Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hanik:multi: super i jakie klimatyczne zdjątka:loveu: na pierwszym Figiel się przygląda mruzącej ślepka Łatce..;) tak jakby zaraz miał jej coś powiedzieć..no i widzę,że patyczek to zabawka nr jeden;)
heh..a swoją drogą widziałam Łatkę jak była bardzo bardzo malutka u p.Hani jeszcze jak nie była wydana;) mała Piratka;)

Posted

Tak Piratka. Pewnie by tak zostało ale mój brat nie wymawia "r" i zmieniłi na Łatka, żeby nie wołał Piłatka:-D
Więc na zdięciach wystąpili:
Figiel Cyklista Błystek i Latka Piratka Acena:lol:
Łatka to spokojna sunia choż ostatnio się*rozpiraciła. Zna takie chwyty w karate, że Figiel ciągle leży na plecach i majta nogami a ona go trzyma za gardło. Czasem jest odwrotnie. I tak cały dzień potrafią. A jeszcze jak po drodze pojawi się*skarpetka to zginie tragicznie rozszarpana. Tak już skończyły wszystkie figlowe pluszaki.

Posted

Witam wszystkich a w szczególności Hanusię.
Mój Drey zjadł dzisiaj moje klapki i szczoteczkę do zębów. Codziennie wybiera sobie inne menu.

Posted

oliś napisał(a):
Witam wszystkich a w szczególności Hanusię.
Mój Drey zjadł dzisiaj moje klapki i szczoteczkę do zębów. Codziennie wybiera sobie inne menu.

Hey buziaki dla Dreyka:loveu:
Mój Figiel jak dotąd zjadł 4 pary moich klapek więc się nie przejmuj:lol:

Posted

[quote name='hanik']Hey buziaki dla Dreyka:loveu:
Mój Figiel jak dotąd zjadł 4 pary moich klapek więc się nie przejmuj:lol:
A oto ja i mój Drey

Pozdrawiam Hanię i dziękuję jej za okazaną cierpliwość.

Posted

Chyba wszyscy na jakiś urlop od dogomani wyjechali albo ciężko pracują:-(
Hej ludzie gdzie jesteście??????? Hop hop
Mamy nowego foksa na forum:lol:

Posted

Jak wasze psy reagują na telewizor???
Bo Figiel dziś dał popis:-D
Zobaczył psa w telewizji i zaczął go lizać po zadku tzn. telewizor w tym miejscu gdzie pies miał zadek
A potem był pies co wchodził po schodach i noga mu się*podwineła i spadł na kamerę i Figiel gwałtownie odskoczył od telewizora. Hihi:lol:

Posted

hanik napisał(a):
Jak wasze psy reagują na telewizor???
Bo Figiel dziś dał popis:-D
Zobaczył psa w telewizji i zaczął go lizać po zadku tzn. telewizor w tym miejscu gdzie pies miał zadek
A potem był pies co wchodził po schodach i noga mu się*podwineła i spadł na kamerę i Figiel gwałtownie odskoczył od telewizora. Hihi:lol:

Witam.
Mój reaguje na odgłosy z telewizora i wtedy tak śmiesznie kręci łepkiem.:roll:
Właśnie wróciłam ze spaceru i szykuje się kąpiel bo jest tak brudny że go prawie nie widać.

Posted

hanik napisał(a):
Chyba wszyscy na jakiś urlop od dogomani wyjechali albo ciężko pracują:-(
Hej ludzie gdzie jesteście??????? Hop hop
Mamy nowego foksa na forum:lol:

Halo, my wróciliśmy właśnie z Wilna z Rolkiem. Skończyliśmy Ch.Lt.:multi:

Posted

Dzis z sulkiem na plaze pod wieczor jade :> zobaczym jak bedzie ;] szkoda ze aparat mam dalej rozwalony bo bym zdjec porobil ;/

Posted

pszym napisał(a):
Halo, my wróciliśmy właśnie z Wilna z Rolkiem. Skończyliśmy Ch.Lt.:multi:

Nareszcie jesteście:multi:
Wielkie gratulacje dla Rolka:loveu: :cunao: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :Rose: :beerchug: :drink1:

Posted

Stoko napisał(a):
Dzis z sulkiem na plaze pod wieczor jade :> zobaczym jak bedzie ;] szkoda ze aparat mam dalej rozwalony bo bym zdjec porobil ;/

Koniecznie opowiedz jak było. Szkoda, że ten aparat rozwalony:-(
Stoko naprawiaj go albo zbieraj na nowy.:eviltong:

Posted

[quote name='czapla']Pszym - GRATULACJE!!!:multi:
Fajny ten Twoj Rolnik:lol:

Dzięki. Wczoraj w Wilnie był tylko jeden "sztuk" kerry...

Posted

Powiedz jaki?
Ja Wilno tez milo wspominam, pierwszy zagraniczny CACIB:multi: , szkoda tylko, ze bylo wtedy strasznie zimno i snieg po kolana brrrr i nic nie pozwiedzalam. Jednak ludzie mili, towarzystwo podrozy wysmienite, super.:loveu:

Posted

Nareszcie Rolkowa fotka na forum. Widzę, że zakupiliście mu krowią obrożę. Figlasty też ma taką, ale do Rolka bardziej pasuje.
A u nas wczoraj cały dzień lało. Figiel siedział i gapił się w okno. Więc to uwieczniłam

Posted

Przez cały czas myślałam, że foksy na światówce będą wystawiane 9-tego
Dopiero przedwczoraj dotarło do mnie, że 10- tego.
Figiel urodził się 9- tego sierpnia, więc dzień przed foksią wystawą kończy 15 miesięcy. Nie wiedząc o tym zgłosiłam go do młodzieży. Jak myślicie czy to rzeczywiście dobry wybór????

Posted

Dzien dobry wieczor!

Czapla - Jara M Lynas R KAS - to ten kerrak z Wilna

Hanik - super obrabiasz zdjęcia! Jakbyś się nudziła to chetnie podeslałabym Ci klika do obrobienia :lol: były by na naszą stronę, która moze w tym roku ujży światło dzienne.. :cool3:

Odnośnie reakcji na TV - z naszych paszczurów najlepszy jest Borys. Jak tylko zobaczy zwirzaki, to z nimi gada.. tzn. mruczy, szczeka, macha gonem, wodzi nochalem za zwierzem. Jedym słowem chce sie zaprzyjaźnić :loveu: Wygląda to naprawdę przekomicznie. Jakiś czas temu w tv był Garfild - nie dało sie oglądać. Co na ekranie pojawiał się ten tłusty pomarańczowy kocur, Borys dostawał totalnego fioła :roll: :lol:

Posted

Nikit teraz to już na całego jestem fanką Borysa bo Garfield to mój ulubiony kot. Widzisz mam wspólne z Borysem upodobania:D
A co do fotek to nie ma sprawy chętnie zrobię przesyłaj ile chcesz:p

Posted

hanik napisał(a):
Jak myślicie czy to rzeczywiście dobry wybór????
Moim zdaniem świetny! O wiele lepiej być bardziej dojrzałym psem w danej klasie niż mnij dojrzałym. :-)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...