Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pszym wszystkiego najlepsiejszego z okazji (18 ) urodzin
:new-bday: :tort: :tort: :tort: :tort: :bday: :bday: :BIG: :cunao: :drink1: :beerchug: :laola: :Rose: :buzi:

Posted

[quote name='Stoko']Roksana czym sie takie myszy rasowe od zwyklych roznia ? :> bo ja roznicy nie widzie ;>

zasadniczo to bardzo dużo się różnią :cool3:

zobacz:

myszy rasowe są większe, mają większe uszy, inne mordki

Posted

[quote name='Roksana']zasadniczo to bardzo dużo się różnią :cool3:

zobacz:

myszy rasowe są większe, mają większe uszy, inne mordki

Moze sie nie znam ale dla mnie mysza to mysza :P a te białe to straszne sa, takie czerone slepia :P bo te szare to nawet ladne, a tak z ciekawosci to po ile taka mysza chodzi ? :>

Posted

Rzeczywiście uszyska mają duże:lol:
Weszłam na ich stronę ale nie znalazłam mysiego Figla. Za to znalazłam naszą Łatkę:evil_lol:

Posted

Stoko napisał(a):
Moze sie nie znam ale dla mnie mysza to mysza :P a te białe to straszne sa, takie czerone slepia :P bo te szare to nawet ladne, a tak z ciekawosci to po ile taka mysza chodzi ? :>

Ty nie widzisz różnicy w budowie :crazyeye: :roll:

ja akurat PEW (pink eyed white) też nie lubie, ale to jest dobry przykład porównania budowy.

a oczy na zywo nie są takie wcale czerwone, tylko rubinowe
to jest efekt flash

Posted

Super foteczki, Rolek lubi las,prawda?;) Borys to jak król-lew:evil_lol: taki dostojny..
A Łacia spędziła weekend dość leniwie..poza zaliczeniem przymusowej kąpieli w stawie,kiedy chciała sie napić,brzeg był dość stromy i wpadła na główkę:-o poza tym małym incydentem wygrzewała się na parapecie(oczywiście szkoła kotów)..:razz:

Posted

Petra - mieszkamy przy lesie, także tam chodzimy na spacery. Psy mogą sobie poszaleć ;)
Rolcio lubi las, bo zawsze możńa w lesie coś sobie poniuchać :lol:
A Borysek to taki niedźwiedziowy miś ;)

Łatka widzę też słońcolubna - jak Rollo i Julka ;)

Posted

hanik napisał(a):
Pszym wszystkiego najlepsiejszego z okazji (18 ) urodzin
:new-bday: :tort: :tort: :tort: :tort: :bday: :bday: :BIG: :cunao: :drink1: :beerchug: :laola: :Rose: :buzi:

Dzięki,
Ja zaglądam teraz na dogo raz na kilka dni...Hanik dostałem coś fajnego...Jest super!!!:-o

Posted

pszym napisał(a):
Dzięki,
Ja zaglądam teraz na dogo raz na kilka dni...Hanik dostałem coś fajnego...Jest super!!!:-o

Reszta galerii w swoim czsie;) Bo z robotą muszę się wyrobić

No i znowu nie przyszly mi powiadomienia na maila a tu tyle fajnych fotasków się uzbierało:lol:

Posted

a u nas słoneczko,łacia bryka.:lol: ..niestety zauważyłam problem z oczkami,byłyśmy u weta,dostała krople w zawiesinie-antybiotyk,nazwy teraz nie pamiętam..wetka stwierdziła zapalenie oczek ze względu na historię z trzecią powieką,którą poraniły łaci koty jakiś czas temu..na razie przez pięć dni mamy zlikwidować stan zapalny,dalej wet ma myśleć..ale ja już wiem,że na pewno wybierzemy się do Wawy do dr.Garncarza..oczywiście Łatul nie chce żadnych kropli,nagradzam ją za każdym razem kiedy daje sobie bezproblemowo zaapliować lek:razz: będę pisać jak postępy z leczeniem oczek u Łatuni:lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...