Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kasia_i_Łukasz']Agappe, po co fotomontaż :cool3: Wystarczy akitkom łapki do tarasu poprzyklejać i zaraz pięknie pozują :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

i wszystko jasne, a Ci młodzi naiwni akitomaniacy myślą, że one tak same :evil_lol::evil_lol:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Asiaczek napisał(a):
OK, zajrzę tam, ale u hodowców to chyba tez wypada się cieszyc, prawda?

pzdr.

Święta racja Asiaczku :multi::multi::multi:

20 września 2009 roku zostanie zapisany złotymi literami w historii naszej hodowli :loveu::loveu::loveu: Pierwszy raz naszą hodowlę reprezentowały 2 pokolenia, dzięki czemu mogliśmy spróbować zawalczyć o tytuł "Najlepsza Hodowla". Dopiero raczkujemy w tej dyscyplinie, więc szalenie ważne jest dla nas takie doświadczenie :lol: Większość naszych podopiecznych miała swój debiut wystawowy, więc tym bardziej cieszą nas ich osiągnięcia :loveu::loveu::loveu: Jestem bardzo szczęśliwa, dumna i pełna podziwu za zaangażowanie i pracę jaką włożyliście Kochani w przygotowanie swoich akitek :Rose::Rose::Rose: Angelika, Justa, Kasia i Marcin - dziękujemy Wam z całego serducha :iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Posted

Nasza Młodzież :lol::lol::lol:

Justynko, formalnie tytuł "V-ce Mł.Zw.Klubu" nie istnieje. To bardziej taki wymysł hodowców ;) Chciałam jednak podkreślić ten fakt, gdyż Masshiro powtórzyła sukces swojej mamusi z 2007 roku :multi: Tutaj link do fotki z "Klubówki 2007", którą "ukradłam" ze stronki Halniaków (mam nadzieję, że mi wybaczą :cool3:): http://akita_halne.republika.pl/club07/lokatyclubshow-junir.jpg

To się nazywa radość z sukcesu, widać, że obie bardzo zadowolone :loveu::lol::loveu: