Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Madziadalena
Posted

Kasiu, piękne zdjęcia maluchów i Meishi, aż trudno się oderwać:loveu: I widzę, że mój Negai solidnie szlifuje ząbki :)

Guest Madziadalena
Posted

A, że to galeria, wrzucam ulubione zdjęcie Negai, z moich skromnych zasobów :) Pozdrawiam wszystkich :)

Posted

[quote name='Madziadalena']Kasiu, piękne zdjęcia maluchów i Meishi, aż trudno się oderwać:loveu: I widzę, że mój Negai solidnie szlifuje ząbki :)

Witaj Madziu na forum dogomanii :loveu: Teraz mam już Was tutaj w komplecie :lol:

Posted

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]GRATULUJĘ jeszcze raz pomyślnego zdania egzaminów i spełnienia kolejnego wielkiego marzenia !! Jakim jest dla Ciebie bycie zoofizjoterapeutką :multi:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]:Dog_run:[/FONT]

Ślicznie dziękuję :lol:

Posted

tak wygląda prawdziwie usmiechnięty szczeniak :cool3: od uuuucha do ucha:cool3: szerzej to by sie chyba nie dało :lol:

[quote name='Kasia_i_Łukasz']
http://i13.photobucket.com/albums/a269/jabola/DSC01734.jpg

i na koniec nasza śpiąca królewna :loveu:
http://i13.photobucket.com/albums/a269/jabola/DSC01748.jpg

Wy coś macie szczeście do tych białych spiących królewn :lol: przypomniałam sobie własnie rozkraczoną Aszi :evil_lol:

Posted

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS] Śliczności, one tak rosną, że aż jestem w szoku :evil_lol:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]już tylko 10 dni zostało aby Nagareboshin znalazł się w moim domku[/FONT] :loveu:

Wytrzymasz! To naprawde niedługo...:lol:

[quote name='Agappe']tak wygląda prawdziwie usmiechnięty szczeniak :cool3: od uuuucha do ucha:cool3: szerzej to by sie chyba nie dało :lol:
Wy coś macie szczeście do tych białych spiących królewn :lol: przypomniałam sobie własnie rozkraczoną Aszi :evil_lol:
O, Agappe, zrobiłaś sobie przerwę od nauki?:lol:

Pzdr.

Guest Madziadalena
Posted

Psiaczki są śliczne, wszystkie bez wyjątku, mamusia też :) A Nashi... :lol: przebojowa :) Nie do wiary, że niedawno były to małe nieporadne kluseczki :)

Posted

Śliczniutkie maluszki :loveu: Uściski dla wszystkich, szczególnie dla Ciebie Kasiu wraz z wielkimi gratulacjami :multi:, wiem ile masz pracy a nie przeszkodziło Ci to z doskonałym wynikiem ukończyć Twojego wymarzonego kursu.

Posted

[quote name='Sylwia1']Śliczniutkie maluszki :loveu: Uściski dla wszystkich, szczególnie dla Ciebie Kasiu wraz z wielkimi gratulacjami :multi:, wiem ile masz pracy a nie przeszkodziło Ci to z doskonałym wynikiem ukończyć Twojego wymarzonego kursu.

Wielkie dzięki Sylwuśka :loveu: Nie przesadzałabym z tym pracoholizmem ;) poprostu kiedy mam swój "dyżur" przy maluszkach biorę wolne w pracy a potem muszę to przecież odpracować :cool3:

Posted

Kochana,ja nie twierdze,że jesteś pracoholiczką (chociaż jak się glębiej zastanowić to futrzakową pracoholiczką na pewno ;)). Chodziło mi głównie o ilość zajęć jakim codziennie muszisz sprostać i idealnie potrafisz wszystko zorganizować.Musze się tego douczyć :evil_lol:.

Posted

[quote name='Kasia_i_Łukasz']Kochana Alinko, miło Cię znowu widzieć w naszej galerii :lol: :multi::lol:

Odwiedziłam właśnie stronkę Kanemusia i nie mogłam powstrzymać się przed "kradzieżą" tej uroczej fotki Waszego przystojniaczka:loveu::loveu::loveu:

Pozdrawiamy Was bardzo cieplutko i czekamy na kolejne fotki :lol:

Kasiu kradnij do woli kazda fotke Kanemo traktuj jak wlasna -my co prawda ostatnio za duzo fotek nie wrzucamy ale postaram sie uzupelnic galerie na naszej stronie :)