Jump to content
Dogomania

Dwie dumne hasiorki Niya i Jadzia ,rownie dostojna kundelka Setka i kocia banda ;))

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na poczatek cala futrzasta rodzinka w komplecie :)

[img=http://img392.imageshack.us/img392/42/p1010548ep7.th.jpg]" class="ipsImage" alt="">

Posted

proba druga w pierwszej cos schrzanilam :eviltong:

na poduszcze błogo sobie spi Młoda , pod nią Niya , z brzegu ziewająca Setka , za Secia wkurzona Azura , Czarna , pod scianą Prezes a z Brzegu zgorszona Lady

Posted

tak jest psze Pani ;)
na zyczenie ....
Zgorszenie na mordce Prezesa jest bardzo wymowne :p

Prezio w całej swej dostojnej postaci :loveu:
Gimnastyka artystyczna nie jest Niyi obca ;)

Setka i Niya - sjesta :evil_lol:

cdn.:lol:

Posted

to moze troche napisze teraz o swoich cudenkach :diabloti:
Azura to kocie ktore jest u mnie od malenkiego ,teraz ma juz 8 lat ,charakterek ma ohohohohooo , rzadzi w domu i zwierzyncem i ludzmi

Setka ma 4 lata i kawalek , trafila do nas 4 lata temu doslownie z ulicy , jakis "dobry czlowiek" wywalil ja z samochodu - tak przypuszczam bo bida biegla srodkiem ruchliwej ulicy

Niya - zabrana w styczniu ze schroniska , piekna ,madra hasiorka - umie kupic kazdego spojrzeniem swoich pieknych oczu :loveu:

Czarna - kicia ze schroniska ,jest u nas 4 lata ,generalnie trzyma sie na ubocza ,ma uraz psychiczny bo jakies niezbyt przyjemnych przezyciach :-(, trzeba sie z nia obchodzic nadzwyczaj delikatnie

Lady - main coonka , odzysk od hodowczyni , imie pasuje do charakteru , dama z niej pelna gębą aaaa i bardzo lubi rozmawiać na każde miauknięcie trzeba koniecznie odpowiedzieć :p,jest u nas rok.

Młoda - trzy lata temu zabrana ze schroniska , ma pół ogonka , pieszczoch i szałaput ,lubi ganiać za światelkiem z lasera i generalnie za wszytskim co sie rusza bez względu na gabaryty :eviltong:

ni i Prezes - jedyny facet w tym towarzystwie :evil_lol:, zabrany 2 lata temu ze schroniska , nie ma kawałka tylnej łapy ale jakos nie przeszkadza mu to w rozbrabianiu , prowokator straszny , zaczepia kocice pacnieciem łapy a potem robi mine pt."ale ,że o co chodzi ??"

Posted

jak to facet ...brzuchem do góry :diabloti:

Młodej aż sie oczy zaświeciły :cool3: a Lady jak to Lady jej przeciez nie wypada spoglądać :eviltong:

Posted

Juszes napisał(a):
Świetna gromadka! Wygłaskać wszystkich w moim imieniu!

troche to bedzie trwało ale masz moje słowo że wygłaszcze skrupulatnie :p

Posted

Niyeczka jest "moja" , a Secia całym swym małym rudym serduszkiem kocha swojego pana , mnie tez ale troszeczke mniej ;). A ja kocham wszytskie równo :loveu:

Posted

chciałabym bardzo przygarnąć, ale nie mam warunków - :-(:-( 37 metrów troje dzieci, mieszkanie bez balkonu - JAK WYGRAM W TOTKA KUPIE MALENKI DOMEK:evil_lol::evil_lol: