hanik Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Wstawię wstawię jak Łatka przyjedzie. No i okazję załapię do fajnych fotek:lol:
hanik Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Starzy dobrzy kumple:lol: W co by się tutaj pobawić Dzisiaj pobawimy się w gryzienie patoli
Petra_ Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 hanik:multi: super i jakie klimatyczne zdjątka:loveu: na pierwszym Figiel się przygląda mruzącej ślepka Łatce..;) tak jakby zaraz miał jej coś powiedzieć..no i widzę,że patyczek to zabawka nr jeden;) heh..a swoją drogą widziałam Łatkę jak była bardzo bardzo malutka u p.Hani jeszcze jak nie była wydana;) mała Piratka;)
hanik Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Tak Piratka. Pewnie by tak zostało ale mój brat nie wymawia "r" i zmieniłi na Łatka, żeby nie wołał Piłatka:-D Więc na zdięciach wystąpili: Figiel Cyklista Błystek i Latka Piratka Acena:lol: Łatka to spokojna sunia choż ostatnio się*rozpiraciła. Zna takie chwyty w karate, że Figiel ciągle leży na plecach i majta nogami a ona go trzyma za gardło. Czasem jest odwrotnie. I tak cały dzień potrafią. A jeszcze jak po drodze pojawi się*skarpetka to zginie tragicznie rozszarpana. Tak już skończyły wszystkie figlowe pluszaki.
oliś Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Witam wszystkich a w szczególności Hanusię. Mój Drey zjadł dzisiaj moje klapki i szczoteczkę do zębów. Codziennie wybiera sobie inne menu.
hanik Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 oliś napisał(a):Witam wszystkich a w szczególności Hanusię. Mój Drey zjadł dzisiaj moje klapki i szczoteczkę do zębów. Codziennie wybiera sobie inne menu. Hey buziaki dla Dreyka:loveu: Mój Figiel jak dotąd zjadł 4 pary moich klapek więc się nie przejmuj:lol:
oliś Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='hanik']Hey buziaki dla Dreyka:loveu: Mój Figiel jak dotąd zjadł 4 pary moich klapek więc się nie przejmuj:lol: A oto ja i mój Drey Pozdrawiam Hanię i dziękuję jej za okazaną cierpliwość.
Tinuś Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Hej, hej :bye: A ja nie moge wkleic zdjec. Cos mi nie idzie. Na pomoc dziewczyny. Zaluje, ze wczoraj nie wytrwalam...
hanik Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Chyba wszyscy na jakiś urlop od dogomani wyjechali albo ciężko pracują:-( Hej ludzie gdzie jesteście??????? Hop hop Mamy nowego foksa na forum:lol:
hanik Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Jak wasze psy reagują na telewizor??? Bo Figiel dziś dał popis:-D Zobaczył psa w telewizji i zaczął go lizać po zadku tzn. telewizor w tym miejscu gdzie pies miał zadek A potem był pies co wchodził po schodach i noga mu się*podwineła i spadł na kamerę i Figiel gwałtownie odskoczył od telewizora. Hihi:lol:
oliś Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 hanik napisał(a):Jak wasze psy reagują na telewizor??? Bo Figiel dziś dał popis:-D Zobaczył psa w telewizji i zaczął go lizać po zadku tzn. telewizor w tym miejscu gdzie pies miał zadek A potem był pies co wchodził po schodach i noga mu się*podwineła i spadł na kamerę i Figiel gwałtownie odskoczył od telewizora. Hihi:lol: Witam. Mój reaguje na odgłosy z telewizora i wtedy tak śmiesznie kręci łepkiem.:roll: Właśnie wróciłam ze spaceru i szykuje się kąpiel bo jest tak brudny że go prawie nie widać.
