Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial]Nie lubię wschodów słońca, nie chcę opuszczać Krainy Moich Snów, bo tylko tam znajduję ukojenie. W moich snach Ktoś głaszcze mnie po głowie, którą składam z oddaniem na kolanach tego Ktosia, ganiam z Ktosiem po wybujałych trawach płosząc motyle, wystraszone żaby podnoszą wrzask słysząc moje wesołe szczekanie, a dzikie ptaki zrywają się z furkotem, żebym przypadkiem nie znalazł ich gniazd. Wieczorem Ktoś szepcze mi ciepłe słowa kiedy siedzimy razem w domu wtuleni w siebie, ja słyszę bicie serca Ktosia, serca, które należy też do mnie.

Nie lubię wschodów słońca, otwieram oczy i widzę moją ciasną, ciemną klatkę. Słyszę głosy ludzi, którzy obojętnie przechodzą obok mnie… Płaczę żywymi łzami, skomlę z rozpaczy, próbuję wykrzyczeć moje cierpienie i tęsknotę… No, cóż kogo obchodzi zwykły pies i jego sny…

Lubię zachody słońca, wtulam się w kąt mojej klatki, znów mogę zapuścić się do Krainy Moich Snów gdzie czeka na mnie mój Ktoś.[/FONT]

[FONT=Arial][FONT=Verdana]Co można więcej napisać, miał dom, nie wywołuje bójek, jest ogólnie zdrowy, w dobrej formie, jednak drugiego tak smutnego i przerażonego psa w schronisku nie widziałam. Aduś z trudem porusza się ze swojego miejsca, boi się psów, bardzo pragnie kontaktu z człowiekiem, cicho popiskuje, gdy tylko jakiegoś zobaczy, jednak lęk wszystko mu ogranicza.
Ma około 10-11 miesięcy, jest więc bardzo młodym pieskiem - a tyle się już wycierpiał . W schronisku jest od niedawna .

[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Verdana]Kontakt w sprawie adopcji:
Rybcia
email [email protected]
GG 5722414
GSM 691364660

[/FONT][/FONT]

Posted

Ale Adasm jest przepiękny:crazyeye: wieciejakis czas temu widzialam psa podobnego do niego i zapytałam pana co to za pocieszna mieszanka. wyraznie sie obruszyl i wytlumaczyl mi ze to jaka rasa (jakas nowa czy cos) . Adas wyglada podobnie. Jest piękny

Posted

Adusiem zainteresowali się ludzie z Elbląga, ale nie wiadomo, co z tego wyjdzie .
Dziękuję, kochana Isiu ! ;)
Bardzo pomagasz elbląskim bidom.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Mam chętny domek na Adusia,dostałam takiego maila:lol::

Witam, mam pytanie związane z ogłoszeniem MALUTKI podrostek ADUŚ- około 10
miesięcy na stronie - http://www.eoferty.com.pl/id83556.html - w serwisie
eOferty.com.pl.

Szukam małego pieska, a ten chyba taki jest? A te uszka są takie...no
cudowne. Nie wiem czy ogłoszenie jest aktualne, ale jeśli tak to chciałabym
takiego psiaka. Już go uwielbiam. Dorota.

Rybc!u proszę Cię o kontakt z zainteresowaną w sprawie Adusia,ponieważ ja o Adusiu nic nie wiem.
Jej email wyślę Ci na PW.