Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak wyglądała:

Miłosnicy rasy odkupili ją i przewieźli do domu tymczasowego, gdzie zostanie wysterylizowana. Wazyła 31 kg, była zachudzona, zaniedbana.
Na dt została odrobaczona, odpchlona i zaszczepiona. Teraz czeka na sterylkę.
KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI:
501120358 ULA

Posted

Po domowym karmieniu i doskonałej opiece dziewczynka nabrała trochę ciałka i radości życia. Jest bardzo przyjacielska. Jak każdy bordos lubi towarzystwo dzieci, innych zwierzaków:

Posted

dodam ze Nela ma 6 lat (urodziny obchodzi w maju: )
dom tymczasowy nie moze jej sobie nachwalić - dogaduje się z drugą sunia (która jest dość bojowa). dla synka opiekunów jest cierpliwa i wyrozumiala. podlecozna, "podpasiona", pod prawidlowa opieką zyskała poniownie humor - biega, skacze, tryska radością. jest bardzo "przytulaśna" do ludzi ale zarazem pilnuje domostwa i wlascicieli.

Posted

Nela szuka bardzo dobrego domu....za dużo się już w swoim życiu nacierpiała, zbyt wiele bólu doznała, zbyt wielu złych ludzi spotkała na swej drodze, czas na zmiany...należy się jej odmiana losu...
POMÓŻMY JEJ ZNALEŹĆ SWOJEGO CZŁOWIEKA, JUŻ NA ZAWSZE, DO KOŃCA, NA DOBRE I NA ZŁE....
KTÓRY POKOCHA JĄ TAK, JAK ONA NA TO ZASŁUGUJE!!!
NELA ODWDZIĘCZY SIĘ MIŁOŚCIĄ, PRZYWIĄZANIEM, LOJALNOŚCIĄ....
TO CUDOWNY PIES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Ulka18 napisał(a):
Potrzebne ogloszenia dla cudnej suni? Piekna, madra jest, musi znalezc dobry dom.

Ogłoszenia zawsze są potrzebne!
Ulka18-jesli możesz bardzo prosze o pomoc-ja tez się postaram wrzucic ją na znane potrale, ale zawirowania czasowe ostatnio mam dosc spore:cool1:

Posted

o Boziu jaka to bida była :-(
teraz wygląda o wiele lepiej :loveu:

podpytam sąsiadki, ktora posiada sunie tej rasy czy jacys znajomi nie chcieliby przygarnąć...swoją drogą mowiła ze Salsa poczatkowo spała na dworze (dom z ogrodem) i bardzo jej to służyło a w upały nie chce chodzić i najchętniej leżałaby w wodzie...ale nie wiem czy to reguła, bo nie znam więcej piesków tej rasy...

Posted

Nela sunia DDB która już wie co to głód, brak miłosci , brak zainteresowania, brak przyjaciela - człowieka na dobre i na złe. Szuka domu ,który może spełnić jej wszystkie marzenia.

Czy Ty nim bedziesz?

Benia-b napisała:

Kontakt w sprawie adopcji Neli:
501120358 ULA

To własnie jestem ja.

Posted

Nela sunia DDB która już wie co to głód, brak miłosci , brak zainteresowania, brak przyjaciela - człowieka na dobre i na złe. Szuka domu ,który może spełnić jej wszystkie marzenia
Ten tekst jest dobry do aukcji allegro. Przydaloby sie jeszcze troche info o charakterze suni w kilku zdaniach.
Wystawie aukcje wieczorem jak wroce do domu.

Posted

Jak każdy bordoś kocha wszystkimi kilogramami. Jest przyjacielska i cierpliwa wobec dzieci, nie ma w niej agresji w stosunku do innych zwierząt obojga płci.
Doskonały stróż, witający gości merdającym ogonkiem.
aaa i ma 5 lat.

Posted

Nikt nie chce pokochac DDB Neli?
Duży pies , z jeszcze wiekszym serduchem czeka na dom który bedzie tym najlepszym, tym ostatnim do końca dni Neli.

Posted

Nelunia ma juz dwoch obserwatorow na allegro.
Zmienilam nazwe miasta, dopisalam BB, zeby nie robic zamieszania,
ale w mazowieckim jest wiecej psiarzy, mysle wiec, ze moze w tym wojewodztwie powinna zostac sunia w tej aukcji.