Kasia_Dawid Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 My oczywiście też gratulujemy :-) :-) :-) czekamy na fotorelację :-) Quote
Angelika_Roser Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Gratulujemy Małodzieżowego Championatu Polski !! cuownie z Wami spędza się czas !! Dziękujemy za wsparcie jakiego nam udzielacie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Guest Madziadalena Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Rany, Kasiu, z tego wszystkiego chyba zapomniałam Wam pogratulować sukcesu Meishi :oops: A więc czynię to teraz: Gratuluję z całego serca i wiem, że w pełni zasłużyliście, Meishi również swoją cierpliwością i urokiem :loveu: :loveu: Dziękuję Wam za ten dzień :loveu: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 14 listopada 2009 - znowu się działo :lol: Mały zlot Kazoku Kanshin na Międzynarodowej Wystawie Psów w Kielcach :p [SIZE="4"]NAGAREBOSHI GIN Kazoku Kanshin - Najlepsze Szczenię w Rasie :multi: [SIZE="4"]MASSHIRO Kazoku Kanshin - ocena doskonała, lokata IV :multi: Serdecznie gratulujemy Angelice i Justynce oraz ich cudnym białaskom :loveu: [SIZE="4"]MEISHI Kazoku Kanshin - ocena doskonała, lokata I (w stawce 5 suń) i Zwycięstwo Młodzieży - tym samym ukończyła [SIZE="4"]Młodzieżowy Championat Polski! :multi::multi::multi: Madzia, Justa i Angii, bardzo Wam dziękujemy za mile spędzony czas :Rose: I na koniec moja "perełeczka" z wczorajszej wystawy - perfekcyjnie zaprezentowane akitki :loveu::loveu::loveu: Szkoda tylko, że bez Justynki i Masshiro, które pojechały wcześniej do domku :-( Quote
Sylwia1 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Śliczne akitki :loveu:, widać od kogo sie uczą :cool3: . Quote
Kasia_i_Łukasz Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Weekendu ciąg dalszy :lol: Oby takich weekendów jak najwięcej :multi: Niedzielne popołudnie spędziliśmy z Kasią, Dawidem i ich cudownym rodzeństwem Nashi i Natsukashii :loveu: Kolejny raz mogliśmy pochwalić się urokami naszej ukochanej jury :loveu: Nam towarzyszyły Aidka i Meishi :lol: Zapraszamy na fotorelację z naszej wspólnej wyprawy: Quote
Angelika_Roser Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Ale pieknie widzieć Was razem !! :loveu: więcej więcej WIĘCEJ fotek :loveu:[/FONT] Quote
Kasia_Dawid Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Dziękujemy Wam Kochani za wspaniałą wspólną wyprawę z akitkami :loveu::loveu::loveu::loveu: oby takich wypraw i wspólnych spotkań jak najwięcej :lol::lol::lol::lol: Quote
adriatom Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 My też wiemy co znaczą takie wyprawy- są po prostu super- życzymy Wam takich jak najwięcej, zwłaszcza , że towarzycho macie prześliczne ;) Quote
Kasia_i_Łukasz Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Niedziela, rewelacyjna pogoda i to co tygryski lubią najbardziej - bikejoring :loveu::loveu::loveu: Ta trójka pędzi z prędkością światła, dlatego ciężko ich wyraźnie uchwycić w obiektywie :-o Quote
Kasia_i_Łukasz Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Odpoczywamy... więc zmiana warty ;) zmęczona i zadowolona :loveu: Quote
Angelika_Roser Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 [FONT=Comic Sans MS]NARESZCIE !! :loveu: Asztarek najpiękniejszy :loveu::loveu::loveu: Zawsze zachwycała mnie jego niezwykła uroda :lol: [/FONT] Quote
Kasia_i_Łukasz Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 i jeszcze zmęczenie i zadowolenie w wydaniu Aidki :lol: wody łyk ;) pędzący z wiatrem :lol: Quote
Kasia_Dawid Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 ja to już nie mogę się doczekać kiedy my z Natsulkiem i Nasheńką wyruszymy na rowerową wyprawę :-) Quote
Kasia_Dawid Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 akitki zachwycone :-) Pancia i Pancio szczęśliwi :-) Quote
Guest Madziadalena Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Akicie śliczności :loveu: i ta niesamowita dawka radości na mordkach :loveu::loveu: Kasiu wyściskaj ode mnie wszystkie kitki, są cudne :loveu: Quote
Kateczka Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 ale super....zdjęcia też...ale ta jazda na rowerze...w towarzystwie....czy psiaki Was ciągną czy tylko biegną przed. chyba zmuszę się wreszcie do odłożenia na rower :oops: No i wracając do zdjęć...śliczna pamiątka z tak ładnego dnia....z tego co mówią pogodynki:p zima nas jeszcze dość długo nie zastanie więc czekam na więcej:razz: Quote
Asiaczek Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Oj, pozazdrościć tej rowerowej wycieczki! Ja na wiosnę tez wsiadam na rowej i ćwiczę z małym Serkiem:) Pzdr. Quote
Angelika_Roser Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [FONT=Comic Sans MS]A wieści niosą, że Asztarek znów zostanie tatusiem :loveu: tym razem mamusia będzie pręgowana :loveu: Ciekawe co na to Arashi :evil_lol::loveu: [/FONT] Quote
Guest Madziadalena Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Kasiu, prawda to? :crazyeye: i ja nic nie wiem?! :mad:;) Szczegóły poproszę :loveu: Quote
Angelika_Roser Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 http://www.akitajaponska.pl/Szczeniaki_2009.html [FONT=Comic Sans MS]szczegóły :lol:[/FONT] Quote
Agappe Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 ja rozumiem, że te wszystkie zdjęcia jaki akity biegną przed rowerem i w dodatku takie zachwycone to fotomontarz? :evil_lol::evil_lol: mnie nie oszukacie!!! ja też tego próbowałam i nie tak się kończyło!!:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]A wieści niosą, że Asztarek znów zostanie tatusiem :loveu: tym razem mamusia będzie pręgowana :loveu: Ciekawe co na to Arashi :evil_lol::loveu: [/FONT] Nonono, ale wiadomość! Czekamy na fotki Szanownej Małżonki:) Pzdr. Quote
Jurki :oD Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Agappe napisał(a):ja rozumiem, że te wszystkie zdjęcia jaki akity biegną przed rowerem i w dodatku takie zachwycone to fotomontarz? :evil_lol::evil_lol: mnie nie oszukacie!!! ja też tego próbowałam i nie tak się kończyło!!:evil_lol: Zdjecia MIODZIO!!! A co do roweru to faktycznie to musi byc fotomontaż bo naszą bardziej interesują szprychy od biegania z rowerem, przy rowerze :mdrmed: Quote
Recommended Posts