Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Madziadalena
Posted

Rany, Kasiu, z tego wszystkiego chyba zapomniałam Wam pogratulować sukcesu Meishi :oops: A więc czynię to teraz: Gratuluję z całego serca i wiem, że w pełni zasłużyliście, Meishi również swoją cierpliwością i urokiem :loveu: :loveu:
Dziękuję Wam za ten dzień :loveu:

Posted

14 listopada 2009 - znowu się działo :lol: Mały zlot Kazoku Kanshin na Międzynarodowej Wystawie Psów w Kielcach :p
[SIZE="4"]NAGAREBOSHI GIN Kazoku Kanshin - Najlepsze Szczenię w Rasie :multi: [SIZE="4"]MASSHIRO Kazoku Kanshin - ocena doskonała, lokata IV :multi: Serdecznie gratulujemy Angelice i Justynce oraz ich cudnym białaskom :loveu:
[SIZE="4"]MEISHI Kazoku Kanshin - ocena doskonała, lokata I (w stawce 5 suń) i Zwycięstwo Młodzieży - tym samym ukończyła [SIZE="4"]Młodzieżowy Championat Polski! :multi::multi::multi:
Madzia, Justa i Angii, bardzo Wam dziękujemy za mile spędzony czas :Rose:

I na koniec moja "perełeczka" z wczorajszej wystawy - perfekcyjnie zaprezentowane akitki :loveu::loveu::loveu:

Szkoda tylko, że bez Justynki i Masshiro, które pojechały wcześniej do domku :-(

Posted

Weekendu ciąg dalszy :lol: Oby takich weekendów jak najwięcej :multi: Niedzielne popołudnie spędziliśmy z Kasią, Dawidem i ich cudownym rodzeństwem Nashi i Natsukashii :loveu: Kolejny raz mogliśmy pochwalić się urokami naszej ukochanej jury :loveu: Nam towarzyszyły Aidka i Meishi :lol: Zapraszamy na fotorelację z naszej wspólnej wyprawy:

• 2 weeks later...
Guest Madziadalena
Posted

Akicie śliczności :loveu: i ta niesamowita dawka radości na mordkach :loveu::loveu:
Kasiu wyściskaj ode mnie wszystkie kitki, są cudne :loveu:

Posted

ale super....zdjęcia też...ale ta jazda na rowerze...w towarzystwie....czy psiaki Was ciągną czy tylko biegną przed. chyba zmuszę się wreszcie do odłożenia na rower :oops:
No i wracając do zdjęć...śliczna pamiątka z tak ładnego dnia....z tego co mówią pogodynki:p zima nas jeszcze dość długo nie zastanie więc czekam na więcej:razz:

Guest Madziadalena
Posted

Kasiu, prawda to? :crazyeye: i ja nic nie wiem?! :mad:;) Szczegóły poproszę :loveu:

Posted

ja rozumiem, że te wszystkie zdjęcia jaki akity biegną przed rowerem i w dodatku takie zachwycone to fotomontarz? :evil_lol::evil_lol:

mnie nie oszukacie!!! ja też tego próbowałam i nie tak się kończyło!!:evil_lol:

Posted

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]A wieści niosą, że Asztarek znów zostanie tatusiem :loveu: tym razem mamusia będzie pręgowana :loveu:
Ciekawe co na to Arashi :evil_lol::loveu:
[/FONT]

Nonono, ale wiadomość!
Czekamy na fotki Szanownej Małżonki:)

Pzdr.

Posted

Agappe napisał(a):
ja rozumiem, że te wszystkie zdjęcia jaki akity biegną przed rowerem i w dodatku takie zachwycone to fotomontarz? :evil_lol::evil_lol:

mnie nie oszukacie!!! ja też tego próbowałam i nie tak się kończyło!!:evil_lol:

Zdjecia MIODZIO!!!

A co do roweru to faktycznie to musi byc fotomontaż bo naszą bardziej interesują szprychy od biegania z rowerem, przy rowerze :mdrmed: