Benia-b Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Malibu-cuś Ci się fora namieszały:evil_lol: Ulka 118- miejmy nadzieje, że Nela wybierze kogos z obserwatorów:evil_lol: We wtorek przyjeżdża Pani z Sosnowca -pooglądac rudą piękność!:cool3: Quote
Ulka18 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Nela ma juz 4 obserwatorow. A ta pani z Sosnowca jest z allegro? Quote
Ulka18 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Co odpisac temu Panu? Wiadomość od: Maro84 (134)</IMG>, wysłana z komputera o numerze IP: 81.210.43.71 Strona z przedmiotem: NELA - suczka dog de bordeaux Treść wiadomości: Witam, mam pytanie odnośnie tej suczki. Ile ma ona około lat i czy to zdjęcie z dzieckiem było robione nie dawno czy to jakieś archiwalne zdjęcie? Jeszcze ew. czy ten rodowód to prawda czy fikcja? Z góry dziękuję za odpowiedź. Quote
Benia-b Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Ula-napisz prosze Panu że sunia urodzona 29.05.02r , zdjęcie z dzieckiem było robione tydzien temu, a sunia ma nie tylko rodowód, ale również jest zachipowana:evil_lol:.. Na koniec dopisz, że jak na razie wstrzymujesz aukcję Allegro, bo wczoraj była Pani zaprzyjażnić swoje psy z Nelą i stado sie dopasowało!!!:multi::multi: Jest dom dla Neli!! Sunia jeszcze tydzien ma pozostac na tymczasie-bo Pani musi wyjechac, ale karmę już dostarczyła i raczej nie ma mocnych aby sie wycofała I bardzo bardzo Cię prosze-jeśli możesz wycofac aukcje:loveu: Nie wiem jak Ci dziekowac:loveu: Pan bóg ci to w wyadoptowanych zwierzakach wynagrodzi!!:evil_lol: Quote
Ulka18 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Benia, bez przesady, zrobilam co umialam. Wystawiam nasze psiaki z mieleckiego schroniska, to i takie cudenko z rodowodem moge dac na allegro. Ciesze sie, ze moglam pomóc tej cudnej suczynce.... od jakiegos czasu podkochuje sie w DDB i rottkach, a mam 2 owczarki collie dlugonose :evil_lol: A ta Pani, ktora wezmie Nelunie to jest ta co byla ja ogladac? Z Sosnowca? Quote
Benia-b Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 ...bo owczarki colie coś z bordosia mają Hm...jak wymyśle co napisze:evil_lol: Pani z Sosnowca nie przyjedzie.... Pani zakochana mieszka w pobliżu DT-więc suska bedzie pod kontrolą:loveu: jeszcze raz dziekuję! P.S...ale Panu bardzo prosze odpisz;). Jak widac szokiem dla ludzi jest to, że takie psy (znaczy z rodowodem)tez szukają domu-a szukają...i to nawet często..:shake: Quote
Ulka18 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Tak, tak juz odpisalam, aukcje zakonczylam. Pan ma 3 miesieczna onke i chcial spokojnego psa na towarzysza dla niej. Ale sie pan spoznil niestety. Quote
Malibu Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Ulka18 napisał(a):Tak, tak juz odpisalam, aukcje zakonczylam. Pan ma 3 miesieczna onke i chcial spokojnego psa na towarzysza dla niej. Ale sie pan spoznil niestety. Jeszcze dzisiaj były telefonu dotyczce zaadoptowania Neli. Dlatego prosiłam Benia żeby napisała o usuniecie aukcji z Allegro. Wczoraj tez dzwonili do mnie ludzie z Bielska Białej którzy byli bardzo zainteresowani zaadoptowaniem Neli. Maja 7 miesieczna sunie DDB z pseudohodowli okolice Łodzi która juz choruje miedzy innymi ma chora trzustke. Zrobili na mnie bardzo dobre wrażenie. Nie straszne im duże koszty utrzymania DDB , a także w razie potrzeby leczenia. Prosiłam żeby mieli kontakt z kasiain ,ale niedługo moze szukac domu nastepny DDB. Coraz wiecej tych pieknych przedstawicieli rasy jaką jest DDB szuka nowego prawdziwego domu z wzajemna przyjaźnia i miłoscia, gdzie nie sa kupowane tylko dla szpanu. Quote
blue.berry Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 no własnie - dobrze by bylo zapamietac te kontakty - przydadza sie jak nastepny rudy bedzie szukal domu. bo nie mam watpliwosci ze za chwile jakis bedzie : ( Quote
rufusowa Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 uwielbiam takie adopcje :loveu: czekam na foteczki :cool3: Quote
Recommended Posts