Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Roksana']dlatego ja mam całoroczne i mi pogoda i niepogoda niestraszne :evil_lol:

FściekłyFox też będzie więc sobie rodzinnie otuchy dodamy ;)[/QUOTE]
Jest coś takiego jak całoroczne opony :crazyeye:

Posted

Hanik zdolniacha:lol: :multi: poważnie powinnaś gdzieś wystawiać swoje dzieła..
U nas też zawierucha,śniegi sypią,nie chce się wychodzić. Łatka natomiast dostała wścieklaka i zasuwa po całym domu z góry na dół.Ostatnio przyniosła sobie z pola taką gumową obręcz-porzuconą samotnie zabawkę przez jekiegoś piesia-Łata znalazła więc obręcz do gryzienia jest odtąd JEJ i tylko JEJ:evil_lol:

Posted

[quote name='hanik']

Nikit
Mam nadzieje, że nie weżmiesz tego mi za zle, ale tego wychudzonego Boryska niepodobnego do Boryska wstawiłam na Bazarek na AFN, co by chociaż ze dwa zlote skapły potrzebującym psiakom[/quote]

No jasne, że nie mam nic przeciwko!

Posted

bardzo dobrze :) miałam dwa lata temu mały poślizg tylko, jak za szybko w zakręt weszłam :eviltong: ale szybko wyprowadziłam

zapytam taty i Ci powiem jakie to dokładnie, bo to też nie jakieś tam zwykłe, tylko wyszukane przez niego ;)

Posted

ok zapytaj może sie kiedyś skusze na takie jak te sie wytrą:lol:
Dziś jak jechalam na szkolenie zatrzymalam się, żeby zakręcić i zaczeło mnie ściągać do rowu. całe szczęście wykałapućkałam sie z tego. Ale co se potańczyłam to moje. Zaraz jadę na zmianę tych opon bo zawału dostanę. Dziś na szkoleniu mieliśmy zawieruche i brodzenie w śniegu. Trza sie zaprawiać w każdych warunkach.
Wrócilam z soplami na portkach. Oj kiedy ta wiosna.

Posted

[quote name='hanik']Mam prośbę
czy móglłby ktoś obfocić młodzież*foksow i nas też na światówce ????[/quote]

Hanik jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, to ja z siostrą będziemy na wystawie, mamy zamiar tkwić przy ringu foksów i będziemy focić co się da. Może się załapiesz ;)

Posted

[quote name='D0minika']Hanik jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, to ja z siostrą będziemy na wystawie, mamy zamiar tkwić przy ringu foksów i będziemy focić co się da. Może się załapiesz ;)[/QUOTE]
To suuper moge dać swój aparat to będziecie focić podwójnie:lol:

Posted

UUUU to nie mam sie czym martwić.
Jak tyle fotoreporterów będzie.:multi:
Roksana?
A do jakiej klasy zgłosiłaś Chanelkę i Wściekłego Foksa?

Posted

[quote name='Roksana']oczywiście że inteligentnie do młodzieży :cool3: :roll: ;)

[B]F[/B]ściekłego :p Foxa ;)[/QUOTE]
no ja sobie pluje teraz w twarz:-D
Jak patrzę na ten ilość foksow w młodzieży to pewnie wiecej takich inteligentów bylo.
On jest Fściekły nie Wściekły????Zawsze myślalam, że Fściekły pisze się przez W

Posted

wściekły się pisze, ale on jest FściekłyFox :razz:

info o Poznaniu sobotnim:

