Agappe Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Kasia_i_Łukasz napisał(a):Daria, nie zapominaj, że Meishi jest najmłodszą damą w naszym stadzie. To jedyna kobitka, która jeszcze Asztarkowi na łeb nie wlazła ;) :lol: Walczy jak lew, by chociaż Ona mu się podporządkowała ;) :diabloti: aaa to ok, bo zrozumiałam, że u Was Asztar rządzi :evil_lol::evil_lol: ale jak baby górą to spadl mi kamień z serca :evil_lol: Quote
Angelika_Roser Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='Kasia_i_Łukasz'] hahaha... tak przeglądałam dziś te foteczki ze spacerku po raz któryś... i nie mogę tego nie napisać... wiecie z czym mi się to zdjęcie skojarzyło ?! :evil_lol: "Łuuuuuuuuuuuuukasz!! Błagam Cię nie odjeżdzaj beze mnie !! Popatrz jak ładnie skaczę, no proszę :loveu: " B O S K I E :loveu::loveu::loveu: Quote
Jurki :oD Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Zdjęcia Boskie :loveu: Kasia obłyślająca plan działania w Bratysławie :evil_lol: http://i13.photobucket.com/albums/a269/jabola/O41OO9-grzybobraniezakitami084.jpg Quote
Angelika_Roser Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Trzymamy kciuki !! POWODZENIA na światówce w Bratysławie !! !! !! [/FONT] :multi: Quote
Angelika_Roser Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Gratulujemy świetnych ocen :loveu::loveu::loveu: bo najlepszych :loveu::loveu::loveu: dla wszystkich trzech panienek ! A teraz czekamy na fotki :mad: :evil_lol: [/FONT] Quote
Kasia_Dawid Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Gratulujemy wspaniałego występu na Światówce :-) :-) czekamy na fotorelację :-) Quote
Jurki :oD Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Kochani jeszcze raz Wam bardzo gratulujemy tak świetnych ocen i dziękujemy za ten świetny wypad! Całuski dla Calutkiej rodzinki Kazoku Kanshin :loveu::loveu::loveu: Quote
Angelika_Roser Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [FONT=Comic Sans MS]O jejku jejku !! Jakie śliczne zdjęcia :loveu::loveu::loveu: Kasia jak księżniczka a akitki jak królewny :loveu::loveu::loveu: bardzo ładnie moje Drogie :razz:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Zapomniałam dodać, że chyba wypatrywały księcia Łukasza w oddali :evil_lol: [/FONT] Quote
Uruwashii Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Gratulujemy występu na światówce ocena doskonała w takim gronie to spore osiągnięcie;) Quote
Shirai - Koki Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 My rowniez gratulujemy, pieknie sie prezentowaliscie, a konkurencja oooo przyprawiala o zawrot glowy !!! Quote
Kasia_i_Łukasz Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Angelika_Roser, Kasia_Dawid, Uruwashii, Shirai - Koki, ślicznie Wam dziękujemy za gratulacje :calus::calus::calus: Dziewczyny spisały się fantastycznie, ocena doskonała w takiej stawce i na wystawie takiej rangi zupełnie inaczej smakuje :Cool!::Cool!::Cool!: Jurki :oD, to my Wam bardzo dziękujemy, że tak pięknie reprezentowaliście naszą hodowlę :loveu::loveu::loveu: Doborowe towarzystwo na taki wypad z Wami mieliśmy zapewnione :lol::lol::lol: Przypominam, że zdjęcia z Bratysławy nocą miały najpierw przejść przez moją cenzurę :mad::diabloti::evil_lol: Quote
Jurki :oD Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Kasiu nie było co cenzurować :cool3: ale czekałam aż to napiszesz :lol: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Jurki :oD napisał(a):Kasiu nie było co cenzurować :cool3: ale czekałam aż to napiszesz :lol: Widzisz, jak Ty już mnie dobrze znasz :cool3: Quote
Angelika_Roser Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Pierwsze śniegowe pozdrowienia dla Babci i Dziadka od zasypanego wnusia :loveu: [/FONT] Quote
Asiaczek Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Pierwsze śniegowe pozdrowienia dla Babci i Dziadka od zasypanego wnusia :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Jak wnusio się pięknie prezentuje na tym sniegu...:lol: Pzdr. Quote
Angelika_Roser Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 [FONT=Comic Sans MS] [/FONT][FONT=Comic Sans MS][/FONT] ................................................... [FONT=Comic Sans MS] z OKAZJI PIERWSZYCH URODZIN DLA NIEZWYKŁEJ BO GADAJĄCEJ MEISHI WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE DLA AKITKI !! SZCZĘŚCIA, WIELKIEJ MICHY DŁUGICH PRZYJEMNYCH SPACERÓW ORAZ WIELE SUKCESÓW WYSTAWOWYCH !! ŻYCZĄ GINUŚ WILCZUŚ I MIAŁCZUŚ [/FONT] Quote
Guest Madziadalena Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Dla niezwykłej Meishi :loveu: wszystkiego co na tym świecie najlepsze dla akitki :new-bday: plus mizianko :smilecol: Quote
Jurki :oD Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 :tort: TORCIK DLA CUDNEJ :loveu: SOLENIZANTKI MEISHI !!! ŻYCZYMY ZDRÓWKA, DŁUGICH :Dog_run: SPACERÓW Z UKOCHANYM PAŃSTWEM, SAMYCH PYSZNOŚCI :sabber: I SUKCESÓW WYSTAWOWYCH :Rose: !!! OGROMNE MIZIANKI DLA MEISHI :loveu: Quote
Jurki :oD Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 ŻYCZYMY RÓWNIEŻ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SIOSTRZYCZEK MASSHIRO I MEISHI: MAGO ASZTAR :loveu: MICHI :loveu: MIKAN :loveu: MOMO :loveu: MUSUME AIDA :loveu: :new-bday: ŚLICZNOTKI!!! :cunao: Quote
Uruwashii Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Również życzymy wszsytkiego najlepszego;):loveu: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS] [/FONT][FONT=Comic Sans MS][/FONT] ................................................... [FONT=Comic Sans MS] z OKAZJI PIERWSZYCH URODZIN DLA NIEZWYKŁEJ BO GADAJĄCEJ MEISHI WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE DLA AKITKI !! SZCZĘŚCIA, WIELKIEJ MICHY DŁUGICH PRZYJEMNYCH SPACERÓW ORAZ WIELE SUKCESÓW WYSTAWOWYCH !! ŻYCZĄ GINUŚ WILCZUŚ I MIAŁCZUŚ [/FONT] [quote name='Madziadalena']Dla niezwykłej Meishi :loveu: wszystkiego co na tym świecie najlepsze dla akitki :new-bday: plus mizianko :smilecol: [quote name='Jurki :oD']:tort: TORCIK DLA CUDNEJ :loveu: SOLENIZANTKI MEISHI !!! ŻYCZYMY ZDRÓWKA, DŁUGICH :Dog_run: SPACERÓW Z UKOCHANYM PAŃSTWEM, SAMYCH PYSZNOŚCI :sabber: I SUKCESÓW WYSTAWOWYCH :Rose: !!! OGROMNE MIZIANKI DLA MEISHI :loveu: [quote name='Uruwashii']Również życzymy wszsytkiego najlepszego;):loveu: Meishi nagadać się nie mogła jak bardzo wdzięczna jest za wszystkie życzenia :lol::loveu::lol: Quote
Recommended Posts