Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Malibu-cuś Ci się fora namieszały:evil_lol:

Ulka 118- miejmy nadzieje, że Nela wybierze kogos z obserwatorów:evil_lol:
We wtorek przyjeżdża Pani z Sosnowca -pooglądac rudą piękność!:cool3:

Posted

Co odpisac temu Panu?

Wiadomość od: Maro84 (134)</IMG>, wysłana z komputera o numerze IP: 81.210.43.71
Strona z przedmiotem: NELA - suczka dog de bordeaux
Treść wiadomości:
Witam, mam pytanie odnośnie tej suczki. Ile ma ona około lat i czy to zdjęcie z dzieckiem było robione nie dawno czy to jakieś archiwalne zdjęcie? Jeszcze ew. czy ten rodowód to prawda czy fikcja? Z góry dziękuję za odpowiedź.

Posted

Ula-napisz prosze Panu że sunia urodzona 29.05.02r , zdjęcie z dzieckiem było robione tydzien temu, a sunia ma nie tylko rodowód, ale również jest zachipowana:evil_lol:..
Na koniec dopisz, że jak na razie wstrzymujesz aukcję Allegro, bo wczoraj była Pani zaprzyjażnić swoje psy z Nelą i stado sie dopasowało!!!:multi::multi:
Jest dom dla Neli!!
Sunia jeszcze tydzien ma pozostac na tymczasie-bo Pani musi wyjechac, ale karmę już dostarczyła i raczej nie ma mocnych aby sie wycofała

I bardzo bardzo Cię prosze-jeśli możesz wycofac aukcje:loveu:
Nie wiem jak Ci dziekowac:loveu:
Pan bóg ci to w wyadoptowanych zwierzakach wynagrodzi!!:evil_lol:

Posted

Benia,
bez przesady, zrobilam co umialam. Wystawiam nasze psiaki z mieleckiego schroniska, to i takie cudenko z rodowodem moge dac na allegro. Ciesze sie, ze moglam pomóc tej cudnej suczynce.... od jakiegos czasu podkochuje sie w DDB i rottkach, a mam 2 owczarki collie dlugonose :evil_lol:

A ta Pani, ktora wezmie Nelunie to jest ta co byla ja ogladac?
Z Sosnowca?

Posted

...bo owczarki colie coś z bordosia mają Hm...jak wymyśle co napisze:evil_lol:

Pani z Sosnowca nie przyjedzie....
Pani zakochana mieszka w pobliżu DT-więc suska bedzie pod kontrolą:loveu:
jeszcze raz dziekuję!

P.S...ale Panu bardzo prosze odpisz;). Jak widac szokiem dla ludzi jest to, że takie psy (znaczy z rodowodem)tez szukają domu-a szukają...i to nawet często..:shake:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Tak, tak juz odpisalam, aukcje zakonczylam.
Pan ma 3 miesieczna onke i chcial spokojnego psa na towarzysza dla niej.
Ale sie pan spoznil niestety.

Jeszcze dzisiaj były telefonu dotyczce zaadoptowania Neli.
Dlatego prosiłam Benia żeby napisała o usuniecie aukcji z Allegro.

Wczoraj tez dzwonili do mnie ludzie z Bielska Białej którzy byli bardzo zainteresowani zaadoptowaniem Neli.
Maja 7 miesieczna sunie DDB z pseudohodowli okolice Łodzi która juz choruje miedzy innymi ma chora trzustke.
Zrobili na mnie bardzo dobre wrażenie.
Nie straszne im duże koszty utrzymania DDB , a także w razie potrzeby leczenia.

Prosiłam żeby mieli kontakt z kasiain ,ale niedługo moze szukac domu nastepny DDB.
Coraz wiecej tych pieknych przedstawicieli rasy jaką jest DDB szuka nowego prawdziwego domu z wzajemna przyjaźnia i miłoscia, gdzie nie sa kupowane tylko dla szpanu.