"A TERAZ KOLEJNE ISTOTNE INFORMACJE!W dzień naszej wystawy, 11 listopada będzie w Poznaniu absolutna kaszana.Światowa Wystawa Psów na Targach zgromadzi tego dnia prawie 6.000 wystawców z psami, to skromnie licząc około 18.000 nóg i łap stąpających po terenie Centrum i 6.000 aut parkujących od rana do popołudnia. Do tego, ponieważ w czwartek i piątek wszyscy pracują i się uczą oglądający wystawiane psy przyjdą na Targi w sobotę i niedzielę co zapewni dodatkowe kilkanaście tysięcy widzów i samochodów w Centrum.Do Poznania przylatują w tym tygodniu pierwsze w Polsce samoloty F16.To może i dobra wiadomość. Ale jest też zła. 11 listopada będzie oficjalne powitanie i chrzest samolotów. Na lotnisko wojskowe NATO w Krzesinach przyjadą wszystkie oficjalne delegacje rządowe z prezydentem włącznie. Żona Kaczyńskiego będzie matką chrzestną samolotu. Tego dnia będzie też dzień otwarty na terenie lotniska i dziesiątki tysięcy ludzi z dzieciakami pojadą zobaczyć pokazy lotnicze.Problem polega na tym, że Krzesiny są położone po drodze z Zaniemyśla do Poznania, a droga mimo, że czteropasmówka, to jest w przebudowie. W zeszłym roku przed pokazami lotniczymi korki sięgały 5 kilometrów(!) a czas dojazdu na lotnisko wynosił ponad 2 godziny.Do tego delegacje rządowe wylądują na lotnisku Ławica a trasa dojazdu delegacji będzie wiodła przez Centrum (obok Targów, gdzie jest nasza wystawa).To jeszcze nie wszystko. Corocznie 11 listopada w Poznaniu obchodzone są "imieniny miasta", dzień św. Marcina. W ten dzień Centrum jest zamknięte dla ruchu i samochody nie mogą tam parkować(!), jeżdżą konno ułani i święty Marcin a prezydent Poznania przemawia na trybunach przed Zamkiem Wilhelma. Na taką imprezę też przychodzi około 100.000 ludzi! Poznań czeka kompletny paraliż!"

to o sobocie, ale w piątek też już mogą być organiczenia przez przygotowania do imprez..

Posted

Foksiki do góry:lol:
Ciekawe jak pójdzie na wystawie:thumbs: za Was:)
[SIZE=1]Hanik..wstawiaj swoje dzieła na Bazarku,niedługo wypłata mi się szykuje,więc zacieram łapki do licytacji[/SIZE]:razz:

Posted

Dzięki Petra
Szkoda, że Cię nie będzie:roll:
Ale pewnie w przyszłym sezonie gdzieś sie zobaczymy.
My jutro wyjeżdżamy o 10 tej. Właśnie czynię*przygotowania. Jeszcze Figla musze wykąpać. Mam nadzieje, że się nie zrobi za miękki.

Posted

Witaj daisy - ja planuje terierka na wiosne choc nie wiem jeszcze czy bedzie to JRT, border czy moze foksik - strasznie ciezko sie zdecydowac ;))) Choc do tego czasuto pewnie Twoj chlopak nie bedzie sie interesowal taka gowniara ;))) (gowniara bo to ma byc ona) ;)

Posted

Dzisiaj po moim ogrodzie biegało 7,5% procenta stawki światówki :evil_lol:

W składzie:
Vielfrass ANASTASIA - suka champ
Vielfrass LA LUNA - suka otw/champ
Vielfrass IVAN GROZNIY - pies champ
Vielfrass KÓNY - pies champ
Vielfrass N.. suczka - suka ml
Bodils .. - suczka mł/pośr
i szczenióra słodka :cool3:

a za płotem szalała z nimi Chanelka :diabloti:

z nie-foxów były dwa aussie'ki

własnie są w drodze do Poznania

Posted

[quote name='Roksana']Dzisiaj po moim ogrodzie biegało 7,5% procenta stawki światówki :evil_lol:

W składzie:
Vielfrass ANASTASIA - suka champ
Vielfrass LA LUNA - suka otw/champ
Vielfrass IVAN GROZNIY - pies champ
Vielfrass KÓNY - pies champ
Vielfrass N.. suczka - suka ml
Bodils .. - suczka mł/pośr
i szczenióra słodka :cool3:

a za płotem szalała z nimi Chanelka :diabloti:

z nie-foxów były dwa aussie'ki

własnie są w drodze do Poznania[/QUOTE]
Mogłaś zrobić mini - wystawę:evil_lol:

A ja sie pakuje i mam taki balagan, że nie wiem gdzie co jest
żebym tylko Figla nie zapomniała zabrać:evil_lol:

Posted

[quote name='D0minika']A ja się rozchorowałam i na wystawę nie jedziemy :-(
Wiec nie będę mogła pomóc ze zdjęciami :shake:

Ale liczę na obszerną fotorelację :lol:[/QUOTE]
Oj szkoda, że nie możesz być. Wracaj szybko do zdrowia:multi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...