki zaciśnięte! Szczęścia, Pchełko!:loveu: Quote
mysza 1 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Pani zaraz po otrzymaniu maila zadzwoniła do mnie, bardzo chciałaby adoptowac Pchełkę, musi jednak przekonać rodzinę, która nie za bardzo jest za adopcją psa, którego nigdy nie widzieli na żywo a tylko przez internet. Wyjaśniłam i ta Pani rozumie ale rodzinka nie bardzo. Ta Pani jest emerytką, to byłby super dom ale nie wiem, czy się zdecyduje. Chyba za bardzo jest naciskana:shake:. Miejmy nadzieję, że jednak Pchełce się poszczęści. Quote
deathgs Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Na tych zdjęciach to widać dopiero co ten psiak przechodzi. Quote
Vitka Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Pcheła się tak śmiesznie cieszy, bo cieszy się całym, swoim, małym, psim ciałkiem :evil_lol: To imię jest po prostu adekwatne do jej zachowania. Jest taka skacząca pchła :loveu: Quote
deathgs Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 mysza 1 napisał(a):Pani zaraz po otrzymaniu maila zadzwoniła do mnie, bardzo chciałaby adoptowac Pchełkę, musi jednak przekonać rodzinę, która nie za bardzo jest za adopcją psa, którego nigdy nie widzieli na żywo a tylko przez internet. Wyjaśniłam i ta Pani rozumie ale rodzinka nie bardzo. Ta Pani jest emerytką, to byłby super dom ale nie wiem, czy się zdecyduje. Chyba za bardzo jest naciskana:shake:. Miejmy nadzieję, że jednak Pchełce się poszczęści. I co będzie ten domek czy nie bardzo? Quote
deathgs Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 1. [url=http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1800136_pchelka_malenka_suczka_niewyobrazalny.html]Pche Quote
mysza 1 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 deathgs napisał(a):I co będzie ten domek czy nie bardzo? Jakaś cisza na razie:roll:, zastanawia się. Quote
Valeur248 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 No, Pchełeczko, nie zapominamy o tobie:loveu: Quote
Vitka Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Pchełka zrobiła się bardzo śmiała i zadziorna :loveu: Quote
Valeur248 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 A taka skoczna, jak prawdziwa pchełka:eviltong: Quote
mysza 1 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 malicja napisał(a):gdzie Pchelka jest aktualnie oglaszana? Pewnie większość ogłoszeń pospadała, robiłam jej trochę ale to było dawno. Przydałaby się nowa sesja ogłoszeniowa. Quote
malicja Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 no to zglaszam sie na ochotnika do ogloszen :eviltong: jutro sprobuje sie zabrac, dzis juz nie dam rady.. Quote
Rybc!a Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Ogłoszona na Kupsprzedaj i Alegratka :) Quote
Recommended Posts