pszym Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 hanik napisał(a):Chyba wszyscy na jakiś urlop od dogomani wyjechali albo ciężko pracują:-( Hej ludzie gdzie jesteście??????? Hop hop Mamy nowego foksa na forum:lol: Halo, my wróciliśmy właśnie z Wilna z Rolkiem. Skończyliśmy Ch.Lt.:multi:
Stoko Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Dzis z sulkiem na plaze pod wieczor jade :> zobaczym jak bedzie ;] szkoda ze aparat mam dalej rozwalony bo bym zdjec porobil ;/
hanik Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 pszym napisał(a):Halo, my wróciliśmy właśnie z Wilna z Rolkiem. Skończyliśmy Ch.Lt.:multi: Nareszcie jesteście:multi: Wielkie gratulacje dla Rolka:loveu: :cunao: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :Rose: :beerchug: :drink1:
hanik Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Stoko napisał(a):Dzis z sulkiem na plaze pod wieczor jade :> zobaczym jak bedzie ;] szkoda ze aparat mam dalej rozwalony bo bym zdjec porobil ;/ Koniecznie opowiedz jak było. Szkoda, że ten aparat rozwalony:-( Stoko naprawiaj go albo zbieraj na nowy.:eviltong:
czapla Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Pszym - GRATULACJE!!!:multi: Fajny ten Twoj Rolnik:lol:
pszym Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='czapla']Pszym - GRATULACJE!!!:multi: Fajny ten Twoj Rolnik:lol: Dzięki. Wczoraj w Wilnie był tylko jeden "sztuk" kerry...
czapla Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Powiedz jaki? Ja Wilno tez milo wspominam, pierwszy zagraniczny CACIB:multi: , szkoda tylko, ze bylo wtedy strasznie zimno i snieg po kolana brrrr i nic nie pozwiedzalam. Jednak ludzie mili, towarzystwo podrozy wysmienite, super.:loveu:
hanik Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Nareszcie Rolkowa fotka na forum. Widzę, że zakupiliście mu krowią obrożę. Figlasty też ma taką, ale do Rolka bardziej pasuje. A u nas wczoraj cały dzień lało. Figiel siedział i gapił się w okno. Więc to uwieczniłam
hanik Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Przez cały czas myślałam, że foksy na światówce będą wystawiane 9-tego Dopiero przedwczoraj dotarło do mnie, że 10- tego. Figiel urodził się 9- tego sierpnia, więc dzień przed foksią wystawą kończy 15 miesięcy. Nie wiedząc o tym zgłosiłam go do młodzieży. Jak myślicie czy to rzeczywiście dobry wybór????
nikit1 Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Dzien dobry wieczor! Czapla - Jara M Lynas R KAS - to ten kerrak z Wilna Hanik - super obrabiasz zdjęcia! Jakbyś się nudziła to chetnie podeslałabym Ci klika do obrobienia :lol: były by na naszą stronę, która moze w tym roku ujży światło dzienne.. :cool3: Odnośnie reakcji na TV - z naszych paszczurów najlepszy jest Borys. Jak tylko zobaczy zwirzaki, to z nimi gada.. tzn. mruczy, szczeka, macha gonem, wodzi nochalem za zwierzem. Jedym słowem chce sie zaprzyjaźnić :loveu: Wygląda to naprawdę przekomicznie. Jakiś czas temu w tv był Garfild - nie dało sie oglądać. Co na ekranie pojawiał się ten tłusty pomarańczowy kocur, Borys dostawał totalnego fioła :roll: :lol:
hanik Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Nikit teraz to już na całego jestem fanką Borysa bo Garfield to mój ulubiony kot. Widzisz mam wspólne z Borysem upodobania:D A co do fotek to nie ma sprawy chętnie zrobię przesyłaj ile chcesz:p
Flaire Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 hanik napisał(a):Jak myślicie czy to rzeczywiście dobry wybór????Moim zdaniem świetny! O wiele lepiej być bardziej dojrzałym psem w danej klasie niż mnij dojrzałym. :-)
Recommended Posts