Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kasia_i_Łukasz napisał(a):
Daria, nie zapominaj, że Meishi jest najmłodszą damą w naszym stadzie. To jedyna kobitka, która jeszcze Asztarkowi na łeb nie wlazła ;) :lol: Walczy jak lew, by chociaż Ona mu się podporządkowała ;) :diabloti:

aaa to ok, bo zrozumiałam, że u Was Asztar rządzi :evil_lol::evil_lol: ale jak baby górą to spadl mi kamień z serca :evil_lol:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kasia_i_Łukasz']

hahaha... tak przeglądałam dziś te foteczki ze spacerku po raz któryś...
i nie mogę tego nie napisać... wiecie z czym mi się to zdjęcie skojarzyło
?! :evil_lol:

"Łuuuuuuuuuuuuukasz!! Błagam Cię nie odjeżdzaj beze mnie !! Popatrz jak ładnie skaczę, no proszę :loveu: "

B O S K I E :loveu::loveu::loveu:

Posted

Angelika_Roser, Kasia_Dawid, Uruwashii, Shirai - Koki, ślicznie Wam dziękujemy za gratulacje :calus::calus::calus:

Dziewczyny spisały się fantastycznie, ocena doskonała w takiej stawce i na wystawie takiej rangi zupełnie inaczej smakuje :Cool!::Cool!::Cool!:

Jurki :oD, to my Wam bardzo dziękujemy, że tak pięknie reprezentowaliście naszą hodowlę :loveu::loveu::loveu: Doborowe towarzystwo na taki wypad z Wami mieliśmy zapewnione :lol::lol::lol: Przypominam, że zdjęcia z Bratysławy nocą miały najpierw przejść przez moją cenzurę :mad::diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]Pierwsze śniegowe pozdrowienia dla Babci i Dziadka od zasypanego wnusia :loveu:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][/FONT]

Jak wnusio się pięknie prezentuje na tym sniegu...:lol:

Pzdr.

Posted

[FONT=Comic Sans MS]
[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT] ...................................................

[FONT=Comic Sans MS]
z OKAZJI PIERWSZYCH URODZIN DLA NIEZWYKŁEJ BO GADAJĄCEJ MEISHI WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE DLA AKITKI !!
SZCZĘŚCIA, WIELKIEJ MICHY DŁUGICH PRZYJEMNYCH SPACERÓW
ORAZ WIELE SUKCESÓW WYSTAWOWYCH !!

ŻYCZĄ GINUŚ WILCZUŚ I MIAŁCZUŚ
[/FONT]

Guest Madziadalena
Posted

Dla niezwykłej Meishi :loveu: wszystkiego co na tym świecie najlepsze dla akitki :new-bday: plus mizianko :smilecol:

Posted

:tort: TORCIK DLA CUDNEJ :loveu: SOLENIZANTKI MEISHI !!!

ŻYCZYMY ZDRÓWKA, DŁUGICH :Dog_run: SPACERÓW Z UKOCHANYM PAŃSTWEM, SAMYCH PYSZNOŚCI :sabber: I SUKCESÓW WYSTAWOWYCH :Rose: !!!

OGROMNE MIZIANKI DLA MEISHI :loveu:

Posted

ŻYCZYMY RÓWNIEŻ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SIOSTRZYCZEK MASSHIRO I MEISHI:
MAGO ASZTAR :loveu:
MICHI :loveu:
MIKAN :loveu:
MOMO :loveu:
MUSUME AIDA :loveu:

:new-bday: ŚLICZNOTKI!!!
:cunao:

Posted

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]
[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT] ...................................................

[FONT=Comic Sans MS]
z OKAZJI PIERWSZYCH URODZIN DLA NIEZWYKŁEJ BO GADAJĄCEJ MEISHI WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE DLA AKITKI !!
SZCZĘŚCIA, WIELKIEJ MICHY DŁUGICH PRZYJEMNYCH SPACERÓW
ORAZ WIELE SUKCESÓW WYSTAWOWYCH !!

ŻYCZĄ GINUŚ WILCZUŚ I MIAŁCZUŚ
[/FONT]

[quote name='Madziadalena']Dla niezwykłej Meishi :loveu: wszystkiego co na tym świecie najlepsze dla akitki :new-bday: plus mizianko :smilecol:

[quote name='Jurki :oD']:tort: TORCIK DLA CUDNEJ :loveu: SOLENIZANTKI MEISHI !!!

ŻYCZYMY ZDRÓWKA, DŁUGICH :Dog_run: SPACERÓW Z UKOCHANYM PAŃSTWEM, SAMYCH PYSZNOŚCI :sabber: I SUKCESÓW WYSTAWOWYCH :Rose: !!!

OGROMNE MIZIANKI DLA MEISHI :loveu:

[quote name='Uruwashii']Również życzymy wszsytkiego najlepszego;):loveu:

Meishi nagadać się nie mogła jak bardzo wdzięczna jest za wszystkie życzenia :lol::loveu::lol: