orpha Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 a co moja zwierzyna tez bedzie miala swoja diabelską galerie :diabloti: ..... chyba bo jeszcze nie rozpracowalam jak sie zdjecia dodaje Quote
orpha Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 na poczatek cala futrzasta rodzinka w komplecie :) [img=http://img392.imageshack.us/img392/42/p1010548ep7.th.jpg]" class="ipsImage" alt=""> Quote
orpha Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 proba druga w pierwszej cos schrzanilam :eviltong: na poduszcze błogo sobie spi Młoda , pod nią Niya , z brzegu ziewająca Setka , za Secia wkurzona Azura , Czarna , pod scianą Prezes a z Brzegu zgorszona Lady Quote
Sallcia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 ale fajna gromadka :loveu: , prosze o wiecej zdjęć!:cool3: Quote
orpha Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 tak jest psze Pani ;) na zyczenie .... Zgorszenie na mordce Prezesa jest bardzo wymowne :p Prezio w całej swej dostojnej postaci :loveu: Gimnastyka artystyczna nie jest Niyi obca ;) Setka i Niya - sjesta :evil_lol: cdn.:lol: Quote
orpha Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 to moze troche napisze teraz o swoich cudenkach :diabloti: Azura to kocie ktore jest u mnie od malenkiego ,teraz ma juz 8 lat ,charakterek ma ohohohohooo , rzadzi w domu i zwierzyncem i ludzmi Setka ma 4 lata i kawalek , trafila do nas 4 lata temu doslownie z ulicy , jakis "dobry czlowiek" wywalil ja z samochodu - tak przypuszczam bo bida biegla srodkiem ruchliwej ulicy Niya - zabrana w styczniu ze schroniska , piekna ,madra hasiorka - umie kupic kazdego spojrzeniem swoich pieknych oczu :loveu: Czarna - kicia ze schroniska ,jest u nas 4 lata ,generalnie trzyma sie na ubocza ,ma uraz psychiczny bo jakies niezbyt przyjemnych przezyciach :-(, trzeba sie z nia obchodzic nadzwyczaj delikatnie Lady - main coonka , odzysk od hodowczyni , imie pasuje do charakteru , dama z niej pelna gębą aaaa i bardzo lubi rozmawiać na każde miauknięcie trzeba koniecznie odpowiedzieć :p,jest u nas rok. Młoda - trzy lata temu zabrana ze schroniska , ma pół ogonka , pieszczoch i szałaput ,lubi ganiać za światelkiem z lasera i generalnie za wszytskim co sie rusza bez względu na gabaryty :eviltong: ni i Prezes - jedyny facet w tym towarzystwie :evil_lol:, zabrany 2 lata temu ze schroniska , nie ma kawałka tylnej łapy ale jakos nie przeszkadza mu to w rozbrabianiu , prowokator straszny , zaczepia kocice pacnieciem łapy a potem robi mine pt."ale ,że o co chodzi ??" Quote
orpha Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 jak to facet ...brzuchem do góry :diabloti: Młodej aż sie oczy zaświeciły :cool3: a Lady jak to Lady jej przeciez nie wypada spoglądać :eviltong: Quote
Juszes Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Świetna gromadka! Wygłaskać wszystkich w moim imieniu! Quote
orpha Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 metamorfoza Niyki w schronisku na Paluchu :-( Po pierwszym tygodniu u nas Quote
orpha Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Juszes napisał(a):Świetna gromadka! Wygłaskać wszystkich w moim imieniu! troche to bedzie trwało ale masz moje słowo że wygłaszcze skrupulatnie :p Quote
violka49 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 ahhhh te cudne niebieściuchne oczy....zakochać się można:loveu: stadko masz nieziemskie i jaka harmonia w nim panuje :lol: Quote
orpha Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 oj tak tak mnie tez te oczęta zaczarowały :p Quote
orpha Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 kolacja :p "spać mi się chce a oni ma każą spacerować" :eviltong: Quote
violka49 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 niebieskooka wpatrzona w Ciebie jak w obraz .....wszystkie trzy kobitki super :evil_lol: Quote
orpha Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 Niyeczka jest "moja" , a Secia całym swym małym rudym serduszkiem kocha swojego pana , mnie tez ale troszeczke mniej ;). A ja kocham wszytskie równo :loveu: Quote
orpha Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 no to teraz dla równowagi facet noooooo w sumie poł-facet ;) Quote
Basia1968 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 ale masz świetna gromadkę:loveu::loveu::loveu: ja mam ale nieco mniejszą - Bianeczkę ze schronu mieleckiego i dwa kociaki "cudaki" :loveu::loveu: Quote
orpha Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 wszytsko przed Tobą ;) , a moja niebawem powiekszy sie o jeszcze jednego psiaka - oczywiście ze schroniska Quote
Basia1968 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 chciałabym bardzo przygarnąć, ale nie mam warunków - :-(:-( 37 metrów troje dzieci, mieszkanie bez balkonu - JAK WYGRAM W TOTKA KUPIE MALENKI DOMEK:evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts