Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mały ma na imię Baas. Pochodzi z jakiejs "hodoffli" gdzie zostal kupiony jako labrador....
Dziś młody ma ponad 4 mce- jest zaszczepiony i odrobaczony. Jest mixem sznupa, długi ogon, długie uszy.
Straaaasznie zywiołowy.

Miał mieć 3 mce i byc maly. Ma dwa wieceji szaleje. Hexa go niecierpi. Baas nie moze u mnie zostac....pomozcie mi znalezc mu tymczas....
błagam ... zanim Hexa go pogryzie a mnie TZ :shake:

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

daj spokoj ciotka

mial miec 3 mce ma 5
szaleje po calym mieszkaniu, Hexa az sie trzesie zeby mu urwac leb
wlasciciel przywozac go do mnie wcale sie nie krepowal tylko powiedzial, ze chce go uspic
zrobilam mu allegro, alegratke i gumtree

kto moze dac mu tymczas???????????????????

pies ma czas do jutra do 18

Posted

malawaszka napisał(a):
co za pieprzony idiota - najpierw kupił szorstkowłosego blabladora, pozbył sięgo i teraz pojedzie i kupi drugiego pewnie :angryy::angryy::angryy:

ja nie mam gdzie go zabrać :placz:

jest taki sznupowaty, uszy ma smieszne

Posted

Faktycznie Labek jak cholera.
Szkoda ze nie mogé pomoc, jak masz link do ogloszen to dodaj lub dorob mu jeszcze kupiepsa.pl tam duzo osob ogláda i ojej.pl .
Ale i tak mial szczéscie ze nie zostal z tym debilem

Posted

Strach pomyśleć co by zrobił z psem ten prostak... Gdy lekarz odmówił uśpienia psa, siedział z nim w samochodzie twierdząc, że nie może wrócić z psem do domu, gdyż dzieci płakały gdy go zabierał, więc nie zafunduje im tego drugi raz.......... On dał max godzinę na wymyślenie czegoś!!!

Przez takich ludzi ręce po prostu opadają i wyć się chce z bezradności... :placz::placz::placz:

Posted

GameBoy napisał(a):
halo halo czy nikt nie moze nam pomoc????

GameBoy ja nie mogę. Przykro mi. Wynajmujemy mieszkanie i mam zapis w umowie "żadnych zwierząt". Przemyciłam kota i odliczam dni do przeprowadzki. Jak przyjdzie właścicielka to wylecę razem z kotem na zbity pysk. Mogę pomóc w transporcie, w miarę możliwości finansowo.
Tymczas u mnie odpada.:-( Kto w Wawie - oprócz Ciebie - daje tymczas?

Posted

psa trzeba wykapac, musze jutro kupic szampon, trzeba mu cos na stawy sprawic, bo ma "miekkie" stawy, facet karmil go pedigree

jest bardzo zaniedbany, uszy czarne pelne jakiegos syfu, siersc skoltuniona i srasznie matowa

Posted

Tosia2 napisał(a):
Matko... Gdzie ten d...... go trzymał?! :angryy::angryy::angryy:

i oczywiscie pies sika w domu.... cale oceany, on jes naprawde duzy juz
ale sie wkopalam:shake: